Karamell kungen

Då var helgen över, och idag har man inte gjort ett skit! helt värdelös dag. Imorgon ska man på skolan, tungt att stiga upp klockan 05:55 (tyck synd om mig, hihi) sen efter skolan blir de att inte göra nått! sitta på tradera och se om man hittar nå fynd, i love tradera!

Kanske man ska gå och bygga pussel? fast jag har ingenstans att bygga de, så ifall jag ska börja göra de måste jag säkert sitta på golvet och de är ju inte så skönt. Näe, de får bli att sitta här tills micke kommer, sen duscha och så sova. Jippi, fyfan så intressant liv man har. snälla, skjut mig?

http://www.youtube.com/watch?v=okhMZtWgrm4

Gone!

Igår tog jag bort allt mitt löshår! så nu är har jag jätte, jätte tunt och kort hår. De känns inte så kul, men jag ska boka tid på Stuk så får vi se vad man hittar på för spännande att göra.

Ihelgen ska jag nog inte göra så mycket, vara hos micke och se när han fixar på bilen, ta de lungt, se nån film och sova! Jag skulle så gärna vilja se nya batman filmen! är det någon som har en aning om vars man kan få tag på den?? isf, HÖR AV ER! haha. Alltså fyfan så jävla helvetes kallt de har blivit nu på dagarna! man känner att vintern är på väg, sorgligt. Vintern är den depp tid. Nästan alla färgar över sina sommarblonda hår till svart, vitt överallt, kallt och man kan inte göra någonting ute utan att frysa ihjäl eller vara full proppad med kläder. JAG HATAR VINTERN!

Och snart fyller man 18, och de blir inte att hyra relaxen. Så vad fasiken ska jag då hitta på? Sitta hemma med alla mina kompisar medans mina päron är hemma, nej tack! ojoj, de blir nog inte ett skit av det här! de känns så jäkla värdelöst och jobbigt när man inte vet vad fan man ska styra upp. Ajja, de löser sig (men när?)


Sickish

Jaha, då har man blivit förkyld! suck. Fast de kom inte som en suprice, för alla i huset mitt har gått runt och hosta och snora på allt. Så nu har jag feber och snor i näsan, plus att jag sover jätte dåligt på nätterna, buhu!

och jesus så jag vill klippa mig! har börja ta bort lite löshår för jag tyckte de var för mycket, plus att löshåret är en helt annan färg än mitt vanliga hår, de ser INTE bra ut. Så nu går jag med en fundering på hur jag ska klippa mig. Ska iaf göra massor med slingor och ljusa upp håret, för jag tycker inte om att vara helt svart i skallen, jag vill vara ljus brun.

ska jag klippa mig så?

Ska man våga sig på den här?

Big City Life

Idag fick man vakna tidigt och åka iväg till tandläkaren i luleå. Sen har man gått på stan och handla presenter åt micke som fyller 20 år den 8:e september, Grattis honey! Och så har jag boka tid för att göra min första tattuering, SPÄNNANDE! så den 10/10 smäller de, hihi.

Och förkyld har man börja bli. Känner att febern är på G och har ont i halsen. suck! känner inte alls för att ligga i sängen och mögla! de är så, långtråkigt! Fast vi är iaf lediga imorgon från skolan så då behöver man inte anmäla sig sjuk. Imorgon kanske mina och mammas kläder från Ellos kommer, var typ tusen år sedan jag köpte nått därifrån, men jag tycker faktiskt att dom har börja få in fina kläder.

Nu kom min pluttis och han ska SOVA hos mig inatt <3 mjaaaau! han är så busig. Nu ska vi gå och mysa! hiihih,.

Back 2 school

de var inte så tungt att stiga upp på morgonen, men de är de aldrig för mig första dagen på skolåret, men de kommer nog på måndag efter man har haft lång helg eftersom man inte ids vara och fjanta på nå berg och se mullig ut. hoho. Och vårat schema var inte så farligt, vi hade faktiskt inte så många "vanliga" lektioner utan mest bild, form och formgvining vilket i mina öron låter mycket intressant! Och nästan vecka är jag ledig Tisdag och Onsdag, så de känns inte så tungt, men snart börjar de på riktigt. kämpa!

Vi ska ju oxå komma fram till ett projekt arbete som vi ska hålla på med under hela året, tusan att man inte hade nån "måla" hobby som man lätt kunde välja ist för att sitta och knepa ut nått som man måste anstränga sig för att orka göra. Men jag tror jag vet vad jag ska ta för nått, nageldekoration! de är ju konst och jag tycker ju om att pyssla om mina naglar, iaf när dom är LÅNGA och inte pytte små så mina händer ser ut som nå små korvar.

Imorgon blir de helg! och då ska..
* Micke komma och sova hos mig.
* Mysa och äta massa gottis med Micke.
* Äta kräftor.
* Kanske fara på utflykt med mamma (& micke?)
* Se massa filmer!
* SOVA!


GruvarN

jag gruvar mig så ini helvete för att börja skolan, jag har inte alls någon ork eller lust att börja stiga upp klockan 6 varje jävla morgon! Och orka styra upp sitt ansikte den tiden är inte heller något jag kommer orka göra, så då går man runt i skolan och ser ut som en kuk. bläää. That's life.

Idag ska jag på Stuk och glo, färga mickes hår igår, de vart jätte häftigt tycker jag! jesus, helt lila. Han är så snäll min ponke som låter mig busa på han <3 KYSS & PUSS! älsk dig.

Fick min Soul igår, den var helt okej. De var faktiskt inte så spännade att få en ny telefon som jag hade trott. Men den är iaf roligare än min k750i. Och så sa min pappa igår att han skulle betala telefonen för att min bror har fått så mycket till sin lägenhet, så de kändes ju jätte bra. Då är jag inte fattig! hihi, vad ska man då köpa? är som sugen på att köpa ett nintendo wii, men dom kostar ju säkert jätte mycket?? ajja, den som spar han har.

Åh hej och hå!

Ja nu sitter man här mitt i natten och funderar på vad man ska göra för skoj. Sitta och vänta på Älskopälsk? hmm, de blir nog för sent så han ids nog inte komma och nanna hos mig. T R I S T ! hade verkligen suttit fint med lite mys, buhu! Men man kan ju alltid hoppas, hihi.

Ikväll har jag varit hos maja, som hade partey för att hon oxå fyllt 18år, Grattis! Nå de var ju som soft, såg iaf en roligt film, haha. Och igår var man ju hos madde, var trevligt och som skönt att få jyra lite, hihi, de var ju som ett tag sen man fick busa, sist var nog i skolan med mina klasskompisar. Jag saknar dom och allt tok som vi brukar hitta på i skolan! Men snart möts vi igen och då kommer det vara många urspårningar och mycket skratt, helt mysigt <3

Sista veckan de är sommarlov, jävligt tråkigt! jag är inte alls redo för en kall och äcklig vinter, jag hatar snö! Ge mig sommar och massa grönt och het värme och varmt vatten så man kan softa och grillas! jesus så underbart.

Näj, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och hoppas på att min prins ringer och kommer och håller mig sällskap <3 som alla vet så går tiden mycket fortare när man sover! haha, de är därför man går och lägger sig när man väntar på nått eller någon.

Snark

Inatt vakna Kayla klockan 3 och vart så rädd när de plåste ute (hade öppet fönstret så de slog till i rullgradinen) då vart man tvngen att gå ut i stormen, i bara pyjamas och vänta på att hon skulle kissa. BRR! Sen var hon oroligt och kunde inte sova, och jag var trött som en gris! så jag burra ner hon brevid mig och då somna hon så gott. Och hon har blivit stor som ett hus tycker jag! jesus, haha, snart kan man inte ha hon i famnen och gulla, de är ju lite synd, men hon är lika mysig för de! hihi. 

Igår var jag och åt tårta hos madde, för hon fyllde 18år! ( Grattis mandela, thihi ) och sedan så for ni och glodde i bränna med Sara, mycket trevligt!! och imorgon ska madde ha party. Äntligen får man ett tillfälle att göra sig lite fin till! jesus, de känns som att de var 100år sedan man var på nått "måste göra sig fin" ställe.

Imorgon kanske jag får min Soul, men jag tvivlar.. blir nog mest troligt nästa vecka på måndag eller tisdag. Gud så jag längtar! De ska bli så roligt att pilla på den. Fast nu efter jag har köpt den kommer jag bli fattig som en kyrkråtta. Ajja, då kan jag iaf inte slänga bort nå mycket pengar på kläder och smink, då blir ju min mamma glad.




Outta my head!

Igår när jag skulle gå och lägga mig och sova så fick jag migrän. Hade haft ont i skallen halva dagen och så fanns det inga ipren, så då fick man vänta tills det blev migrän och gå och sova. Vart tvungen att slå av telefonen för jag fick en känsla av att jag skulle bli störd i min sömn eller att ingen alls skulle höra av sig, så lika bra att slå av den. Men då när man vakna på morgonen och slog på den hade man självklart missat nått jätte intressant! typiskt.

Jag känner mig mysig idag! Älsklingen, vars är du??? de är så trist för lilla mig när du måste jobba, hihi. Men du måste ju tjäna dig pengar, HUMF! Jag ska tvinga dig att komma och sova hos mig inatt, jag mår så gott när du ligger och tar min favvo kudde och mitt täcke <3

Beställde min soul på måndag, HEHE! som sagt, jag kunde inte hålla mig. Men då fick jag ett mejl om att min leverans kommer bli försenad så jag får den inte förens nästa vecka!! egentligen skulle det bara ha tagit 1-2dagar. Men självklart ska de vara nå tjorv just när jag har tagit steget och beställt en. Jajäklar!

Nu ska jag ut och gå med Kayla och hämta posten, sen ska jag fundera ut vad jag ska köpa åt madelene i present, eftersom hon fyller 18år idag!! GRATTIS GUMMSAN! <3 party on friday!

90-09-24

Har börjat planera min 18års dag. Har iaf kommit fram till att de inte blir nå big party, utan jag hade tänkt att man kanske skulle kunna hyra relaxen och vara där och mysa i några timmar och sen är de game over. Fast de är ju bara om mina kamrater går med på att betala nån slant ist för att ge mig nån gåva, för jag vill verkligen vara dära, de hade varit så skönt och roligt med mina nära & kära.

Igår sov jag och Kayla i vännes, de gick faktiskt bra! hon sov hela natten och nu har hon lärt sig att man får kissa och bajsa någon annanstans än hemma. hihi. Fast de vart kiss inom hus oxå, usch! men de är sånt som händer, man får ta de som en man!

Och min jakt på en soul är i full gång, kollar varje dag på pricerunner och på blocket! jesus. Jag kommer aldrig kunna hålla mig tills jag fyller år. Jag kommer köpa en innan denna månad är slut. Typiskt mig, jag blir så hispig och ska ha det på en gång. haha, men vem vet.. jag kanske dör imorgon och då har jag aldrig fått ha den i min ägo! sorgligt.

Nopp, nu ska jag leta fram mina skruvchip och mata igång en film här i min lilla vrå.

ps, jag vill bara påpeka att micke är en mycket pussgo kille! ,ds

Rägga

Jag håll på ragga kunder till stuk som en gam! haha, har fått några napp iaf, jag ska nog klippa micke och kanske färga i nån häftig färg, och så håll jag på och höra bland mina nära och kära ifall dom är sugna. Fast alla jäklar är ju utan pengar! men de ska nog lösa sig.

Idag ska jag inte göra ett shit! Kanske ta ledigt ifrån barnvaktandet och vara med min älskling, de hade ju varit mycket kul och skönt att slippa håll på vakta hela tiden. Fast Kayla är ju så gott som rumsren, men de finns så mycket annat bus hon kan hitta på, sötis bäbisen min.

Sleepy

idag har jag fått sova ut! gud så skönt, kayla har lärt sig att sova länge på morgonen! annars har de varit full fart sen klockan 8. Hon är så mysig min lill vovvis, hon ska vara så nära på nätterna, för annars kan hon inte sova, då ligger hon och gnäller och låter så man håller på att bli galen. På huvudkudden vill hon helst sova, det är där hon går och lägger sig direkt hon hoppat upp i sängen. Sötkulan <3

Igår köpte min pluttis en ny bli, en JÄTTE mumsig bmw. Jag vill ha den! vart som motiverad till att ta körkort när man satt i den kärran. Funderar på om man ska tjuv köra 740:in bara på gården, backa och mixtra på. De hade varit jäkla kul!

Idag bär det av till tandläkaren, att jag är less att håll på vara till dom 2ggr i månaden. När fan ska jag få ta bort det här jäkla järnskrotet i min mun? jag vill faktiskt kunna le som vanligt folk.

Har kommit fram till att jag ska köpa en soul när jag har fyllt år, men de känns ut som att jag inte kommer kunna hålla mig, de kliar i fingarna när jag tänker på att jag ska köpa den och jag blir busig inom mig och vill ha den direkt!!


Soul

idag ska jag fara på Stuk och min mamma ska vara min kund. Jag tycker de ska bli så roligt att äntligen få testa göra någonting själv. De kommer gå kanon bra, nu när jag har suttit och granskat i över i månad på hur det går till.

Jag vill jätte gärna ha mer folk som kan bli mina kunder, så de är bara höra av er ifall ni känner er sugna på en klippning eller färgning till ett billigare pris.


Jag är på jakt efter en samsung soul, tänkte köpa en från en privatperson men ångra mig eftersom jag inte vill bli blåst på 2700kr. De skulle svida i mitt hjärta när jag bara har 4470kr att överleva hela året. Så jag ska nog köpa en ifrån en internetbutik, de känns säkrast så, fast då blir den ju nån tusen lapp dyrare, men de är de värt!

 Ikväll kanske min älskade micke skull komma och sussa med mig och Kayla, ooh i love that boy! <3 han är som en godis påse. Det är så skönt att bara vara med han, de är nog det bästa jag vet. Puss på min Micke.

Thanks for the memories

ja, mycket har hänt sen man skrev blogg här. haha, har skaffat mig en vovve, Kayla heter hon och är en Pinscher.
Har inte mycket fritid när jag jämt måste passa henne, de är ju lite trist, men de är hon värd.

Och snart börjar skolan, jesus, de känns som att man int har haft sommarlov, bara som att man har haft ett lill lov. Trist.
Och sommaren börjar lida mot sitt slut, och int har man badat i älven, de är DÅLIGT gjort av mig. Jag skäms? Jaojoj, vad har man mer gjort i sommar.. Var/är på stuk varje måndag och tisdag. mycket roligt och intressant. Sen har det ju varit marknad, men då var man hemma och såg efter kayla, och ingen festival har de heller blivit. Fast då har man ju spara pengar så man kan köpa sig nå dyrt och roligt. Kanske en mobil? de hade ju varit saftigt.

Snart fyller man 18, och inte övningskör man eller läser teori. Fyfan! men jag har inte tid att övningsköra? jag måste se efter Kayla och mamma jobbar, och de är henne jag ska övningsköra med. Suck. De kommer nog ta helli nå år innan jag får mig ett körkort. Trist att inse, men jag ska försöka kämpa så jag får ta de så fort jag bara kan, gnälla och tjata på mamma tills hon inte står ut.

RSS 2.0