Dagens skor,


från DinSko

det går inte en dag utan att jag hittar skor jag vill ha! och en vacker dag ska jag ha alla som jag visar bild på i bloggen! ehm.


WHAT?!



De är ju för fan en gubbjävel! ojoj så jag vill veta vem svinet är.


This day,

Mina armar känns som spagetti och jag har ont i svanken, PYSSLA OM MIG!? måst fara och köpa mig nå halv vettiga skor här någon dag. Jag får ju problem i hela kroppen.
Idag har vi fått öva på att rulla permanent, de sög kuk! jag kommer vägra att göra permanent sen när jag får börja jobba, de är inte ens snyggt! bara med stora lockjävlar och då är de ju lite lättare. Fuck permanent!
Har nyss lagat middag och lunch tills imorgon, så jävla moget. Haha, känns lite sjukt att skriva att man har gjort det. Men vill man inte vara hungrig så är de fan bara att laga mat, hihi. Har börja ätat tillbaka min mage som jag förlora i torsdagskväll pga en super dålig fylla. Nykterist javisst! iaf några veckor. Kanske en månad tillochmed?
Resten av dagen ska jag ligga i sängen och äta gott, tills jag inte orkar hålla uppe mina ögon och somnar. Ååh vad jag längtar tills jag får sova! men längtar minst till 6 tåget som åker förbi så att hela huset skakar! AAAH! De är ju bra när man ändå ska upp, men om man har sovmorgon och vill ligga och dra sig till kl 8 så de kan man ju glömma. Tåg, traktorer, epor och andra högljuda fordon bara blåser förbi. Helvete.

Ne, nu ska jag söka upp någon bra film och se den. Tjingelingpling*


Missing u.

Nu ligger man ensam i Happis och saknar att sova med J. Snyft. Känns så ensamt nu när man just hade gjort sig bekväm med att ha en karl breve sig. Attans! Nåja, en ny utbildningsvecka väntar, så roligt! gruvar mig bara för att stiga upp kl 7 och ställa mig i duschen, jag älskar ju att sova! Brukar ju vakna, äta frukost och sen gå och sova igen på morgonen då jag är ledig. De är så skönt! Nåja, jag stiger ju iaf upp för någonting som jag verkligen orkar stiga upp för.
På tisdag ska mamma komma ner med en tv, plus att min Kaylaboo ska komma och hälsa på. Jag saknar henne så mycket! hoppas hon inte har glömt bort mig? då blir jag sårad. Näst helg måste jag åka hem till Ökx, ska ta mig en bil och massa andra saker som jag märkt att jag behöver. Allt kommer eftersom.
Mer än så vet jag inte just nu, men varje dag lär man sig nått nytt. Så otroligt jävla roligt! jag är så glad för att jag går den här utbildningen, och de känns verkligen rätt! jag gör stora framsteg och duktig på det jag gör, för kanske första gången i mitt liv är jag bra på nått som jag avgudar! det här är menat för mig! de är nice!

Ne, nu ska jag nog börja avrunda och sussa. Nattinutt*


FettoFood.

Nå nu har man vaknat för dagen, hihi. Är hungrig som en psykopat men så fort jag ätit så börjar jag må kuk. Jävla helvete! Jag älskar ju mat. Just nu sitter jag och suktar efter nuggest med smält ost och green garlic dip. Fyfittan så gott! men faktiskt så är Frasses nuggets mycket godare än max, jag fick ett hugg i hjärtat när jag insåg att de var sant, vilke svek. Jag gillar ju inte Frasses, iaf inte de i Kalix. Kanske Happis frasses är bättre, kanske far och äter där ikväll när jag är helt ensam i Happis. Buhu, så synd om mig.

Nee, nu ska jag gnälla om mat åt J när han sitter och är en liten WOW nerd. Tjingelingpling*


Suck.


GE MIG!


BallaBalla.

Sitter i Luleå och glor. Snart komma J hem från jobbet så då får man se vad vi hittar på. Han ska iaf försöka fixa min dator så jag kan överleva i Happis. Sen ska jag oxå försöka då mig en tv till Happis. Måste ju kunna glo på Idol nu när de börjar, hihi.
Igår var man på Allstar, fast jag var bakis som en idiot. Men de gick bra. Fast DYRT! efter lite mat på Allstars så drog man och såg bio, de var nice. Men börja må kuk och fick kallsvettningar, så jag ville bara fly därifrån.
Och idag har man först stigit upp kl 11, sen gick jag och la mig igen kl 12 och sov till 14.30. HOHO! vilke svin.


Inte-rnet

JAG HAR INGET INTERNET I HAPPIS!
därför jag inte varit inne och skrivit nått och vill ta mitt liv.



Snart pyser jag.

Har vakat för ca 30 min sen, funderar på att lägga mig och sova lite till, är så fruktansvärt skönt att sove! Snart bär de av till Happis och fixa allt i lgh och så upp kl 8 imorgon och göra sig redo för sin första dag på utbildningen, så jävla spännande! ett minus är ju att jag måste cykla till lokalen vi ska vara i, men de är inte så långt, men iaf så långt så man inte orkar gå eller inte vill att de ska regna. Sen blir de Happis hela veckan, torsdag skulle nog J komma och hälsa på <3 Får se vad vi hittar på i en helt okänd stad, haha.

Nä, nu vart jag så grymt sugen på att sova, så då ska jag göra de! hihi.


Här kommer jag bo i Happis.


Önskelista tills jag fyller år.

Jag vet att de är svin länge kvar tills jag fyller år, men jag hade inget att göra. Då är de lika bra att passa på. haha.




Over and out!

Eftersom jag var så satans otroligt trött igår efter att ha flytta så orkade jag inte blogga. Så jag gör de idag ist, hihi. Hela dagen igår gick åt till att bära grejer upp till mitt rum/lgh och sen springa på ikea och handla en massa. Jag säger då en sak, de var inte lätt att bära upp alla grejer uppför 4 trappor. Jag var helt sjöblö i svett! så jävla äckligt tungt så jag vill fan aldrig bära någonting mer. Fast de måste jag. Mamma snåla igår och köpe mig en billig säng som visa sig vara 80cm och jag har en säng ram som passar en 90 säng, vilket betyder att jag måste bära ner 80 sängen och sen bära UPP 90 sängen, alltså.. skjut mig? Jag ringer en flytt firma så får dom bära som satan, jag ids inte?! haha.
Ja, idag ska jag då sy några gardiner till rummet. Svarta och lila panel gardiner blir det. Skit snyggt tror jag de blir. Sen är de inte så mycket mer som händer, är ännu lite slut från flytten så jag ska spara mig till att sy, känner mig inte alls sugen nu. Pust och frust.

Saknar J så ini helvete och så är de typ en vecka tills jag får träffa han, snyft. Ojoj, jag blir knepig av sånt här. Karljävel, KOM HIT!


Män som hatar kvinnor.

Fyfan vilken bra film jävel! den kommer gå i repris! många många gånger! och de var så bra att den var så lång och någonting ännu bättre var att man var insatt hela tiden. Ojoj, den var så bra! 5 av 5.
Snart ska jag sova, men ska surra lite med snygg J på msn först. Jisses så jag gäspar och jag har en mysko känsla i skallen, kanske för att jag suttit som en bög och sett filmen, kommer nog nått ifrån ryggen och strålar upp i hjärnan.


Äckliga gubbjävel, varför finns de ens gubbar som han?!


Packat och klart!

Nu har jag 3 kartonger med grejor, men de kommer säkert bli mer. Har inte packat allt som ska till köket ännu, men kläderna, alla skor och sånt är klart. Som vanligt överdriver jag med kläder men man måste ju ha med sig så man kan byta varje dag. Kläder är nice <3 Har redan plocka fram kläder som jag ska ha första dagen, hihi! så kul.
Snart ska jag se män som hatar kvinnor, har velat se den svin länge, så ÄNTLIGEN! kommer säkert bli besviken, men de blir man alltid av svenska filmer.
Imorgon blir de upp tidigt och sen iväg till Happis, sen pilla på dära, men får se om jag stannar eller far hem och sover i ökx. Kanske inte så kul att sitta själv i Happis en lördag, men de gör jag ju lik i ökx oxå. Hmm, knepigt. Jaja, de löser sig säkert. Kanske inte ens blir klar med lgh imorgon. Vill ju som sagt tapetsera om, så man kanske väntar med att hänga upp en massa grejer. Planer planer, alltid ligga steget före, haha.

Ne, nu kan jag inte hålla mig längre, nu måste jag se filmen.

Dont say a word, i dont believe u.

Snart sätter man igång med helvetet som aldrig kommer få ett slut? haha. Ne, men nå tar de säkert slut mot kvällen. Skulle gärna ha velat sova en stund till, var så jävla skönt att sova idag oxå. Helt otroligt, kommer sakna min stora gosiga säng då jag flyttar <3 kommer sakna mycket, som all gratis mat. hihi. Och mycket mer. Men men, kommer säkert bli svin bra i happis oxå. Kanske bättre? haha.
Snart ska jag och skriva ut nå bilder som jag ska i en ram som jag ska ta med mig, måste ju ha nått personligt så man känner sig som hemma, och självklart ska mina karlar på väggen med mig! vad skulle jag göra utan dom? hihi.



Min nya favvo låt, me gilla.


Fuck this shit!

Jahaja, ännu en tråkigt kväll då man är som rastlös. Hallå, kompisar?! Har iaf nyss sett en film. Den var helt okej. Och så har jag även sett säsong 5 av that 70's show. Mer än så har de inte blivit av. Lika kul som alltid.
Jag skriver ju som bara blogg nu för att jag inte har nått annat att göra, så de är då absolut inte för att jag har nått intressant att dela med mig. De kommer nog senare i livet, får man hoppas!

Ne, nu börja min skalle att banka. Då måst jag göra nått annat..


Homie!

Hemma från Happis. Är trött som tusan och LESS på att köra bil. Usch. Lgh såg fin ut och de bästa av allt, jag får tapetsera om gratis! mums på de! så jag ska säga till dom direkt att jag vill tapetsera om, för tapeterna som var nu SÖG! Nu ska jag snart börja pilla fram alla saker jag ska ha med mig och ställa dom på ett och samma ställe så de bara är att mata ut de på släpet. Hann också en sväng på Ikea då jag var i Happis, blev att handla lite för 313kr. Haha, men ska säkert dit nå och handla de sista jag missat på typ lördag eller söndag.
Imorgon blir de nog att packa och plocka hela dagen. Men de är ju kul att ha nått att göra. Sen är de bara vänta tills på fredag så man får börja plocka in saker i min lilla lgh. De kommer kännas helt skumt att flytta. Men totalt värt de för att få bli frisör.


Min nya älskling.

Happiz.

Fyfan så jag har sovit idag! och skönt så ini helsike har de varit! snart ska jag pilla fram alla saker till Happis och sen ska jag åka till Happis. Känns lite trist att åka själv, men men, jag borde vara van att få vara ensam.
Tänkte ju fota min tatueringen, men jag var tvungen att smörja den och nu ser den äcklig ut. Men jag lovar att fota den ikväll när jag är hemma från Happis, om jag nu inte krokar med en älg eller en norsk turist.

Ne, nu ska jag nog åka in till bränna och fixa lite små saker. tjingelingpling*


No food?!

Idag har man en ny tatuering och den är så fin! totalt värd 1000kr! jag älskar den. Ska fota den åt er imorgon om jag hinner, annars blir de efter jag flyttat in i happis, flyttar ju som sagt dit på fredag, jippi! så jag kommer vara ganska upptagen för en gångs skull.
Janå, då kl 17 tatuera jag mig, tog ca 1 timme. Sen åkte jag och hälsa på J en sväng och efter de hem. Lyckades med att leva på te och en banan på hela dagen, så går de ibland. Kände att jag var lite ur fokus när jag körde hem för att jag inte hade ätit nått på hela dagen, inte så konstigt, stackars kroppen min. Ska iaf försöka äta bättre imorgon.

Sakna.


Kaylyboo!

Hmm, vad skulle man ha gjort. Är lite less på att se serier på datorn och trött är jag inte. Fast jag kan ju alltid försöka tvinga mig att sova, de funkar ju ibland. Hoppas bara jag får vakna bättre imorgon än idag, men jag blir ofta väckt av oljud, Izzy som krafsar på dörren och Kayla som stormar upp i sängen och pussar en i ansiktet. Ååh, jag kommer sakna henne då jag flyttar <3 kanske måst försöka ta med henne nån vecka då jag fått ordning på allt och kommit igång. Men de kan ju bli ganska tråkigt för henne att sitta fast i mitt lill rum, plus att man kanske inte får ha hundar där jag ska bo?? snyft, min bäbis! Plus att hon skulle nog trivas bättre hemma med Izzy och så får hon ju springa lös på gården. Typiskt, vem ska jag då gosa med på veckorna? J kommer ju inte finnas att pussas med, buhu. Jag får helt enkelt överleva tills helgerna. De kommer säkert gå bra, men tycker synd om J och Kayla som jag ska pussa på, dom kommer få så mycket pussar så dom kommer bli less! hihi.


Puss på min bäbis! hon är så goo när hon sover.


This day,

Har inte så mycket att berätta om dagen, blev iaf en sen natt. La ifrån mig datorn och sov kl 4 på natten, hihi! men J höll mig uppe. Sen vakna jag av att mamma börja dammsuga i trappen och sen kom hon in i mitt rum och börja städa där, och de kan jag ju lova er, att klockan var inte mycket. Sen efter hon plågat upp mig ur sängen så for vi till bränna och kolla på en present åt brorsan och då träffa jag Micke så jag umgicks med han lite. Skönt att få surra med någon annan än min mamma som har fått stå ut med mig i flera veckor nu. Stackarn.
Imorgon blir de ju då Luleå en sväng, tattuera sig och sen fara hem. Fan vad jag längtar! smärtan är så skön, hihi. Hoppas den blir nice, men de vet jag att den kommer bli. WIIE!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog att åka in till bränna och kanske köpa sig en läsk, eller bara rasta sig lite.


Lodis!

Jag vill typ sova? de är så jätte skönt och mysigt. Kanske drar en sleep, hihi. Så jag får drömma lite.
Hela den här dagen har jag sett that 70's show, så jag börjar bli lite smått less, men de blir säkert att se några till avsnitt. Har ju som inge bättre för mig, har helt ärligt talat på mig min nattis ännu, ååh de är så skönt att vara lodis <3 hade bara vilja ha J att loda med. Men han får jag kanske träffa inte den här helgen med nästan, fyfan va länge tills då. Men de går säkert bra.
Imorgon är det måndag, då ska jag nog.. packa lite mer. sen ingenting. Underbara värld. Jag är fan lite förvånad över att folk läser min blogg, menar.. jag gör ju fan ingenting? eller jo, jag gnäller på att jag aldrig har någonting att göra. Värdelöst. Ne, hoppas på förändring i Happis. Vilket jag verkligen ser fram emot.

Nä, nu ska jag dra en sleep och drömma om J.


Söndag,

Har vaknat för ca 1 timme sen, fyfan vad jag älskar att sova! Ajja, sen har jag tryckt ner lite kläder i kartongen som ska med till Happis. Ska packa lite mer snart, när jag orkar. Eller är ju inte så mycket mer. Måst typ packa allt dagen innan jag ska fara. Tungt! Men så är de ju alltid, jag börjar bli van. Idag kommer jag nog inte göra ett shit, kanske köra brorsan till luleå och sen vara hos J, men vi får se hur de blir med de. Sen är de nog bara att se that 70's show.


Fez är iaf kul, hihi.

FUCK U, ÖVERKALIX!

Som vanligt när jag ligger hemma i min säng ensam så börjar jag fundera. På det som varit, det som är och på det som kommer att bli. Jag kan inte glömma vissa saker och jag kan säkert inte minnas många heller. Men en sak vet jag, hösten ger mig dåliga vibbar. Det har redan börjat. Jag sitter hemma, varje jävla dag! bara ligger i min säng, uppe på mitt rum, framför min dator och glor. Jag blir fan deprimerad av den här skiten. Så ursäkta mig om jag gnäller som en bitch just nu, men jag är less. Jag är så otroligt glad för att jag ska få flytta ifrån det här rövhålet med alla jävla pundarskallar och idioter som bor här (alla är ju inte de, men i det stora hela) . För jag kommer inte sakna det här, inte de minsta. Jag säger bara en sak, dom som bor kvar i ökx, dom vågar inte ta steget och flytta. Menar, vafan ska man stanna för? de finns inga jobb och ingen framtid. Visst, om man nu har ett jobb på konsum eller ica så kan man ju hurra över det, men då kan man ju undra över hur du fick det jobbet? kanske du har någon farbror eller morbror som jobbar på någon av dom ställerna, eller någon annan släktingjävel? Som sagt, kontakter. Men de kommer du inte långt på ifall du flyttar. Hur ska de gå på en jobb interjuv där du inte har någon släktingar att ta hjälp ifrån? Ska du slicka röv? Och en sak till, har du inte fått ett jobb på nått av dom ställerna så finns det bara ett ställa kvar om du vill bo kvar i det här helvetet och de är, Brännagården. Visst, jag hade säkert kunnat få sommarjobb där, men så fan i helvete heller att jag jobbar där. Nästan lägre än så kan man inte sjunka? Kanske om jag hade bott i Luleå att jag hade kunnat offra mig, men för ökx, fuck no! då jag hellre pank hela sommaren och skriver arga blogg inlägg om det ist. Försöker bara få folk att förstå vilke rövhål ökx är. Men de behöver jag säkert inte övertyga er om, de hoppas jag ni kommit på själva. Och en vacker jävla dag hoppas jag att alla jävlar vaknar till och fattar att de går inte att bo här, inte ifall om man vill leva ett liv som man är nöjd med innan man dör.

SÅ VÄRLDENS STRÖSTA DISS JÄVEL GÅR TILL ÖVERKALIX!


Listan



HISS

1. Målade naglar är en bamse hiss! Jag har inte haft omålade naglar på typ 2 år? och jag älskar de! Så många snygga färger och grejor så man får svårt att bestämma sig, wiie! Jag älskar naglar.

2. Jag börjar min dröm utbildning om 9 dagar och jag får flytta ifrån äckel Överkalix och möta nytt folk!

3. Jag ska tattuera mig på Tisdag.

DISS

1. Att jag ska sälja audin och börja köra nissan. Jag lider. Men tyvärr har jag inte råd med nått annat.


2. Blogg kriget mellan Amir och Kissie, de stör mig så ini helvete! Jag förstår inte ens hur dom ids skriva en massa bajs om varandra i bloggen. Jamenar, jag bryr mig ju som inte iaf Kissie spyr varje gång hon super? för jag kommer aldrig festa med henne? och jag bryr mig inte heller om ifall Amir är en pluggis? de är ju bara nått bra. Nä, bloggare, nu får ni lägga av. Skriv om nå annat ointressant ist.

3. Sitta hemma på en lördag kväll, de är nog dagens största diss.


En evighet.

Nu ligger man i sängen och väntar på att bli sömnig, tror de börjar ta sig! hoppas de iaf, sova är nice! Men skulle mest av allt vilja sova med J. Var ca två veckor sen jag sov med han eller ens umgicks med han mer än en sväng, de känns fan länge. De är länge?! Inte konstigt att jag saknar han som en bög. Hoppas iaf jag får sova med han nån sväng innan jag börjar utbildningen, för när jag börjar den så blir de helgerna och ibland kanske inte dom heller. Ojoj, jag vill int ens fundera uti de där. De löser sig, man ska fan inte planera och fundera uti allt. Nä, nu vill jag int ens vara vaken nå mer för jag börja fundera.

Måste uttrycka mig.


Oh?

Idag har man varit en sväng till luleå och pussa på J i kanske 30min. Men skulle lik och hämta brorsan från luleå så då var man ju tvungen att passa på, hihi! Sen har jag varit och ragga i bränna en sväng, men de såg då så satans mycket så jag ville slå ihjäl någon.
Imorgon ska jag nog be mamma ta nå kartonger åt mig så jag kan bara små packa alla mina grejor till lgh. Annars ser dagen ut som alla andra dagar, sitta hemma och se nån film. Ojoj, jag vill flytta in nu på en gång! eller iaf veta vilka tapeter de är i lgh, haha. Kanske låten gay men de är faktiskt jätte viktigt och är dom blåa så dör jag. Jag hatar blåa tapeter eller hatar färgen blå på alla sätt, utom ögonfärg. Blåa ögon kan vara riktigt trevligt.
Jaja, imorgon blir de att måla lite till, barbordet är klart, de ska bara torka. Då är de en vägg hylla kvar. Nice Nice.

ååh, jag har som inge intressant att dela med mig, känner mig som en tråkboll, men de är kanske de jag är?


BrilloTherri


Make over!

Nu har jag suttit och sytt i några timmar, men de var totalt värt de! så nöjd med mitt resultat. Vart tillochmed bättre än jag trodde de skulle bli.


Före


Efter


Hard work.

Har slipat halva dagen så jag är helt slut i armarna, men bordet mitt kommer bli så snyggt! känner på mig att de kommer bli jätte mysigt och så. Vilket jag verkligen ska försöka få det att bli. Min stora skräck är ju va de är för tapeter, är det blåa eller gröna så dör jag. Helst vitt, tack. Jaja, är de helt åt helvete fel färg får jag höra om man kan göra nått åt de, eller så jag får leva med det i 9 mån, smärtsamt. Får förhoppningsvis pilla på fritt nästa gång jag flyttar, mums.
Har lite smått börja skriva upp allt jag ska ha med mig, kommer garanterat missa nått, de gör jag alltid. Nåja, längtar iaf som fan. Som ni kanske har fattat eftersom det är bara de jag skriver om. Längtar tills jag får fota åt er och visa hur mysigt jag ska bo, hihi. Om man säger så, 90% av alla mina möbler är svarta. Me like! Svart är snyggt och passar med allt. Tummen upp på de!
Onsdag nästa vecka åker jag till Happis och skriver på kontrakt och får Lgh nykeln. Sen nästa fredag börjar vi köra dit grejer. Ränkar med att vara klar fredag kväll eller någongång under lördagen. Sen stannar jag där tills på måndag då skolan börjar kl 10 på paltina studion. Helt sinnessjukt. De är riktigt jävla nära nu! Synd bara att jag kommer vara så upptagen nu och sånt, saknar ju min J.


Today.

Idag har äntligen mina brillor kommit! men tror inte jag ska dra någon pose med dom eftersom jag inte ska ha på mig nått smink idag, är de tänkt. Får göra det imorgon eller nått då jag kanske ska till Happis.
Idag ska jag måla mitt barbord, de kommer bli tråkigt. Men snyggt när de blir klart. Sen blir de att skriva upp allt jag ska packa så jag har bara att pricka av då jag börjar trycka ner saker i kartonger. Efter det är min dag slut? haha. Trist.
Sen är de helg, då händer de nog inte så mycket. Nyktert som fan, tror jag? Blir nog bara att ta de chill.

Ne, nu ska jag åka in till bränna och köpa färg, höra uti soc och sen AF. Tjingelingplingding*


Loooong day.

Kom hem från luleå för ca 1 timme sen. Jag är helt slut i skallen. De tar på psyket att se dåligt som fan. Nå har iaf ringt och fixat bostad i Happis, äntligen. Blir att bo på gamla tågstationen i någon liten lgh, men de kommer nog passa mig bra för de bor bara unga folk dära, så man slipper alla gnällkärringar och gubbar. Så idag har jag handla mig tallrikar och sånt shit, fick mig ett barbord oxå, då ska jag bara handla mig stolar så är de fixat. Sen till de stora problemet, jag saknar säng, knepigt. Men de känns ut som att de kommer lösa sig. Så nu ska jag fixa mig massa kartonger och packa allt jag ska ha med mig till Happis, kul kul kul! Längtar tills jag får till mitt rum och tills jag kommer in i utbildningen. Roligt som satan.
Imorgon ska jag på AF, boring! men ska bara och surra lite om mitt CV och sånna dära vuxen saker. Och så blir de säkert att plocka ner lite grejs i kartonger. Hatar som sagt att göra saker i sista sekunden så jag gör hellre saker flera dagar i förväg än nån timme innan. De blir alltid bäst så.


Homemoving shopping.

Imorgon blir de som sagt luleå, ska handla massa saker tills jag ska flytta till Happis. Eller ska iaf handla lite snygga tallrikar och glas+lite smått och gott. Sen blir de att åka till Ikea här någon dag och handla bord och stolar. Ska måla om ett billi bord från ikea så de blir nice, man måst vara ekonomisk! hihi. Och mitt rum som jag ska hyra kommer inte vara bamse stort, men jag ska iaf försöka göra de så mysigt som de bara går. Längtar faktiskt tills imorgon, har velat köpa saker till mitt egna boende i flera år nu och äntligen smäller de! woho!
Jag är mycket gladare än igår. Skön känsla. då är de säkert nån månad kvar tills jag får ett sånt utbrott igen, hihi. De brukar hända, 2-3 ggr om året, så man får ha överseende.
Hoppas verkligen nu att mina brillor ligger i brevlådan imorgon, vill så gärna börja använda dom så jag får se normalt. Inte så kul att alltid se sudd i ögat.

Nee, nu är de nog dags för att hoppa in i duschen och få bort allt flott. Tjingelingplingding*


Köpes!

Barbord + barstolar köpes!
Har ni, så hör av er.


1:a eller 2:a

Idag har jag fått erbjudande om att bo i ett rum i happis på hela 14,5m2. Alltså, de är ju sjukt litet? eller så ska jag dela en 2:a med en annan tjej som ska gå utbildningen med mig. Nå tar jag hellre 2:an, så man kan röra sig åtminstone. Men då blir hyran på 2:a 2000kr+el och rummet kostar bara 1600kr och då tillkommer ingenting. Ja, jag vet inte hur jag ska göra. Men de löser sig säkert.
Imorgon blir de att fara till Luleå och handla en data mus jävel och sen får man se vad mer de blir. Hade behövt handla mig nå billi hårspray oxå. Men vi får se vad de blir av de.

Nä, nu ska jag fara och kolla de vilda livet i bränna. Tjingelingpling*


BitterFitta.

Har läst i några av mina vänners bloggar att de inte är bara jag ska har varit förbaskad och sur idag. Och vete fan varför? börja tillochmed små ropa idag för att allt bara var.. bajs. Men de är ju tur att man håller sig undan sånna här dagar så man slipper plåga någon annan människa med sin närvaro. Nog för att Elin fick några sms om hur sur och less jag var, men jag tror hon förstår mig, hihi. Kommer nog vara på samma humör imorgon, jag känner de på mig. För de finns ingenting jag ska göra imorgon, så jag behöver lik inte vakna på morgonen? nu menar jag inte att jag ska dö eller nått, menar bara att jag kan sova bort hela dagen för den kommer sug nå så fruktansvärt! om jag ska vara helt ärlig så gruvar jag mig för imorgon, så fruktansvärt tråkigt.
Men de är fan hemskt, man håll på få åt psyket när man är tvungen att dra ur datorn och tv för att de åskar, alltså jag har sprungit som en idiot i hela huset och bara gjort samma onödiga saker. Jag tycker fan synd om mig själv för att jag inte har nått liv i Ökx. Tur att jag får fara härifrån, om jag nu får tag på en säng jävel.

Så ifall ni vill hjälpa en surfitta på bättringsväg så kan ni sälja mig en säng, helst innan den 24 aug. Hör av er, eller så hör ni inte av er.



Glädjedödandedag!

Idag känns ut som en otroligt värdelös dag. Jag känner redan hur uttråkad jag kommer vara hela dagen och ändå vakna jag bara för max 30min sen. Kommer snart börja klösa på väggarna och springa runt i huset. USCH! jag hatar att vara rastlös, var de ju igår ikväll, räcker inte de?
Ajja, ska iaf och se på en lgh i Kalix idag, fast jag mest troligt inte ska flytta till Kalix, men man kan alltid kolla.
Och inga brillor idag, morr. Hoppas dom kommer den här veckan iaf, annars blir jag inte trevlig.
Fan i helvete, jag känner bara hur jag vill sova bort den här dagen för att den kommer vara så totalt värdelös, jag vill ropa? Måste snart ringa J och störa han när han spelar. Jag pallar inte att bara sitta här och känna hur dagen suger, haha.


HAHAHA, tänker på när jag är hos J.


Closer then u think.

Kom nyss ut ur duschen, så nu är man ren, men inte fin. hoho! Mitt sökande efter boende i Happis ser jävligt mörkt ut, ska ringa HSB i kalix imorgon, dom hade en 1:a att hyra ut åt mig, funderar starkt på att ta den så jag iaf kommer mig närmare Happis och sen forsätta leta tills jag hittar nått billigt och bra och flytta till Happis ist. Annars känns det helt overkligt att jag ska börja frisör, har som ännu inte fattat att jag verkligen ska få bli frisör, sinnessjukt! kommer nog inte fatta de förens vi har som börja utbildningen på allvar, nu i börjar kommer de säkert vara jobbiga "lära känna" övningar, blääh! gillar inte dom. Men de är ju 3 veckor kvar tills då. De hinner hända mycket innan de.
Imorgon kommer nog mina nya brillor, som jag har längtat efter glasögonjävlarna! sen är de som lungt resten av veckan, blir nog luleå en sväng, ta sista sprutan hos hassler och hälsa på J. Kanske oxå blir att trycka ett hål i läppen, måst bara ta mig mod att göra de. Men jag är ju en tuffing, så de är nog inga problem att ta emot lite smärta, haha.
Sen nästa vecka är det stor datumet den 18, tattuering nr.3 ska göras. Längtar efter den oxå, men känner mig mer sugen på min andra ide som jag har kommit på, men de får jag planera ut och spara pengar till då jag börjat jobba och sånt dära. Då när jag blir vuxen med andra ord. 
Sen är de nog inget mer, bara stress och fix inför Happis. När jag tänker på det får jag panik, så jag försöker att inte tänka på det, men de är fan inte de lättaste. Jisses.

Nä, nu måst jag sluta uttrycka mig i bloggen, får så panik när jag börjar tänka på hur panik de på riktigt är. AAH! 

UUUUH!

JAG VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE! MEN JAG VART SÅ JÄVLA ÄCKLAD OCH SUR!





http://www.lunarstorm.se/jultomten22/galleri/1
ALLTSÅ, HUR JÄVLA IDIOT I HUVVET FÅR MAN VARA?!
ELLER LÄGGER ALLA KILLAR UT SIN SPERMA KUK PÅ INTERNET??!!!


It's sad, but true.

Hösten närmar sig med bamse steg och jag börjar få en känsla av att sommaren börjar lida mot sitt slut, vilket gör mig ledsen. Jag mår så fruktansvärt mycket bättre på sommaren än på vintern. Och bara de att jag inte fällt en tår under sommaren är ju bara ett bevis på hur bra jag mår, wiie! Längtar redan tills nästa sommar.
Visst, hösten är ju oxå lite små mysig och skön, ifall när de är mörkt ute så man kan sova gott och de är nått speciellt när löven börjar falla, då måste man bara hugga tag i en lövhög och slänga den upp i luften så dom regnar ner på en. De är fan ett måste.
De finns bara en sak som är bra med vintern och de är att tända ljus och dricka glögg. Resten suger. Plus att jag blir som instängd på vintern, så vart jag än flyttar nu så kommer jag typ aldrig gå ut i friska luften bara för att, sånt gör man bara inte när de är 20 minus ute. Och de är de nästan varje äckel dag.  Nä, usch. Att tänka på att vintern kommer närmare för varje dag gör mig lite smått deprimerad. Kan det inte alltid vara så här varmt, skönt och grönt ute? Kanske man måst flytta utomlands när man blir rik och vuxen, då hade jag ju aldrig behövat oroa mig för vintern. Skönt.

Men man får ju inte glömma vad den här sommaren har bjudit på,
Har haft en underbar student vecka med dom i min klass, eller mest Elin och Johanna då.
Träffat J och allt känns otroligt bra med honom.
Har varit på 3 festivaler: KF, PDOL och LK.
Har tagit körkort.
Har träffat många nya människor.
Har kommit in på frisör utbildning i Happis.
Fått umgås mycket med min mamma.
Varit på min kusins bröllop.
Har börjat ta steget och ringa okänt folk, som tex. på annoner från blocket.
Badat i älven.
Börjat använda glasögon.


Kräftoz

Har nyss ätit kräftor, fyfasiken så gott! men int så trevlig, min familj ska egentligen äta imorgon och då är jag ju inte hemma, så jag äta själv idag. De var lite surt, men vi äter säkert kräftor igen, de brukar bli så. hihi.
Nå imorgon är de ju farmen som gäller, woho! har börja gruva mig för hur jag ska ta mig hem och vars jag hamnar och sover, antingen hemma i ökx (om jag hitta någon att åka hem med) eller så åker jag någon buss till luleå (om jag får plats) eller så åker jag hem med Elin till kalix. Ja, de finns mycket som kan hända, haha. Men som sagt, oväntat är bäst!
Nu ska jag bara komma fram till vafasiken man ska ha på sig, och hurreni, jag ska nog ha klack skor på mig, de lär bli intressant, haha. Och ska ta oskulden från min fösta vinfylla, de kommer nog bli nice. YAH! jag är taggad.

Hitta ett motto för mitt liv nyss: Lös inga problem, de kommer bara nya!
Och de stämmer in på mig,
Nu när jag ska gå frisör så har jag inget boende.
Nu när jag har körkort har jag inga pengar att tanka för.
Nu när jag har karl så måste jag flytta en bit ifrån han.
Nu när jag inte får shoppa så hittar jag alltid nått jag inte kan leva utan och därför köper jag de.


TröstShoppa <3

Sitter i luleå och svettas, de är otrevligt! har nyss varit på stan eftersom J jävel har nå jäva lösenord på sin bärbara dator som jag inte kan knäcka så jag kan spela sims! ärligt så ville jag slå sönder nått för att jag inte kom in på datorn jävlen, men jag tröst shoppa ist. Köpte 2 st party linne/klänningar och ett armband, så nu känns de lite bättre, hihi.
Börjar känna mig lite hungrig oxå, men vete fan vad man skull ha ätit, jag har ju som bara nudlar här, men de kändes fan inte lockande, hade velat ha nå grillat, fyfan va gott. Synd att man int var hemma och kunde bara peka på vad man ville ha för mat, buhu!

Nä, nu ska jag ta mig ett stor glas vatten och se på tv eller nått, hiio!


Sunnyday!

Ännu en otroligt härlig dag, utan ett strand besök. Har ju som ingen att fara med på stranden utom mamma, och hon orkade inte fara idag, så då får man sitta hemma i skuggan och se film ist.
Idag har jag inte gjort ett kiss, varit och kört bil en sväng, kollat kläder på seth, men hitta ingenting och lika bra är ju de. Har även hittat en lgh i Happis nu, men har bara anmält intresse på den, så vi får se om jag får den eller inte. Tror chansen är liten, men jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får den, som sagt.. hoppet är de sista som lämnar en.
Ikväll eller inatt ska jag åka till J, tror jag iaf? Ska surra lite med han. Sen kommer jag hem fredag och då har förhoppningsvis mina brillor kommit. Sen så ska man äta kräftor på fredag, fan så gott! har längtat som tusan! Sen på lördag är ju planen att de blir farmen, om nu inte allt kör ihop sig, men de ska de fan inte göra! De känns ut som att farmen är bara ett måste nu, hihi.

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen så man slipper känna sig som ett svin. Tjingelingpling*


Kul liv?

20 saker.

Jag har insett att min senaste kyss:
 Var tråkigt.
Jag pratar: Då jag blir tilltalad.
Jag avskyr när folk: Ego, fjortis och idioter.
Min bästa vän är: Elin.
Min första vän heter: Anna-maja eller Elin.p, minns inte.
Kärlek är: Antingen det underbaraste som finns eller ett rent helevet.
När jag borstar tänderna: Blir jag uttråkad.
När jag lagar mat: Är jag hungrig.
Jag tänder på: Karlar med mörkthår.
På sommaren brukar jag: Glida på stranden.

Jag är rädd för: Att bli våldtagen.
Den värsta känslan är: Ensamhet och ångest.
Den bästa känslan är: Kärlek och lycka.
Jag är bäst på: Att vara glad.
Jag är sämst på: Att spara pengar.
Om jag va ett djur skulle jag vara: En naken katt.
Min mobiltelefon är: Helt okej.
När jag vaknar på morgonen: Försöker jag somna om, hihi.
Just nu tänker jag på att: Se en film.
Bebisar är: Små och mjuka.


Beslutsångest.

Jahaja, kanske blir att pierca sig redan till helgen, de skulle ha varit mycket mysigt! de är så kul när de man vill händer så snabbt efter man bestämt sig, hihi. Måst bara komma fram till vars fan jag ska göra hål! ojoj, jag måst surra med J och höra va fan han tror, och nå mer nära och kära oxå, hiih! Besluts ångest i hjärtat!
Idag har jag köpt mig ett par skor, ops! i did it again! Men dom var så söta och hade ju tänkte köpa dom till balen, men nu var dom på rea så jag kunde inte hålla börsen stängd!
Nu har jag även anmält intresse på två lgh i Kalix, kanske blir att flytta dit ist och pendla till Happis varje dag, SUG KUK! Jaja, måst jag så måst jag?
hihi, Kayla är som söt, hon sitter här och hugger efter mygg. Så int behövs de någon myggspira här inte.

Nä, nu ska jag bära datorn till tv-rummet och glo film i min ensamhet, snyft!


Piercing

Jag funderar på att pierca mig. Fast de har jag ju tänkt göra länge, men nu börjar jag verkligen känna suget. Måste oxå bestämma mig för vars jag ska göra. Så nu tycker jag ni lägger en kommentar och hjälper mig att komma fram till nått, haha. För jag suger ju som sagt på att bestämma mig för något själv, så snälla.. lite hjälp skulle inte skada. Plus att jag måst hitta någon som kan pierca mig, de är ju så dyrt att göra de på studio, suck.

 
Vilken skulle man ha gjort?


Gosemys?!

Yeah, nå igår for jag till Kalix en sväng, vi såg på tv och sen for jag hem. HAHHA! ganska ironiskt om man tänker efter, men de är sånt som händer ibland.
Idag har jag inga planer på vad som ska ske, är ju typ förkyld så vara i solen låter inte så frestande. Hade helst av allt vilja vara i Luleå och bli ompysslad av J och spela lite sims 3. hihi. Men jag får vänta tills mamma kommer hem så får hon pyssla om mig och plågas med mig hela dagen.

Nä, nu ska jag gå och hämta posten och sen säkert sätta mig här igen och snoka. Tjingelingpling*


Kalix?

Funderar på ifall man ska fara och umgås med Elin i kalix, men då är frågan, vad skull man ha hittat på att göra? Hmm, måste fundera en stund till ifall man ska åka och försöka hitta på nått oväntat eller om man ska vila idag och så kanske göra nått i veckan ist. Ja, de är knepigt det här, haha.
Har posta mina älskade bågar idag, jag längtar tills brillorna kommer så jag får se bra utan att hata mina glasögon. Mums på de! sen ska jag ju få mitt körkort snart oxå, de ska bli skönt att ha de ist för en stor lapp i börsen. Hoppas bara jag inte ser ut som en idiot på körkortet, de är så jobbigt.
Och jag har ännu inget boende i Happis och börjar skolan om några veckor. Vet fan inte hur jag ska lösa det här. Ska nog ringa massa priva snubbar imorgon och höra om dom har nått man kan bo i. Panik i mitt liv! jag är stressad för att det inte har löst sig ännu och för att skolan jag ska gå på inte heller tycks ha lyckas fixa nått boende åt lilla mig. Helsike. Och när man panikar sig åt någon som säger dom "de löser dig, på ett eller annat sätt" men tydligen så tycks de ju inte göra de?? hur mycket jag än söker och håll på jaga en lgh. Mina päron är ju inte precis miljonärer så jag kan ju inte första bästa och dyraste lgh som finns. AAH! Jaja, får se om de finns nått hos dom dära privata imorgon.




Schvinepäst!

Yes, ligger i sängen och känner mig förkyld. Har lite mysko ont i halsen och är allmänt seg i kroppen, FITTA! Jag tycker jag har varit jävligt mycket förkyld det här året, de kanske är svinpesten som kommer och sjukar ner mig, buhu! Ska iaf dricka te som fan idag och äta lite frukt, om vi har någon god. Sen kanske de blir bättre. Måste ju iaf försöka bli frisk tills i helgen förfan!
Igår så vart ju min älskade jänk lagad och de bästa av allt, nästan full tank i bilhelvete, de var en skön syn! Så nu måst jag bara komma på nått att göra och så är de bara fara iväg vart man vill, wiie!
 Idag är planen att posta mina provbågar och sen, ingenting mer. Typ ligga här och glo tills jag inte orkar glo nå mer och sover ist, hihi. Eller så kan jag ju klia på mina 10 000 svirro bett som jag har på kroppen!

Och för er som inte vet vad ett svirro är så har jag sökt på wikipedia så ni ska fatta: Svidknotten är så små (1-4 mm) att de utan hinder går rakt igenom myggnät och de kan efter regniga sommarkvällar uppträda i mycket stora antal. Enkelt uttryckt kan man säga att de är så små att de knappt syns men deras stick gör betydligt mer ont än myggbett och kliar alltid längre.


Love,

Kom nyss hem från min kusins bröllop. Kan säga att de var ju inte det roligaste man gjort, men de var helt okej. Var iaf trevligt att man fick vara med på bröllopet och sånt. Maten var ju dock ett minus, Vegmat. Och vilket passa mig mycket dåligt eftersom jag varit sugen på en sovaskebab i två dagar nu, så magen skrek ju som inte efter bara grönsaker och massa skumma soja saker.
Så nu ligger man hemma, har popa pop-corn och ska snart slå på en film i brist på annat. Hade velat surra med någon social, men alla är på fest och då blir jag bara ledsen för att inte jag får vara med, buhu. Btw så har jag märkt att jag inte kan supa nå mer, eller så är de bara på sommaren? Jag börjar bara må illa och känner mig inte full på hela kvällen jag dricker. De är nått skumt på g. Får göra en ny test om man ska röja på western farm nästa helg, WOHO! men jag tappar ju som suget när jag inte kan dricka som förr, men jag kommer säkert ångra mig och försöka igen.
Känner att jag börjar få lite ont i halsen oxå, de suger! Hade velat bli ompysslad efter att jag hade tagit en varm dusch, ojoj så mysigt. Bara ligga och mysa, DAH! jag blir tokig.

Nä, nu ska jag se min äckliga film helt ensam i min stora säng, i mitt mörka rum och sukta efter mys.
Btw, så ska jag få hem nya glasögon snart, så här ser dom ut.




RSS 2.0