Kayla,

Min vovvis är så mysig! jag har fått ångest för att jag nästan aldrig skriver om min bäbis. Men idag ska hon hyllas! hon ligger här bakom min rygg och myser. Hon är så varm och go! Jag älskar henne och vill ha med henne överallt, synd att man int kan krympa henne så hon ryms i handväskan, hihi. Jag är så glad för att få vara hennes mamma. Hon är den bästa någonsin. Skulle aldrig kunna sälja henne, int för någon summa i världen. Och de tråkiga är, att flyttar jag till sommaren så kommer inte min bäbis kunna komma med. Kommer bo i lgh, central, mycket folk, mycket trafik (och de gillar hon inte). Jag tror inte hon skulle trivas, så de blir nog bäst ifall hon får stanna här.. ojoj. Men vem fan vet, kanske stannar i Ökx hela mitt liv? tss. Men jaja, de löser sig. Iaf, Jag älskar henne.



Puss på hon <3

Ice cold.

Nu är isveckan över! känns lite trist faktiskt, har dom gått lätt i år. Kanske pga att de int har varit 100minus?? skönt skönt. Imorgon blir de kalix. Sen på lördag blir de piteå och luleå, sen råne och sen kalix. haha. Norrbotten runt? Eller så blir de inte råne, utan kalix. Ja de beror på. Den som väntar, får se.



Min och Krisses isskulptur, the säl!

Längtan..

När vet man att man ska sluta hoppas? när de är nog? när vågar man se sanningen i vitögat och förstå vad man blir utsatt för? eller går man runt och tror helt fel? tänk finns de äkta känslor? Och slutar man hoppas, tänk vad man då går miste om, kanske sitt livs stora kärlek eller lyckligste tid på jorden? men hur länge ska man orka vänta på en annan människa? när man vet, att de ända jag vill är att vara i den människans närhet hela tiden och då dela en stund av min tid på jorden tsm med den personen.. ett nekande eller en avvisning skull krossa mig, sorgligt.. men sant. Man kan inte styra sina känslor..

De snurrar i min skalle. Jag söker närhet, ömhet, bekräftelse, kärlek och säkerhet, men jag vet inte ifall jag får det jag söker efter.. Jag vet inte hur många dagar och nätter jag bara önskat att människan ska vilja ta kontakt med mig, ett litet sms eller bara en liten skrivning på msn om att HAN saknar mig, att han visar att han vill MIG någonting. Skulle jag få minsta lilla bekräftelse så skull jag lägga alla kort på borden, men jag är rädd. För feg för att leva livet som de ska levas. Jag tar genvägar och undanflykter för att slippa problem som kan göra livet lite mer komplicerat. Jag kör på säkra kort och sen låter jag allt bara vara. Just going with the flow. Jag vågar inte chansa, för de är 50% chans att man blir sårad, och den risken vill jag inte ta i onödan (?) Jag är så.. sårbar just nu, de är nästan så att man kan bryta av mig på mitten bara av att kolla snett på mig.

Jag är en kärleks människa, so.. where is the love?


When i get high, i get high on speed.

Idag har jag varit hemma med hundarna för att min mamma och pappa for till sunderbyn, de gick bra iaf därborta. Men, vi får se hur de slutar. Imorgon ska man och börja på en ny isskulptur och se vafan de blir av den. Sen ska jag stanna i kalix på fredag och chilla, lördag ska jag fara till piteå med Elin och hennes familj och kolla på balklänningar, JIPPI! ååh vad jag längtar till studenten och framför allt balen! Har velat gå balen sen man börja 7:an och nu snart får man äntligen göra de <3 jag hoppas att allt blir som man tänkt och planerat då, haha.

Man kan int lyssna på den här låten utan att vrida volymen på max!

Skvätt?

Helgen vart int alls som planerat! men, oväntat är bäst?
Börja med att jag stanna då i kalix efter skolan på fredag, och sen när jag sitter och väntar på att få börja fara mot luleå så får jag veta att de inte blir nå hotell och shit. KUL. Då bestämde jag mig att stanna i kalix och tröstäta med Elin, hihi. Så, sagt och gjort. Vi for och köpta chips och sen var vi med Gyllen och lungan. De var trevliga 2-3 timmar på hemköps parkeringen, haha.
Ja, och så på lördagen så for man en sväng men Elin och hennes familj till Finland och glodde runt. Sen gjorde jag och Elin ett desperat försök så att hon skull komma med och festa i råne, men men. De vart för tjorvigt? Så jag vart själv i råne med min kompis Joel, men de var helt okej. Man kände sig som en outsider där ett tag, men de är sånt man får ta. Vi kom till festen kl 21 och for hem till Joel kl 22, för att de sög. Hängde hos honom till kl tolv och sen var man och röjde till kl halv 3. Åkte till Luleå och sov och åkte hem idag kl 12.

De var i stortsett min helg. Och nu är jag fattig som en kyrkråtta, ca 60kr på kontot. Tur att man får studiebidraget på fredag. Men jag överväger nog att ta en chillar helg, bara se film och umgås. Någon som vill joina?

Someone tell me why, i just wanna know so i can die.

Onsdag är det idag. Sov nästan till kl 13 idag <3 helt underbart skönt. Och sen har jag int gjort nå resten av dagen. Eller jo, duscha och fixa håret. hihi. Ska snart dra en make så man orkar leva med sig själv. ojoj, låt de nu bli fredag! bort bort bort från överkalix ! underbara känsla..

Imorgon är en annan dag, som kommer likna den här jävlig mycket.



hihi.

Vad går livet ut på?

Idag har jag varit på skolan, har int varit där så mycket den här terminen, har varit sjuk och en massa andra orsaker. Och på morgonen när jag skull till bussen fick jag nå "må illa anfall" börja må så satans dåligt så jag fick gå på toa för jag trodde jag skull spy, men icke de. Jag la mig och vila på toa golvet ett tag, USCH! jag hatar att må dåligt. Sen försvann de, men då när jag satte mig i bussen kom de tillbaka, kallsvettningar, kramp, illamående och frossa. De var det värsta bussresan jag någonsin varit med om, satt och hoppades på att jag int skull spy i bussen, vilket jag lyckades med att inte göra. Hoppa av bussen så fort jag kunde och tog mig en nypa frisk luft, sen blev de bra igen. MYSTISKT?! Ajja, vill iaf int vara med om de igen.

På skolan har vi suttit och gira på som vanligt, haha. Så jäkla kul att få skratta och surra av sig med sina pinglor <3 och imorgon är man ledig, eller har projektarbete, så då kanske man drar och gör en nagel och några. Sen börjar man kl 10 på torsdag. Hihi, och sen är de fredag och lördag! Har höga förväntningar på den här helgen ska jag säga er, jag har lagt ribban högt! allt ska vara perfekt! jag ska ha kul, träffa nytt folk, fina kläder, på bra humör och må bra som fan. Hoppas bara de blir som jag tänkt. Hatar att bli besviken, så därför brukar jag försöka att int hoppas för mycket, för då går de åt skogen. Typiskt att jag ska längta så mycket till det här då.. thihi.

Ååh vad jag älskar den här serien <3

No stress!

jahaja, nå då var den här helgen avklarar. Back to work! Har någon jäkla tema vecka på skolan så då ska vi se vad som händer och sker. Ska iaf försöka få klart min tavla så jag kan börja måla nå färgiga tavlor, usch. Jag längtar som en gris till på Fredag <3 tror de kommer bli super kul!! ska iaf njuta varje liten sekund! haha. Näefyfan, nu ska jag nog sova så jag orkar sitta och vänta på bussen i Töre imorgon, SUCK! ajja, vad gör man int för att få sova en timme längre? orättvist..


Kul liv.

jahaja, planen var ju att vara i kalix ikväll och ha de trevligt, men for hem. Ska dit imorgon ist. Och nu funderar jag på att sova? HEHE, verkligen jätte kul. De är int ens värt att skriva om eftersom de är så kul...

Dagens visa!

Busmus.

jafyfan, de är ju nå fest ikväll? och FUL ska man vara <3 de är ju underbart kul att man int kan göra nått åt saken. Kula?
HEHEHEHE. näe, nu ska jag sluta busa och vara som folk.

Idag for jag på skolan, hade en värdelös lektion, dra åt helsike! hata furuhedshororna. Dom vet int hur man ska vara för att bli omtyckt. Jävla miffon! jaa, nå kan man bli upprörd i lill hamster hjärtat.

Deprimerad.

Jag är så deprimerad idag så jag vill ha 200kilo med godis och annat gott som jag kan äta och bli glad av. Fyfan. Ajja, de löser sig.

Närhet, Kärlek och bekräftelse???



Elin & Therese = Team - Vi vet hur det känns.
I love u, Ulf <3


Pengar efterlyses.

Stöd Therese i kampen om hennes dröm bil.



Vill du sponsra en slant så skriv en kommentar så får vi göra upp en tid och plats för överlämning av pengar.

Vi vet hur de känns!

Ikväll kanske jag ska så spindelmannen 3 med Majk the man! haha. Annars händer de int ett skit idag, ska peta på  äcklig julkorv och sen gå upp på mitt rum och äta mig mätt på chips <3 Får se om de blir skola imorgon? känner mig int så jävla sugen på de. FAN VAD JAG VILL HA GODIS! men min mamma vill inte komma och handla med mig, buhu! tjockis jag, kanske man skull börja träna?



Elin och jag, på en liten standpromenad, tss!


FyndarN

Ååh fytusan, jag är helt slut efter en dag i luleå.. ENSAM! suck. Och hade verkligen ingen lust på morgonen att fara mot luleå, tror fan jag hade feber och allt, men men.. a woman gotta do, what a woman gotta do ! Ajja, har iaf fynda så ini helsike! jag är så nöjd och glad, haha. Men tyvärr Sverige, tandställningen är kvar. MEN, den 27 feb är de helt bomb säkert på att den försvinner. Bye Bye räls och hello beautiful, tss. Imorgon är man ledig från skolan <3 inga lektioner så nu är jag nöjd. Näe, nu ska jag ta och glo film och tycka synd om febriga mig, buuhu!

Btw, lite oväntat att pappas arbetskollegor läser min blogg, man känner sig nästan lite famous.


den lila kosta 50kr och den andra byxan kosta 90kr, me so happy!
(Och jag ber och ursäkt för min sviniga spegel med massa smuts)

Fuck?

Fyfan vad jag är.. sliten och helt upp och ner. Sover otroligt dåligt på nätterna och har ingenting att göra på dagarna så jag ligger bara i min säng och ser på min dator, suck! jag börjar bli less att göra samma skit varje dag. Fast snart ska jag ju börja på teori lektioner och sånt så jag får mitt körkort och kan fly från ökx när jag vill. Då ska jag bara fixa mig en bil som helt gör över 110! De gör ju inte min älskade nissan. Näe, brorsan ska få söka upp en bra kärra åt mig och så ska jag fixa till den lite, bas och sånt. Ingen bas = ingen musik. Jag drömmer?

Och de gör ont i min nos och i min hals! låt mig komma hem? Och imorgon, is the big day! tandställning eller inte? SPÄNNANDE! känner på mig att jag kommer få ha den ett jäkla bra tag till, skulle vara för bra om jag fick ta bort den imorgon.




SOVA!!!

jahaja, var ju hemma från skolan igår för att jag var förkyld. Jag var så satans slut i kroppen att jag var tvungen att sova till kl 15, fyfan! och så inatt då när jag skull somna så vred jag och vände på mig till kl 5!! då funderar jag stark på att kliva upp ur sängen och göra mig klar för skolan så jag hade gott om tid på mig. Men då kände jag smärtan i halsen och ingen ork i kroppen så jag låg kvar. Sen kom mamma och väkte mig kl 6 och då kunde jag inte somna om igen, AAH! så efter pappa och mamma for på jobbet for jag och sov i deras säng, för självklart är det jag som ska ta hand om hundskallarna och palla mig upp ur sängen när dom vill gå ut, suck. Ajja, då sov jag där till kl 10 och nu är jag jävligt trött! Försöker få kontakt med folk som kan hjälpa mig att hålla mig vaken, men ingen svarar ju. Typiskt. Och känner jag mig själv rätt så kommer jag snart ligga och snarka i sängen. Plus att Kayla ligger och snarkar i min säng nu, int just nå frestande på att joina! <3  Usch, jag måst försöka vända på dygnet!!


där hade jag velat sova..



Första,

de var otroligt tungt att stiga upp kl 06 på morgonen, fyfan! trodde jag skull somna ute i kylan när jag gick till bussen, ja huvva! Imorgon har jag iaf sovmorgon och så måst jag sluta tidigt. FETT! sen har jag en lektion på fredag som jag ska fara på. Måst börja med min satans vas som ska beskriva mig själv, kan bli kul.. eller katastrof.

Jag tror jag är kär.

Utvik om mig.

Goda egenskaper

Du är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.

Du är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.

Så tänker du

Du tycker inte om ensamhet utan söker dig ständigt till sällskap där du får känna gemenskap och samhörighet. Du har lätt för att bli rastlös och uttråkad om du känner av en långsam, händelselös vardag för dig själv.

Med sällskap finns åtminstone möjligheten till något spännande och äventyrligt. Det är endast tillsammans med andra du hittar motivation och inspiration.


Så ser du på kärlek och vänskap

Du har ett stort behov av ömhet och kärlek. Det gör att du sällan är ensam i ditt liv. Utan en partner känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med.

Du är romantisk, barnkär och mycket generös och fantasifull i ett förhållande. Dina barn eller kommande barn kommer lätt bli lite bortskämda, eftersom du vill ge dem allt och lite till.


Mindre goda egenskaper

Du är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller. Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest.

Du gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det. Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem. Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.


Oväntat är BÄST!

igår var de tänkt att jag och elin skull små festa i kalix, och alex skull köra. Sen ringer johanna då jag sitter på bussen mot kalix och säger att hon skull ha fest i sin lägenhet för hon fyller år imorgon (idag) Så då bestämde vi oss för att vi skull åka till ökx ist och festa, sagt och gjort. Kl 18 börja vi glida mot ökx och sen festa vi där till ca 23, sen drog vi barsken och de sög så ini helvete så vi kom på den extremt smarta planen på att fly till Luleå och gå ut på Grace. Kl 00 så börja vi åka mot luleå. var framme kring 01 och var på grace till kl 03, JÄVLIGT KUL! från och med nu, ska jag alltid fara på grace bara dom har från 18år. Fast minus var att jag var så goo och glad och fick betala 450kr i inträde, svider jävligt mycket just nu.. men jag får säkert tillbaka de under tidens gång. Sen for vi och åt på max <3 fyfan va gott. Efter det bar de av mot ökx. Var hemma prick kl 06 och la mig i sängen och sov till kl 13. Och nu ligger jag är och är sugen på chips! Typiskt! ajja, en mycket lyckad kväll! <3

Kvällens skämt "de kom en ky... flykting och flög förbi" dom som var med på denna resa förstår hur kul den där var, alla andra.. 2 bad. hahaha.


Alias

På fredag drog jag till kalix, var hos Alex och såg en film med Elin och Alex kompis. Sen busa jag, Alex och Elin på stan och blev irriterade och arga, huvva! haha, nå finns de sinnesjuka människor! Sen for jag till Elin och sov. På lördagen for vi till B4 och glodde hockey, vilket inte var så intressant.. men bättre än ingenting? sen åt vi middag hos Elin med några av hennes släktingar och efter de for vi och såg film hos Alex igen. haha. Sen har jag sovit hos Alex och for hem idag, tråkigt! hata äckel ökx. Funderar på att dra Kalix någon dag till, innan skolan börjar igen. suck. TUNGT! Men vi får se, bara man har någon att hänga med, men min älskade Elin sviker aldrig <3 hihi.


Hittade den här på min mobil, har inge minne av att jag fota den, haha!

2009

Jag vill fira nyår igen! de var så kul på middagen och allt. En kväll att minnas <3 hoppas vi kan dra middag och de där flera gånger, hihi.



mig, in action!

RSS 2.0