Sleepmode

Kan jag inte få sova några timmar till?

Har panik vaknat ca 4 ggr i natt och trott att jag har försovit mig, så jag har som bara flygit upp och sängen kolla på klockan och sen lagt mig ner och försökt sova igen med plusen på 200. Satan så jobbigt! De var ju bara för att jag försov mig igår min hjärna håll på jävlas med mig! Nåja, man får hoppas man sover bättre den är natten iaf.
Snart ska jag dra iväg på utb, känner mig lite halv laddad bara. Plus att jag ska se ut som ett svin igen, vi ska ju som inte ha några kunder idag så jag tycker att jag får ha lite mjukt på mig idag. De var som ett tag sen.
Nu börjar vårsolen lysa in genom rutan min, kanske man får sig lite energi av den så man inte somnar om igen, fast nå hade de varit satans skönt. But no!

Ne, time to go. Tjingeling*

in the midnight hour she cried more more more!

Snooz morgon..

Idag vakna jag kl 8.10 och skulle vara på utb halv, så jag hade 20min på mig att göra alla morgonrutiner, men jag sket i dom ist och for till utb och såg ut som ett svin. Men men, what to do liksom? sova är skönt.
For hem till ökx igår och åkte mot happis kring kl 22, lyckat therese! men de var iaf trevligt att vara hemma en stund.
Skulle mer än gärna vilja ha helg igen, då får man leva livet. Woho! och i helgen fyller Elin 20år, de kan nog bli riktigt nice! får se om man har råd att inhandla nå öl eller hur man skulle ha gjort. De löser sig.
Imorgon ska vi ha flätor på utb, de kan blir intressant och så får man säkert massa inspiration till nå coola hår uppsättningar.


wanna play again?

kärlek, hmf.. vars då?

Hade en svin roligt kväll igår! vart lagomt i fyllan och träffa lite folk. Surra oxå ganska mycket met bandet som spela på umppari och de var jätte skoj. En kväll man aldrig komma glömma.
Idag är de ju alla hjärtans dag, vilket jag inte ens ids tänka på. Känner mig bara nere och less, usch! men men, de är ju så livet är. Man kan inte alltid ha de bra.
Är iaf hemma i ökx nu och vilar upp mig. Palla inte att ligga i min lilla lgh i happis och bara stirra i taket, så jag stack hem ist. Inte fan vill jag vara ensam i en dag till, man får ju i psyket.




get redy to rock n roll!

Morrn morrn!

har vaknat för typ en timme sen och ligger ännu kvar i sängen eftersom jag har ingenting att göra på hela dagen. Har som inga planer alls förens ikväll då man ska försöka hitta vägen in i dimman. Kanske ska försöka få målat klart min vägg och gjort klart mitt andra projekt som skulle ha varit klart imorgon, men dream on.
Ja, och imorgon är det ju alla <3-dag och jag kommer vara ensam i mitt äckliga happis och vilja ta livet av mig, woho! Underbara värld. Ääh nå kommer jag säkert överleva, får se till så jag har kul som fan ikväll så jag har nått att leva på ett tag.
Jag ska snart hoppa in i duschen, testa party kläder och fundera ut någon rolig sminkning, då har jag iaf nått litet att göra idag. Blir säkert någon film i brist på annat.
Usch jag får ju psykiska skador av att vara här i fängelset, fiifan. Ne, en till helg här kommer inte hända på länge.


In the shadows

Fullrulle..

Idag på utb fick man sig lite sovmorgon. Var på utb kl 8.30, blev sminkad och fixad i håret och sen kunder till halv 3. Efter de for man en sväng runt i happis och glodde på lite grejer. Sen har jag bara hängt och tråka i mitt lilla fängelse. Var ju en fantasi plan på att få fara till Kalix, men kom på att de blir så jävla mycket körande då så jag tappa som suget och såg bara en massa problem. De enkla före de knepiga. Så nu har jag varit och handla godis och chips och tänkte ha en liten myskväll tills jag ska sova, vilket blir ganska snart. Imorgon har jag bara planer på kvällen, då blir de party party. Hoppas på att de blir mycket folk och roligt. Känner att jag behöver få en riktigt bra ute kväll, var så längesen sist.
Börjar känna hur de klöser inom mig för att jag är kvar i happis, de är första gången jag stannar kvar i happis över helgen och de känns fel..


Redhead

Egenvård på utb idag..

Jag är helt slut som artist idag. Har fått tona och färga mycket hår idag eftersom jag bara skull bättra på mig egna färg så fick jag hjälpa alla andra med sina hårfärger, men roligt var de. Där kring 14 tiden börja man blir lite trött i skallen och ville bara hem och sova, hihi.
Fyfan, snart måste man nog lägga sig och sova så man orkar med imorgon. Har kunddag och sen är det helg, skönt!
Blir tattoomässa på lördag, hoppas de blir mycket folk så de blir roligt som fan. Vetefan vad jag ska ha på mig eller någonting. Men de är nog de minsta problemet.
Är så satans less och förbannad nu så jag orkar inte göra någonting. Jag ids inte..


You cant fake it

Fantatiska söndag, eller.. NEH!

igår fick jag inte mycket gjort, låg raggen på bränna och sms:a med folk som var inne i dimman, snyft! jag fick inte vara med och dimma. Men nästa helg blir de nog någon öl då man ska och se på tattoo mässan på umpitunneli. Hoppas de blir nice, men de tycker man ju nästan att de måst bli. Måst bara få reda på vad de ska kosta att gå in där, fast de är ju party på sportbaren oxå, så man kan ju åka dit om man blir less finland, haha.
Sen imorgon måste jag upp förefan, har en kund kl 7.30 på morgonen. Pust! men de är bara bita ihop och kämpa vidare, kan säkert vara bra att testa jobba den tiden oxå.
Idag ska oxå någon komma och prova min balklänning, så jag håller verkligen tummarna på att jag får sålt den. Skulle vara skönt att få lite pengar nu när man verkligen inte har några.

Ne, nu ska jag gå ner och äta frukost och sen fixa mitt face så man vågar sig ut. Tjingeling*


The start

Hemma i mitt iskalla och soliga Överkalix.

Ligger rastlös i min säng med igen snorad näsa, de är inte kul. Jag har inga planer för hela dagen och de gör mig galen! vet inte ens va fan man skulle ha gjort. Ska iaf snart och handla lite gott med mamma och två liter nässpray till min nos, men efter de då? Ligga i sängen, tjocka och se film. Ja, de blir nog inte mer än så.
Men om någon lite hjälte där ute skulle vilja dela med sig av sina äventyr ikväll så får ni mer än gärna dra med mig på dom, just call eller skicka ett mess.
Fast lite nytta har jag ju fått gjort fast jag är sjuk. Har nästan fixa alla modeller till vårvisningen vi ska ha på utb, vilket känns jätte skönt. Sen ska jag oxå söka jobb ikv. Håller verkligen tummarna på att jag får jobbet. Skulle vara så skönt att ha ett mål, just nu glider jag ju bara omkring ihopp om att allt ska lösa sig, dags att börja ta tag i saker och ting.


Sick and tired

Företagsgrejs på utb hela dagen, så nu är jag snurrig.

Kom till fängelset för en stund sedan, har inte alls varit i form för utb idag. Feber frossa, ont i kroppen, ingen ork, less och snorig som fan. Så jag har som mest kämpa igenom dagen och fått försöka förstå vad som äldre och klokare människorna har pratat om. Ekonomi och starta eget är inte min grej. De är för mycket att börja med såhär nu på en gång för mig, de kan jag då lungt säga.
Ska snart ringa mamma och surra lite och säga hur sjuk jag är så jag får lite push ifrån henne. Har nyss gjort mig nyponsoppa eftersom jag inte orkar laga middag, orkade för den delen inte fixa mig lunch heller. Suck. Jag hatar att vara förkyld. Jag blir som helt död, bokstavligt talat. Tur att de är helg imorgon iaf. Men har kunddag på salongen som jag måst kämpa mig igenom, men de kommer nog gå bra. Tiden kommer iaf gå fort.
Då får man ju se om man är i Kalix eller Ökx i helgen, beror på hur dåligt jag mår. Mamma är ju den bästa på att ta hand om mig, så jag far hem om jag mår som jag mår idag. Tråkigt men vad ska man göra? så är de..

Nu ska jag äta min fantastiska nyponsoppa och tycka synd om mig själv, so long suckers!


you say WHAT?!

Lilla lördag och ingenting spännande?

Idag har de inte hänt så mycket på Utb. Har övat loops och sen fixat en uppsättning på docka. Mer än så har de inte blivit.
Imorgon ska vi ha företagsdag, så vi ska ha besök från banken, försäkringskassan och en massa andra, vilket betyder för mig: en massa ord och grejer jag absolut inte förstår eller kan. Så jag kommer vara ett stort frågetecken imorgon. Inte kul. Men man kommer säkert lära sig nått nytt iaf.
Snart är de helg, är sugen på att grogga lite på lördag, plus att B4 kommer ha svin billiga priser på groggisar, så vi får se om man hamnar där. Elin skulle iaf vara på klubben och storma så hon får jag inte med mig, någon mer som ska till Kalix och göra de osäkert så får ni gärna höra av er?


Loading..

Uppladdningsdag..

Idag har de varit en lung dag på utb. Har varit på en föreläsning om fördomar, men var jätte intressant och man fick ångest för att man har så mycket fördomar om folk. Så de var som en tanke ställare.
Sen har vi fått se när en av våra lärare på utb har ljusare färga ett hår, de var oxå intressant. Man blev som sugen själv på att få stå där och arbeta, men snart så är de dags. Har salongsdag på Fredag, så de blir nice. Då kommer den dagen gå jätte fort.
Ja, va mer ska man dela med sig? jag har fått gjort konturerna på min väggmålning, ÄNTLIGEN! har tagit sin lilla stund, men fin blev den. Ska lägga dit lite färg imorgon om jag har energi, men de tror jag nog. Vill få klart den så jag får se hur de kommer se ut.
I helgen har jag ingen aning om vad jag händer, ska hem till ökx på lördag eller söndag och förhoppningsvis få sålt min älskade balklänning, men men.. man ska inte hoppas för mycket. Sen blir de nog Kalix och vad som händer där är ett frågetecken. Är sugen på att ta någon grogg och bara sitta och surra med nå folk, men alla party people tycks ju ha försvunnit?


The day I was forgotten?

Fyfan vilken jävla dag säger jag bara..

Denna dag hade jag mer än gärna kunnat överleva utan. Det hela börja med att de är måndag och vinter. Trött och omotiverad har jag varit hela dagen på utb. Men jag har gjort mina kunder och dom har blivit så nöjda, så de var ju ett plus. Men sen, då jag tror att jag äntligen ska få fara och handla lite gott att göra till middag så börjar bromsarna på bilen att tjorva, så de var bara köra hemåt och vänta på hjälp. Ringde Erik, så fick stackarn komma från Kalix till Happis för att hjälpa mig med bromsjävlarna. Sen när jag såg ljuset i mörkret och bromsarna börja funka igen så for jag och handla, men då när jag ska fara från parkeringen så börjar bromsarna tjorva igen och då var ju själv klart Erik redan hunnit gasa till Kalix, så de var bara att ta saken i egna händer och vålda så att bilen skull funka igen. Efter en vacker och lång ramsa av alla fula ord som min lilla mun kan säga så sluta bromsarna böga och jag for hem och åt min middag. Så nu är jag mätt, trött, less och glad över att den här fantastisk dåliga dagen är över, imorgon kan de inte annat än bättre.




RSS 2.0