bye bye red head.

Idag jag slinga hår på en tjej, tvätta och klippt en gubbe och så tvätta bort färg och styla en till karl. Lite gott och blandat har de varit idag, mycket roligt. Imorgon är de min tur, hihi.
Idag har jag oxå varit till finland en sväng och handla lite linnen som jag kan sabba på frisörskolan med lite hårfärg och sånt shit. Man vill ju som inte förstöra alla sina kläder så jag har ca 6 linnen att förstöra nu. Hihi.
Imorgon efter utbildningen blir de tacos och någon grogg med damerna från utbildningen, ska bli så jävla gott med taco! har längtat så länge <3
Längtar oxå till fredag då jag får åka hem till Ökx och gå lite på marknaden och se på lite grejer med mamma. Sen blir de hotellet på lördagen, ska först förfesta med mina högstadiepinglor. Ska bli jätte kul att hänga med dom och få lite mer kontakt med dom. Var ju som ett tag sen man hängde med dom.

Ne, nu fick jag lite ont i magen och ska sova så jag slipper må dåligt, natt natt!


Håris

Idag har vi fått göra håruppsättningar. Första gången jag har testat och vi fick ändå inte lära oss någon viss teknik utan bara pyssla på och använda fantasin. Skulle gärna ha lite mer ingående så man får lite inspiration och vet vad man kan göra för nått. Men de kommer vi nog lära oss lite senare.

Sen efter utbildningen så for jag och umgicks med Christian och hans kompisar, de hela sluta med flottismat på max, jag börjar få ångest? men de är så satans gott! me like. Men jag ska nog försöka dra ner lite på flottet och sånt dära, börja vara lite nyttig eller nått. Vi får ju se hur de slutar.

Imorgon vet jag inte vad som händer på skolan, de får man se. Onsdag är de egen vård, då ska jag försöka bli vit. Ska fota mitt hår steg för steg så ni får se hur de blir och så. Haha, kommer nog vara yellow head som fan! men de ska bli spännande. Sen på onsdag kväll så ska vi äta tacos och ta oss några jävlar och små festa, de blir nog nice.

Mina håruppsättningar idag.


Föck!

Fredag kom min älskling till Happis. For och små festa med Mikaela och hennes karl, for ut i finland en sväng och skratta åt finnarna när dom dansade, haha. De var underhållning.
Lördag var de att stiga upp tidigt och fara till Platina blev en lång och jobbig dag, plus att man var lite bakis. Kom hem till lgh kring 15 och då hade älsklingen just vakna. Efter de gjorde jag mig redo för att partaja i Kalix.
Kom fram till Kalix kring 19 tiden. For till Elin en sväng och sen blev de Klubben med hon och hennes familj. Var roligt att ropa till live bandet och få surra med lite folk. Vi var hemma hos henne kring 3 tiden och åt elinmacka, hihi.

Nu idag åkte jag "hem" till happis kring 15 tiden. Och tänkte ta en lång och varm dusch, men fuck that? DE FINNS FÖRFAN INGE VARMVATTEN I JÄVLA SLOTTET HÄRA! JAG KAN JU FÖR HELVETE INT ENS DISKA, AAAAAAAAAH! Happis är sämst. Nu är jag arg, ska gnälla åt nån jävel imorgon som kan göra nått åt det här.



Jag är medlem, haha. Fuck WoW.


Babe,




19 år!

Fyfan vad jag är trött, varje jäkla dag. De är fasiken inte roligt? Men jag börjar bli van.
Idag fyller då jag 19år, de känns int ett piss! har fått tårta på utbildningen idag, de var smarrigt. Sen har jag fått massa grattis sms och logg inlägg på FB, så tack alla så mycket för de. Fick ett jätte gulligt sms av J, jag vart röd i ansiktet när jag läste de, jag blir ju som sagt blyg väldigt lätt. Jag önska jag skulle kunna läsa de sms:et 20ggr om och om igen, men tyvärr har min soul somna in och jag har glömt laddaren i Ökx, så just nu har jag min oldis walkman telefon, men den dugen än så länge.
Imorgon ska vi ut och gå, får se vilka skor de blir att ta när jag har ont som satan i min tå jävel. Funderar på ifall jag skull operera till så jag aldrig behöver ha ont i den nå mer, skull ha varit satans skönt. Nå jag får se om de blir av.

Nu ska jag fara och äta en kebabtallrik med Moe, vi hörs! tjingelingpling*


Daddy's gone



Jag älskar den här.
De är nått med hans röst, i love it.



Mini Lördag.

Kom hem från Finland för ca 1 timme sen. Har varit med Moa och Mikaela och handla lite smått och gott. Köpte mig en läder byxa/leggings och två vin flaskor, så nu har jag till alla händelser.
Idag på utbildninge har vi som bara fått öva att klippa lite skägg och sen har vi som bara chilla tycker jag. Gått igenom lite färglära och sånt dära. Tycker alla är som sega den här veckan så vi får inte så mycket gjort, haha. Men de är ju skönt att ta de lungt någongång.
Jag börjar få ett sug att tatuera mig nu igen, men de känns ut som att de är dags att börja bygga lite på armen. Men jag har fan inte råd?

IMORGON FYLLER JAG ÅR! då ska jag försöka fixa mig nån kaka så jag kan fira. Känns verkligen inte ut som att jag fyller år, sinnesjukt. Fast 19år är ju inget spec.


Snart är de lördag,

Idag har vi haft två kunder. Klippte först en pojke, vart nöjd och de vart han oxå, hehe. Sen fick jag färga utväx, slinga och färga resten av håret på en tjej. De var roligt men resultatet blev inte som jag hade hoppats på, men hon vart nöjd iaf, och de är ju de som räknas.
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, blir nog öva klipp eller nått.
Har börja planera modell frisyr till lördag, ska bli svin kul! Man får ju se om man kan hålla sig ifrån att köpa nå skor, i dont think so?? hehe.
Ni får jätte gärna komma och kolla på modevisningen, de är kl 12 och 14 på skopunkten, tror iaf de var dom tiderna, ska ta reda på om de är sant imorgon. Så jag inte håll på ljuga! haha.
Sen efter modevisningen bär de av mot Kalix, måst höra med Elin när de är dags att korka upp. Så man får se om man orkar ta bil eller om de blir buss.
Ska kanske ut i Happis/Finland på fredagen oxå, men då blir de nog bara nån grogg och sen räcker de. Orkar int vara bakis på lördagen då de smäller till på riktigt.

Den 30:e blir de oxå att korka upp, de är nästa onsdag. Då ska vi på utbildningen ha höstfest. Blir nog inte att festa så våldsamt då heller. Bara nå glas eller kanske någon öl?! funderar på att börja lära mig att dricka de, fast jag hatar de mest av allt i hela världen. Men men, de är sånt man får ta. Och då samma dag som höst festen börjar min operation svart/vit! fyfan så spännande! men jag är 100% på att de kommer bli gult som satan, men de går ju att blondera till i omgångar, inga problem!

Nästa helg blir de party party i ökx då de är mikaelimarknad, ska bli jävla roligt! Ska festa med mina gamla klasskamrater, kul att få träffa dom och höra vad dom sysslar med nuförtiden. hihi.

Nu vart de mycket framtidsforskning hära, haha. Men jag tycker de är så kul när de är mycket på gång.


WoopWoop!

Idag har de varit en slö dag på skolan, men lika bra de. Har varit så jävla trött, huvva! Och idag fick vi veta att de inte blir någon smink vecka, BUHU! vi ska ta de en annan gång. Så imorgon ska vi öva herr klippning och sen ska vi få en till kund efter lunchen, undra vad de blir att göra på den kunden. Spännande. På lördag ska vi styla och fixa var sin modell till en skovisning hos skopunkten, tror de blir svin kul! Har bara lite ide torka på vad jag ska göra för frisyr eftersom min modell inte har så långt hår. Hm, ajja.. kommer säkert på nått.
Sen efter jag varit på den visningen drar man till Kalix och partajar som back in the days! Hoppas de blir kul.
J kanske skull komma upp till helgen oxå, måst ringa och prata med han så jag kan planera det här, hihi. Stackarn var ju sjuk hela helgen så vi fick inte träffas så mycket, snyft! plus att jag nu inte får pussas och sånt dära när jag har ny gjort hål, helvete?

Ne, nu ska jag ringa min karl och sen slå på en film och tjocka. Tjingelingpling*


Norrland runt.

Vilken helg! jag har nog varit överallt?

Fredag: Kom hem till ökx kring 3 tiden, for och handla mat med mamma. Sen hängde jag med micke, och helt oväntat hamna vi i Kalix och där var vi och surra med Elin. Kom hem kring 2 tiden och sov så jävla skönt hemma i min säng <3 jag saknar den.

Lördag: På dagen for jag till Finland och handla mig nå mysko vin, hann inte läsa va de var för nått eftersom alko skull stänga om en minut. Så de var lite stress. Sen kring 19 tiden for jag till Moa och satt på förfest och var fylle frisör. Sen kring 22 tiden bar de av att vara chaffis till Luleå, tungt som fan. Sen tjorva de till som sig vanligt, kom inte in på krogen så de blev att hänga på max och i bilen tills man vart less på att vänta på party pinglorna. Då for jag till min karl och sov ist, hihi. Vakna sen kl 7 och märkt att ingen hade ringt, så då fick jag sova vidare utan att måst köra mitt i natten, tack gud? Och så fick jag min födelsedags present av min karl, tack babe <3

Söndag: Vaknade hos min älskling, gulla med han. Sen for jag och pierca läppen, jag vill ha någon förändring, vart less. Så sagt och gjort, nu har jag hål i läppen. Men jag hatar min jävla stavjävel, kulan är helt enorm och staven för lång, blä! Måst låt de hela och sen byta fort som fan. Så här kan man ju inte se ut längden. Nå kring 2 tiden åkte jag hem till Ökx och kl 20 börja jag ge mig av mot Happis, norrland runt kan man säga.

Har nog suttit mer i en bil än vad jag har varit hemma, förlåt mami! hon har velat umgås med mig, men de är int så super kul att hänga i svartbyn och se på tv. De gör man ju ändå i Happis varje dag.


Idol favoriter.









Så länge dom här är med i tävlingen kommer jag kolla på Idol.




Yeah,

Back in ökx! har varit och handla lite gott med mammsen. Vi ska fira min födelsedag i helgen, eftersom jag mest troligt inte kommer hem nästa helg. Så de blir nog bra.
J skulle ju ha kommit till ökx idag, men han har tydligen blivit sjuk, så han fick stanna hemma. Stackarn, miss u!
Ikväll blir de nog att se idol, kanske umgås med Majk en sväng, får se hur länge man orkar vara uppe, tycker ögonen redan känns små.
Idag har jag ju färga och klippt Elins hår, de gick bra. Hoppas hon vart nöjd, hihi. Färgen var iaf jätte fin på henne.

Ifall ni skulle vilja komma till Happis någon dag och få en färgning eller klippning så är de bara höra av er så försöker jag fixa så ni kan komma, alltid bra med modeller.



Sexiii!


Fyfan vad fin, ge mig?!
299:- hos bubbelroom.


Lilla Lördag

Igår for jag ut på krogen. Hade så jäkla tråkigt och kände att man var tvungen att fara ut och träffa folk. Nå sagt och gjort, jag och Christian hade fest som fan, haha. Nä, men de var trevligt. Ett minus var ju att man inte fatta Finska så de vart lite svårt att tala med folk. Och ett till minus var att de inte var så ösigt på krogen, men de var inget nytt kanske. Men jag hade en bra fylla iaf, drack min Black Tower och mådde gott, inte för full och inte helt nykter. Precis som de ska vara. Och happy face till att jag inte var bakis på morgonen! woho! Men nu är jag fan jävligt trött, kom hem kring 2 och upp kl 7. Oh my.

Helt oväntat fick vi var sin kund idag, helt oplanerat. Men de gick svin bra, fick mycket bra kommentarer av läraren, dom andra på utbildningen plus av en som var en kund till en annan, jag kan inte bli annat än stolt, hihi.
Och imorgon är de Elins tur, hoho. Undra vad man ska hitta på med henne. Spännande spännande. Sen efter utbildningen blir de att köra hem till Ökx. J ska oxå komma dit i helgen, så vi ska försöka hitta på nått vettigt, va nu de skull vara. Vill ju som bara hem för att jag saknar mammas mat och Kayla, haha! Men i Ökx kan ju allting hända, EHM!

Ne, nu ska jag vänta på idol och efter de ska jag sova, Tjingelingpling*


Budjet skor



Budjet skor är oftast inte fula! tycker dom här duger mycket bra!


Operation: Svart/vitt (om några veckor)

Jag är så trött! har sovit jätte dåligt inatt och vete fan varför, men less blev jag. Nåja, får hålla mig vaken så jag förhoppningsvis sover ikväll.
Idag har vi haft info om hårfärger typ hela dagen, sen har vi fått färga lite själva oxå på 3 modeller. De var ganska kul. Imorgon blir de mer färger att lära sig, pust! Plus att jag har fått en plan i min skalle, jag vill bli vit/svart hårig. Svårt i mitt röda hår, men jag ska nog försöka mig på de om några veckor. Måst försöka tvätta ur den röda färgen så mycket som de går och låta håret växa ut lite. Tänkte ha vitt hår på höger sida där jag har kort och sen lite vita slingor så de som smälter in i det svarta och ser lite grymt ut. HOHO, vi får se vad de blir av mina fantasier. Försökte göra om en bild i photoshop, men de var så svårt, så lite knepigt att förklara. Men jag tror de blir hett, hihi.

Ne, nu ska jag glo vidare och se om jag hittar nått intressant på internet.

 

Nått sånt, fast nu är ju hon emo, de är ju inte jag.



My love,




BURN!

Vilken dag de har varit idag. Först på utbildningen och lärt sig nått nytt, sen handla mat tsm med Moa, efter de hem och äta kyckling med sallad <3 och inte nog med de, jag for och sola! blev först en 5min, för jag hade bara en tia, så jag fick cykla iväg och handla en läsk för 15kr och betala med en femhundring, hihi! efter de for man tillbaka och sola i 15min. Nå fick man sig lite färg alltid. Ska sola en gång till i veckan, får se vilken dag de blir. Tänkte bli lite niggha på kroppen men helst lite i ansiktet, känner mig typ som ett lakan i ansiktet. Huvva! Så nu börjar kampen till höst brännan!
Imorgon ska vi ha någon färgkärring hos oss som ska berätta om ett färg märke, så de blir nog att hålla på med färg hela dagen imorgon. Och samma blir de på onsdag, fast då är de för ett annat färgmärke. De blir nog nice. Kanske man får sig en liten färgning av röd, tycker att den färgen försvinner så satans lätt. Buhu! Men de löser sig.

Nu ska jag dricka upp min läskeblask och sen blir de nog att sova, har varit fullrulle idag.


Morr,

Jehe, nu är man i Happis och stirrar in i väggen. Men jag tror den här veckan kommer gå jätte fort och skönt är ju de! sen blir de hem till ökx och glida runt. Äta mammas mat och klösa efter väggarna av rastlöshet. Så därför tycker jag att de ska ordnas en fest för alla rastlösa själar! Yeah, party in the house! förlåt, jag ska skärpa mig.
Nu kommer jag inte få träffa J på ca 3 veckor, jag fällde någon tår i bilen då jag körde ifrån han. Helvete vad jag hatar karljävlar, utan er hade allt varit så lätt. hihi. Men J har ju sitt wow-spel, så han klara sig ju, HOHO! Hatar de jävla spelet, den som kom på de helvetes jävla fitt spelet ska DÖ! de sabbar min karl, morr!


Fittsaft

Har nyss vaknat och funderar på vad man ska göra av dagen. Tror de blir att plugga till provet jag har imorgon och sen bara ta de lungt. Ärligt så har jag små ångest för att jag måste fara tillbaka till Happis idag, i dont like. Utbildningen är det ju inget fel på, de är timmarna efter utbildningen och lill skrubben min som suger röv. Jag blir deprimerad när jag tänker på de, usch! Jag vill inte sitta där helt ensam med massa äcklig mat, AAAH!
Nästa helg blir de nog att åka hem till ökx och få vettig mat i sig, det här går ju inte. Tycker all mat jag lagar smakar billiskit, kanske för att de är billigt men ändå, jag vill ha MAMMAS MAT!

Nu är jag deprimerad för att de är höst, sug kuk ALLA!


Träningsont

Jag har ont i halva kroppen. Jävla helvete, man ska inte träna, man får ju bara ont.
Idag har jag varit till stan en stund, sökte efter nån present till J. Hoppas han gillar den, får se vad han säger när han kommer hem och får se den.
Ska nog lägga mig i sängen och vila tills han kommer, är lite sömnig.


Rysningar






Shower time.

Tillbaka i skrubben. Det gick bra idag, vart nöjd med mitt resultat och fick sen höra att kunden också var nöjd, så jag vart happy face! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir de nog att laga någon dåligt middag. Börjar bli less att äta maten jag lagar, tycker inte jag gör god mat. Snyft.
Imorgon blir de spinning kl 7.30, kill me? sen blir de utbildningen, då ska vi färga lite hår, får se om de tillkommer några svarta slingor då eller vad vi hittar på. Sen efter de blir de att städa till i skrubben, ut med soporna och så åker man mot Luleå.
Sen i Luleå ska jag och ta en spruta och sånt dära shit. Efter de ska jag förhoppningsvis sova hela kvällen, men måst plugga lite till hår provet vi ska ha på måndag, ojoj.. jag är less att plugga. Men de är bara borra ner näsan i boken.
Som ni märker så jag är på lite bättre humör idag, de är säkert för att jag vet att jag får sova ut efter imorgon, hihi.
Skulle oxå ha varit kul med en fest ikväll i helgen, någon som är på? eller måst man vänta till nästa helg, boooring! jaja, man har ju egentligen inte råd att håll på pimpla alkohol, men de är så trevligt på nått sätt.

Ne, nu ska jag sätta på duschen, de tar ca 5min innan de kommer varmvatten, så man måst starta den i tid. Haha.


Go play with your dick.

Idag efter utbildningen for jag en sväng till finland, köpte bara en vin flaska. Är för trött för att shoppa, plus att jag är snål som fan. De är som att jag aldrig vaknar på morgonen. Utan jag sover som tills efter lunchen, så vaknar jag till och märker hur jävla trött jag är och vill bara "hem" och sova. Ojoj, jag önska man någon dag skulle kunna få sovmorgon, bara de hade nog hjälpt lite. För jag vänjer mig inte att jag ska upp varje morgon, för så fort de blir helg så börjas de om och jag sover till 12. Mus! jag har ingen ork kvar. Men jag får fan bita ihop tills vi får jullov och sånt dära. Plus att jag inte dricker kaffe så jag får ingen kick som dom andra som går utbildningen, utan jag hänger och halv sover.
Imorgon ska vi permanenta en levande människa, jag vet att mitt psyke kommer busa med mig som fan och jag kommer vara så jävla skakis. Helvete vad jag hatar att vara blyg och gay. HUVVA! de är fan nästan så illa att jag hoppas på att jag blir sjuk imorgon. Ojoj, jag skäms. Vill du byta hjärna med mig?
Ne, nu vill jag ha helg så jag får ligga i sängen hela dagarna och gosa med J. Känns faktiskt lite ensamt här i Happis nu när J har varit och hälsa på och de var mycket mycket trevligare då. Jag saknar han.


Nytt är kul

Nu har jag gjort om min blogg lite. Tyckte de vart helt okej. Vart som less min andra och har tänkte göra om den förlängesen, så då var de gjort. Lyckades även byta teckensnitt på text och rubrik, de tar sig! får se hur länge man står ut med de här då, haha. Brukar ju vara ganska snabb på att ändra mig.
Ne, nu ska jag nog göra mig redo för att sova så jag orkar rulla permanent imorgon, bolla!

Tjiiing*

SlöasarN

Idag har jag handla! och glad är jag för de. Har köpt 3 nya ögon skuggor i från I.d och en ny blush för bara 200kr!!!! helt jävla otroligt billigt, jag höll på dö av lycka. Nu ska jag bara handla mig en ögonskuggs borste så är jag happy face! Synd bara att den sista concealern försvann till en annan, annars hade jag blivit tvungen att kyssa någon. haha. Ne, men de var fan otroligt billigt.
Sen efter de så var jag på skolan till kl 16, fick klippa en barnlugg, de var lite pilligt men roligt. Och efter skolan for jag till skopunkten och köpte ett par kinky skor. haha. Tyckte dom såg lite snuskiga ut, kanske just därför jag gilla dom? HEHE.
Imorgon ska vi öva permanent för att på torsdag ska vi få göra på riktiga kunder. Har ju bara fått göra på dockorna, så de ska bli spännande. Hoppas min mamma kan komma hit då, är så blyg av mig när de är någon okänd, men jag måste ju komma över det nu när jag ska bli frisör, för jag känner ju inte alla jag klipper, fuck no.
Jag längtar som fan till helgen! jag är så jävla trött på morgonen och på dagen, jag håll på dö? Jag blir fan less på att alltid gå runt och vara trött, man blir fan.. trött? haha. Så ikväll blir de en tidigt kväll, som alla andra kväller. Ska duscha, se idol och sen sova. Woho, kul kul. Ne, men man orkar seriöst inte göra nått mer än så. Fyfan, ne.

Nu ska jag fara ut en sväng och handla nått gott, känner ett behov av de. Tjingelingpling*


Mina tre nya ögon skuggor


Och mina nya skor



U wanna?!

Igår var man till Boden en sväng, men de sög. Fast de visste jag ju redan att de skulle göra, så jag vart inte så förvånad. Sen ragga man bränna hela natten, var lite dramatisk här och där. Mycket kul att de är folk som är ute om kvällarna.
Sen idag har jag beställt en byxa och ett vax från tigi <3 Byxan är lite halv ful, bara för att jag ska dryga mig emot någon så ska jag ha en ful byxa på mig, hahaha! Sen vaxet köpte jag för att de lukta melon och jag älskar bed head! skulle jag ha råd skulle jag ha handla mer, men de får räcka för stunden.
Ska snart åka mot Happis och bosätta mig där, har en fet jävla hockey bag med mig som är full med kläder! obegränsad ska jag vara. Har varit så trist nu dom senaste veckorna när man inte har kunnat välja mellan så mycket, men ju jävlar! hihi. Sen ska ju J komma till Happis ikväll, får se när han kommer dit. Skulle gärna vilja städa lite innan jag tar in nån i rummet mitt, de ser äckligt ut. Men de är nog för att de är så litet de ser ut som ett helvete.







A new day!

Hela kvällen igår var man och ragga bränna. De var trevligt, tyckte de var ovanligt mycket folk ute i samhället. Får se vad man hittar på ikväll, kanske blir samma som igår.
Idag ska jag iaf baka en tårta, eller så gör jag det imorgon. Har inte riktigt bestämt mig. Måst fundera ifall de blir stressigt att göra den imorgon, hihi.
Imorgon kommer J till Happis och hälsar på mig. Sen pyser han på måndag, snyft. Men jag får ju träffa han nästa helg. Måst handla han någon gåva tills han fyller år, någon som vet nått vettigt man kan handla?! jag blir snart cp. Jävla karlar. Alltid ska de vara så svårt. hihi.
Min söta gosiga Kayla har legat och sovit med mig i sängen hela natten, hon är så gosig! Helt nära och varm har hon varit <3 De var mysigt! men de vart som lite jobbigt när man inte fick sova sin vanliga sov "pose", men vad gör man inte.

Nu ska jag gå och hänga tvätt, tjingelingpling*


The new ME!

Idag har varit en mycket rolig dag på skolan! börja med prov om permanent, men de gick kanon bra. Tror jag? sen for vi till finland och fick 100kr och skulle köpa någon håraccosoar (stavning), så då har man gått runt och kollat efter en massa. Och efter vi handla for vi tillbaka till skolan och då fick vi veta att vi ska få styla varandra i håret och sen visa de för dom andra, men de ska vi göra nästa vecka, wiie!
Och sen efter lunch så fick jag klippt mitt hår, igen! Men den här gången blev de mycket mer vågat än förra. Blev kort på höger sida och sen förlängde vi vänster sida med röda och svarta slingor. Vi ska även färga lite svarta slingor i håret så de blir lite rock över det hela, vilket jag gillar starkt! Jag älskar min nya frisyr, men vi får se hur de går med styling och de dära. Måste nog handla mig nått vax och bättre hår spray. Har ju bara nå billi skit som inte duger till nått, håret hålls inte ens på plats efter man sprayat, de ser typ bara blött och äckligt ut. Men de blir ett senare projekt.
Imorgon blir de upp kl 7, äta nån frukt eller nå annat fort och sen går till ett ställe och ha träning, PUST! och efter de ska man fixa och göra sig klar för en skoldag. Åker även hem till Ökx imorgon, Skönt! ska se ut som ett svin hela helgen och bara ta de lungt. Ska också pussa på min Kayla! <3 kanske gå ut och gå en sväng.
Min mamma har ju opererat sig idag, stackars mammi. Hoppas allt gick bra.

 


Giv mig styrka!

Jisses så jag är trött! ligger i sängen och äter godis i ett försök till att bli frisk, men är ju inte bara därför jag äter godis, hihih! de gör jag ju varje dag!
Idag har jag köpt en mini volym tång, så jag får lite mer lyft i håret och inte ser ut som en slickad katt hela tiden. Ska testa den imorgon och se om de blir nå bättre.
Imorgon ska vi ha extensiondag på utbildningen. Jag kanske ska beställa löshår och förlänga vänster sida och klippa höger sida kort och tuff. Sen funderar jag även på att byta hårfärg, till typ grått/blond med blandade svarta och röda slingor. Men jag tror de blir ganska svårt att få mitt hår grått när jag nu snart har varit röd i ett år. Ska höra med lärarna vad dom tror om de. Nå fattar jag att om man sätter blondering att de kommer bli orange, men de går ju att få bort och speciellt när jag är varje dag på en salong så går de nog att fixa till eftersom. Men de blir nog ett efter vintern projekt.
Fyfan vad de är storm ute, de blåster så mycket ute att de små fläktar inne, fast man inte har nån ruta öppen. Jag håll då på att frysa ihjäl i sängen. Brr.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka plugga. Tjingelingpling*


Trött!

Har så ont i mina små fötter så jag vill bara ropa rakt ut! har först varit och stått i salongen så gott som hela dagen och sen kom mamma förbi så då for vi till Finland shopping hus, men hann inte kolla så noga. Men fick mig bed head shampoo och balsam, ÄNTLIGEN! ska testa de imorgon på morgonen då jag ska upp och duscha före fan! ojoj vad tokigt!
Har äntligen fått en tv till min lill lgh, men har bara 1,2 och 4:an. HAHAH! men får se om jag drar med någon dvd eller kanske mitt old nintendo 64, har ju som inget annat tv-spel så man tager vad man haver! Fast de blir nog ett senare projekt.
Imorgon blir de utbildningen igen och efter de ska jag plugga lite om permanent och sånt, vi ska ha prov på torsdag. Och så kommer de någon frisör buss till Happis på torsdag, så vi ska fara där och glo. Sen på fredag ska vi och träna någoting, typ spinning eller body pump kl 7.30!!! dom som känner mig förstår hur fruktansvärt jag tycker de är! Jamenar, jag har inte ens hunnit vakna då? jag kommer typ gäspa ihjäl mig och lägga mig och sova någonstans ist. Är de verkligen normalt att träna som en hulk så tidigt på dagen?! Håller jag på att dö nu på fredag så måste jag nog demonstrera mot att träna så tidigt.

Nu ska jag nog glo lite på msn och sånt dära, tjingelingpling*


RSS 2.0