Grisnass!

Nu sitter man i luleå och håll på dö av värme, är typ 200 grader i sötogrisens lgh. Jisses! och godis sugen är jag, funderar på att lämna grisen en stund och gå och handla mig godis, han ligger ju ändå och sussar i sängen. Men vi får se. Han vaknar säkert snart och vill gosa, lill svin! hihi.
Idag har jag tagit mitt första dopp i älven! vattnet var pissvarmt så man hade som inge val! de var bara bada, och skönt var de! hoppas de är lika varmt typ imorgon då jag åker hem till Ökx för att göra mig redo för Happis, wiie! ska tvinga med mamma på ikea och candy world då oxå. Jag ska handla godis för tusen spänn! och få ångest som fan sen.

Näe, nu ska jag försöka få liv i lill nasse. Tjingelingplingding!


Happy Face!

Fick veta igår kväll att jag har blivit intagen till att komma på interjuv i happaranda, vilket jag blir jätte glad över! går hellre skola i Happis än i Borlänge. De ligger ju iaf i norrbotten och då blir de inte så stor förändring ifall man flyttar. Nå man får se vad som händer efter jag varit dit och pratat med dom, hoppas på det bästa, för att bli frisör är någonting som jag vill av hela mitt hjärta.

Ikväll ska jag till Nasse och sitta och stirra på han. De ska bli trevligt.
Skönt som fan ska de bli att få bort lill tunn håret man har kvar, mums! hoppas de blir bra. Men annars växer de ju ut igen.


10 secrets.

10 små onödiga, men sanna saker om mig.

Jag har kalustrofobi - kan inte sova på små ställen, som i en husvagn sovplats som är nära taket. Jag kan inte se på filmer där dom är och kryper i små trånga grottor, får panik och en obehaglig känsla inom mig och måste sluta se.

Jag får panik av att bli stypt med händerna eller kvävd med en kudde - spelar ingenroll, fast de är på skoj så får jag panik.

Jag är rädd för kaniner - tror de var sen jag var liten och blev biten av en, kaniner är oberänkeliga och kan hugga en närsomhelst. Dom är ju söta och gulliga, men jag rör helst inte i en.

Jag kan inte få långt hår - under hela min livstid så har jag aldrig haft naturligt långt hår, mitt hår slutar växa när de är ungefär till axlarna.

Jag får ont i magen av coca-cola - vete fan varför? men får jag välja, så dricker jag bara cola på mina bakisdagar.

Jag äter ett paket nudlar om dagen - har blivit en dålig vana, men jag tycker faktiskt de är gott och så är de ju enkelt.

Jag tycker mina bröst är för små och vill förstora dom - mina närmaste vet att jag vill de, går nog inte en dag utan att jag snackar bröst, haha. Men jag vill ha lite större bröst och jag hoppas att jag har råd med det en vacker dag.

Jag äter snask varje dag - det går inte en dag utan att jag äter godis, glass, kakor, chips, pop-corn, dricker läst eller ostbollar, äter alltid någonting utav det.

Jag tycker inte om blondinpojkar - nej nej, mitt hjärta brinner för mörkhåriga killar, oftast. Men om man ser i det stora hela så gillar jag mörkhåriga, dom är hetast!

Jag blir lätt blyg och generad - iaf när de gäller komplimanger och känslor. Har ibland svårt att ta emot komplimanger eftersom jag blir så blyg och inte vågar säga nått tillbaka.


Boring.nu

Jag har tråkigt som fan! har haft de sen jag slog upp ögonen. Efter jag varit på arbetsförmedlingen gick jag och la mig i min säng för att jag hade så jävla tråkigt. Sen såg jag tv, åt mat, for till bränna och försökter hitta någon bra film att hyra mig, men icke sa nicke. Så nu ligger jag här i sängen och undrar, IS THIS IT?! är de såhär de ska vara? nja, isf så är de totalt ovärt de!

Har även bokat klipp tid idag, på onsdag blir de av med de lilla hår jag har kvar. Får se när jag kan lägga upp nå bilder på frisyren, förhoppningsvis kommer jag int hem på jätte länge, bara för att Ökx kan dra långt åt helvete?

Näe, nu är jag deprimerad.. Fuck åt helvete allihopa!


Flintskalle!

de är jag! tog bort löshåret nyss och de känns allvarligt ut som att jag är flint. Så jävla tunt äckel hår jag har kvar, huvva! måst klippa de som fan. Men de har jag ju redan planerat så jag vart inte så förvånad. Måste nog dölja mitt hår tills de fått en sax i sig. Man kan ju int visa sig ute bland folk och se ut så här. Dom tror ju man har någon sjukdom eller nått.

Imorgon ska jag på AF och surra om någon arbetsgrej, sen blir de nog att steka och ringa uti klipp tider. That's my monday. Värdelös. Jaja, de är sommar och varmt, då ska man inte göra så mycket?

Näe, nu vart jag sömnig, ska skriva lite med snygg på msn och sen sova, mums! nattinutt nu folket!



Burn baby, burn!

Direkt man vakna kl 11 så gjorde man sig klar och for till stranden. Har varit där till ca kl 15 och stekt. Lagomt skönt! fast de blåste jäkla mycket sand, så man blev lite irriterade efter att man haft 100kg sand i ögat. Och vattenrädd som jag så har jag inte ens nuddat med tån i vattnet, fast de var folk som bada i vattnet som fan. Jag får ta mig ett bad en annan dag? hehe.

Ikväll ska man nog med mamma och pappa och fiska, har inge annat för mig. Jag får ta med mig en massa gott så jag har nått att göra medan dom fiskar ihjäl sig. Skulle hels av allt bara vilja ta bussen och fara till hetojävlen i luleå och pussas. Men de får bli på onsdag eller nått.

Nu ska jag vänta på att få äta kyckling! mums förhelvete! tjingelingpling*


HEAT! <3

Alltså, kolla nyss på smhi hur vädret ska vara och jag säger då de, SOMMAR OCH VÄRME! här ska solas, badas och glassas på stranden! Ska även ta bort mitt löshår här någon dag och klippa kort, ska bli skönt så man int svettas ihjäl av peruken på skallen, haha.

De blev inge Kalix idag. Övningsragga i bränna ist en stund och sen for hem och vila. Ska nog sova snart och vara redo för att glassa imorgon. Mumma!

Jag har en mysig känsla inom mig, and i love it! saknar du.


Sonic Syndicate makes me go insane!

Sådärja, då har man varit på en liten semester i Kiruna. Buss resan var seg som fan! men tur att man hade sötansiktet breve sig så man fick pussa på han. De var otroligt jävla varmt i Kiruna på fredag. Jag trodde jag skulle avlida! men de var skönt. Och sonic var sjukt mysiga! man vart lite garn av att se dom och så fick man ju en goo av en som spelar i sonic, vetefan vad han heter, men de var grymt! jag är stolt!
Sen efter vi sett vårt älskade Sonic så glodde vi lite Takida, men de var ingen höjdare, så vi åt nått gött ist. hihi. Kring 23 tiden började vi dra oss åt min faster, somna direkt jag la mig på kudden! Hade gärna kunnat stanna en kväll till, men allt talade emot de, så vi åkte hem.
Funderar på att dra till Kalix ikväll och glo, men jag vet fan inte om de är värt de. 270kr, spik nykter och massa fyllon, nja? jag skulle nog bara bli less. Laddar nog ner en bra film ist och myser i sängen. Om man nu lyckas finna en bra film, tycker dom är svåra att få tag på.

Ska snart ladda upp bilder som fan på pixbox, bara jag får nya MB så då jävlar!




and now, i just have to wait.

Det mesta är ned packat i väskan, så jag är så gott som redo för Kiruna! woow! har tillochmed laddat in ny musik i mobilen, så jag är då verkligen redo! Ska glida runt i mina röda jeans på området och vara över lycklig! Kommer försöka fota som fan, men vi får se vad min kamera säger om de, den brukar vara lite grinig och äter upp mina batterier. Och jag är så kort, så om jag ska fota någon artist så får jag säkert bara med en massa händer, suck!

Idag har jag stekt som fan. Kelta in mig i babyolja i tron om att man blir fortare brun då? sen jag har tagit några duschar i vatten slangen så man fått svalka av sig. Sen när mamma kom hem for vi på stranden en sväng, blåste som fan så vi var int så länge. Sen har de som bara varit lungt. Man blir ju som slut av solen och all värme, but i love it!

Så, vill ni få tag på mig så finns jag på mobilen. KF, here we come!


No panties!

Ibland undrar jag vad min hund har för fel. Menar, de finns tusen tals skor i hallen att välja bland, men vems tror ni hon ligger och mumsar på? om inte MINA! och lill svinet ha ätit upp två trosor för mig! och hon har aldrig ätit på nått annat än på mina grejer! jag blir vansinnig! Snart har jag inga trosor kvar, snyft. Hon måst ju jävlas med mig? Gris! och ändå låter jag hon ligga och sova i min säng, är det här tacken?


Snart kommer jag få dra en Victoria Silvstedt och vara troslös.


Ingenting är som de ska, likadant från dag till dag.

Nä, nu tycker jag de ska hända nått i livet! tycker allt står still. Kommer nog vara ensam hela dagen imorgon och då är de otroligt tråkigt! kanske man gör ett försök med att glassa i solen eftersom de kommer vara varmare imorgon än vad de var idag. De gillar vi! Synd bara att man inte har någon att umgås med i solen, får ringa folk och surra, men finns int så många som har tid att surra tom snacka med mig. Offer therese, hihi.

Nä, nu ska jag hitta natt ugglor på msn, tjingelingpling*


FUCK U, VV!

Ååh vilken härlig men jävligt tråkig dag. Som inte så många visste hade jag uppkörning idag, kuggade som fan! och nu ser de ut som att de inte finns några nya uppkörningstider så jag kanske måst göra om teorin för den hinner gå ut! blir jävligt arg! ska jag behöva göra om nått jag klarat av, BARA för att de inte finns uppkörningstider? fuck no. Hittar jag ingen uppkörningstid i Juli så knuffar jag upp hela körkorts skiten till i höst då de finns tid och tar körkortet i Ötå. Dom är bättre där?

För den lite extra nyfikne så ska jag tala om att jag kuggade på att jag missa höger regeln i en by jävel som liknar by jag bor i och då tänkte jag att de är säkert samma system som hemma? men nejfan, missa 5 el 6 höger regelskorsningar, I EN JÄVLA BY MED HASTIGHET 50!!! Kalix kan dra åt helvete. Sen körde vi på nå bakgator i stan, på ställen jag aldrig varit på och där missa jag korsningar som man int ens fatta var en korsning? alltså, tänk er själv att köra på ett helt okänt ställe, de är klart som fan man gör fel! Och så kugga jag på att jag tar ner farten för snabbt i en korsning, när de inte är någon bil bakom mig, HELLO! säkertheten går i första hand?! jag kanske vill hinna avläsa korsningen innan jag hunnit fram till den? men ursäkta mig då ifall jag är lite slow och kör på ett nytt ställe med massa trafik där jag är jävligt osäker. jävla rövhål, jag borde ha gett kärringen en smäll, visst?

Nä, imorgon ska jag steka sol ist för att oroa mig för det här. Och så ska jag packa alla mina saker till Kiruna, fyfan så jävla kul! Har faktiskt stekt lite sol idag, smörjde in mig i babyolja och skvätta lite vatten på mig, men de var inte så hett det där med babyolja, de kom bara en massa knott och dunka i den, så man vart svart pricki, uuuh! Men stekte iaf 30min eller nått och hann få en liten färg skillnad, de räckte för idag. Är ju ingen solare precis, tycker mer om att gå omkring i solen och glassa än att ligga och pressa.


No money, no honey!

Int vann man nå på bilbingo, var int ens nära. Suck! jaja, bättre lycka nästa gång man far. Men en sak fick jag iaf klart för mig och de är att de är satans långt till Kiruna! jisses, giv mig styrka?

Just nu väntar jag på att min film ska ladda klart så jag får se den. Och så väntar jag på att J ska vara social och sms:a med mig, hihi.
Jaa, va annars.. hmm.. jag är sömnig, men vägrar sova nu. De är så trist. Och jag vet inte vilka kläder jag ska ha på mig i Kiruna, tss, vilket jätte problem! not. Men en sak som är ny, de är att jag snart ska ta bort mitt löshår och klippa håret, wiie! känner att de börjar bli dags att ta bort de nu. Flätan som håret sitter fast i har börjar ge upp så mitt löshår ligger typ några cm från hårbotten, inte så nice. Så snart är de bye bye lång håret och hello shorty! de är nice?



något sånt här hade jag tänkt mig, de är ju sött.


Gone??

VARS TOG DET SUPER FINA OCH HÄRLIGA VÄDRET VÄGEN SOM VAR KLOCKAN 8 PÅ MORGONEN NÄR JAG VAR NER OCH KISSA?!

Typiskt mig att jag gick upp och sov en stund till efter min morgon piss, men jag hade ju planerat att steka hela dagen, för att jag har inte de minsta lilla att göra idag. Men näedå, ist drar man upp rullgardinen till ett grått och trist väder, morr! jaja, ska iaf och öva backning idag, de låter ju jätte kul. Suck! de är bara bita ihop.

Jag längtar tills i helgen!! snälla någon, låt de bli helg så jag får åka buss i 3h och 30min, de är sååå mysigt, hrm. Näe, men totalt värt de! Jag får gosa på J så kanske de går lite fortare. Btw så kanske vi ska bo på Gullriset ist för hos min fastar. Min gamla klasskompis från högstadiet sa att hon hade en lägenhet som hon inte behövde, så vi kanske kunde ta den ist för dom. Vi får se hur de går, hihi.

Saknar J,


My dream,

Idag har jag sökt till en ny frisör skola, som ligger mycket närmare! hoppas skolan hör av sig snart så man kanske får komma och kolla och förhoppningsvis komma in! de hade varit skönt i mitt hjärta! jag är redan nervös för ifall man kommer komma med, ungefär som när man sökte till gymnasiet, bara att de vart ju en besvikelse, inge illa menat mina kära estet vänner, men frisör är ju min dröm. I wont give up?




Summervärme.

Nu börjar de likna sommar väder här i kommun. ÄNTLIGEN säger jag bara! fast då bålser de ju som fan så man ryser till ibland.
Har varit till Kalix och kört, de gick sådär. Vart förbannad en sekund när jag och mamma var och körde så jag såg svart ett tag, men de gick över när jag kom hem. Hihi. Sen när jag kom hem så gick jag och mamma till springbacken, en liten strand mitt i byn, de var trevligt. Men vattnet var kallt och de var 500 små flugor och störde mig så jag ville fly därifrån.
Ikväll ska jag och mamma äta chips och fiska fisk! de ska bli kul.
Och imorgon blir de BILBINGO för hela slanten, hoppas man vinner sig någon slant till KF, de hade varit skönt.




ÄGD!


 
Jag kommentera: Skulle jag få lika mycket pengar som du tjänar skulle jag ta med dig till frisören och betala dom för att färga din utväxt.





Home, but i wanna go back.

Nu är man hemma i grottan igen, då ska man slöa hela veckan och sen röja i helgen på KF! jag längtar som fan! ska bli kul som fan och så får jag pussa på J igen, hihi. Ska boka förköp här någon dag och fixa sovplats så är de bara ta tåget till Kiruna och ropa sönder sin hals!

Imorgon ska jag och köra i kalix, då får vi se hur mitt humör är efter de. Sen är de blankt hela veckan. Typiskt att Elin jobbar, vi skull behöva hitta på nått? känns som en evighet sen man såg någon från sin klass. Trist. Jaja, sommarn har ju bara börjat!

Nu ska jag nog vila en stund och drömma och snyggkinesen, hoho! tjingelingpling*


Björnen sover..

Sitter i luleå nu och funderar. Blir nog en nykter midsommar eftersom handlarN skull köpa ut åt mig imorgon, men se på fan.. systemet har visst stängt då. Typiskt! ajja, jag får bli jätte full på två cider och två öl, morr.

Nu vakna Nasse, hihi. ska gå och pussa på han..


Inget att göra? skriv ett blogginlägg.

någon som känner som jag? att ni inte hör hemma där ni bor? att ni inte har någonting eller någon att umgås med då ni är i en kommun? just så, är de för mig i Ökx. Alla mina kompisar från 7:an, 8:an och 9:an är som bortblåsta. Ingen hör någonsin av sig och bjuder med mig på äventyr. Jamenar, jag skulle ju inte ens fundera ifall jag skull komma med, jag skull bli jätte glad. Känns som att jag inte borde vara här, jag är ingen Ökx bo? Menar, vad är de som är fel? jag har ju massor med kompisar i Kalix och några i Luleå, men inte där jag BOR?! Jag ligger bara hemma på mitt rum och stirrar och drömmer om att flytta härifrån. Jag flyttar fan in i Elins lillstuga! t.o.m där trivdes jag bättre än i Ökx. De är ju int rätt? snälla, jag tar snart med mig en kudde och sover på en parkbänk någonstans i vårat avlånga land. AAAAH!

jag måste skaffa ett jobb..


baby, join me in death.

Herrijisses, Idag har man varit och kört i Kalix, de gick ganska fint. Och så hitta jag mig en byxa på chili, de var nice. Imorgon drar man äntligen till Luleå och gömmer sig. Fyfan så skönt!  Är så jävla less rövhålsökx. Plus att jag saknar Nasse, hihi. Ska nog springa på stan lite imorgon oxå, kanske fyndar nå fina sommarkläder dära. Lite färg glada uppåt kläder, har som mest svarta och ledsna kläder, hihi.

ååh, min mage har nå jävla mongo för sig, den har ont. Usch! ska gå ner och dricka samarin, de är fan underbart! ett stort tack till den som skapade samarin! Hoppas min mage slutar har ont, börjar ju fan må illa snart. Stackars lilla Therese..





Back in the bed!

Ännu en sängliggar dag framför mig, wiie! eller så inte. Men nu är de inte länge kvar tills jag får pysa härifrån och mysa. Längtar! Imorgon ska jag nog och övningsköra i Kalix, that sucks! Plus att jag vill ha min jävla kod från vägverket så jag kan boka uppkörning i Ötå, de skull ha varit jävlig bra! För de går ju fan inte att köra i Kalix. Hela Kalix är ju fel?

Saknar dig..


Denied!

De blir nog Kiruna den 26, JIPPI! ska bara fixa sovplats så är de bara fara och röja! hihi, så kul och mysigt. Och då ska man se på SONIC SYNDICATE! fast jag bara kan en låt av dom, men de är bara mata ner nå album på spotify och nöta.

Idag har jag inte gjort ett skit, och de kommer jag inte göra imorgon heller, nice. Eller ska till abf imorgon och försöka få mig nå jobb i typ luleå, för nu jävlar vill jag härifrån. Bara dom få dagar jag varit borta från Ökx har jag märkt hur mycket jag hatat de, har int ens längta hem en sekund. Och då är de ju bara dra härifrån? de tycker då jag..



WOHO!


Photos.


Balbilder.


Någon?


Vem ska komma med mig på kirunafestivalen på fredagen den 26??



It's over now,

Nu har studenten varit och farit. Men jag vet som inte, är som ändå inte helt nöjd med min student, vete fan varför? kanske var för att jag vart less att dricka dära på slutet så jag orkade inte ens försöka bli berusad? eller så var de för att popo kom och tog allt mitt dricka igår? suck, ajja.. Nå hade de varit trevligt om man hade varit full igår, men men.. de blev som de blev. Och nästan lika bra de? var så satans skönt att få fara till lill stugan och sova, herrijisses. Sov som en gris till 12 <3 me like.

Ja, hela veckan har jag då varit med Johanna och Elin på student äventyr, de var mycket spännande. Några andra från klassen var oxå med och röjde nå tag, men dom var ju torrisar och de var helt fel! blöt ska man vara på studenten, hihi.

Balen var, helt okej. Trång klänning som fan, små irriterad, trött, men inte fan går man och grinar för de, nej fan. Ut på dansgolvet med balklänningen och ropa som aldrig förr. Var ganska nervös inför balen, men de var som skönt att inte känna så många i kalix, då kan man intala sig att ingen bryr sig om vem man är eller ser ut.

På studentdagen var jag arg som ett bi för att en mygghora varit och förstör min sömn. Men dära kring 12 tiden börja de släppa och jag blev nervös ist. Hela utsparken gick så fort så jag minns int ens att vi stod där uppe? Jaja, de är så de ska vara. Åka flak var spännande, men de gick som segt tyckte jag. Sen åkte man hem och gulla och åt goo mat. Och kring 21 åkte man mot kalix.

Vad ska man mer säga? Jag är jävligt trött nu och äter som ett satans knubbo! sitter alltid och äter på nått. Fy mig! nä, men nu ska jag nog vara fast i ökx några dagar och ta de lungt, tills midsommar då man ska till luleå och träffa folk, de ska bli super kul. Och btw, jag kan inte ladda upp studentbilder ännu för jag -1MB som jag kan ladda upp den här månaden, suuuuuuck! ska försöka mata in dom på facebook eller nått.




STUDENT 2009!

Nu ska jag snart på middag och sen packa massa junk och åka till Kalix, så om ni vill ha tag på mig finns jag på mobilen! för jag kommer inte vara vid datorn så jäkla mycket. Kommer iaf hem till Ökx en sväng på torsdag, men sen åker man till Kalix och laddar inför balen, fyfasiken så pirrigt! Det som man så länge har längtat efter, är snart över. Jävligt kul, men trist när de är över..

Im gonna miss you, var iaf tur att jag fick sova en natt med dig. hihi, du är mys.


HIHIHI!

Fittelifittan

Igår var man och såg på balen i Ökx, blev nervös och fick lite smått panik över att jag kommer snart gå balen och massa folk ska fota en, AAAAAAAAAH! jobbigt! Man måst nog ta dig en klunk så man överlever helvetet. Sen efter balen for man hem och vila sig lite och gjorde sig redo för hotellet. Kom dit kl 23 och de var max 50 pers och de kom inga fler, tyckte de var lite trist. Men jag hade trevligt och var nykter, mycket skönt måste jag säga! Och man våga ju som ändå surra med folk, haha. Men jag tror de lyste i pannan på mig att jag var nykter, som de alltid gör då man är de? mystiskt.

Ska snart ta och vila ögonen så man orkar leva vidare. Imorgon blir de student middag tsm med min kusin och släkt, längtar som satan tills jag får äta smörgås tårta! slurp. Sen efter middagen, ska jag packa ALLT jag ska ha med mig till student vecka och glida till Elin. Och jag kan lova er, jag kommer få ha med mig en helvetes massa grejor, iaf massa party kläder och skor <3 Men de är så de ska vara! hihi, och de viktigaste av allt, studentmössan! fyfan va den kommer vara trång mot min stora skalle, buuhu. Men, man får offra sig.

Näe, nu ska jag till sängen och tjocka, tjingelingplingding*


Lulää

Har nyss kommit hem från luleå. Har jagat skor i hela stan på alla skoaffärer som finns och hittade ett par söta på dinsko för 399kr. Sen köpte jag ett par jeans leggings med dragkedja längst ner, mums! Nå annat fynda jag inte, förutom max mat, hihi. Träffade snygg på stan, så man blev lite glad i magen, hihi.
Och nu ligger man hemma och ska snart se nya X-man filmen, hoppas den är bra. Och synd bara att man måst glo på den själv, suck. Jaja, jag överlever nog.

Imorgon kanske man ska med klassen och grilla i sen stuga, de ska bli kul att få gjort nå någon dag. Och om de blir Kalix imorgon ska jag fara och hämta ut min norrbottensring <3





Oväntat är mysigt!

Suck, vad skull man ha gjort imorgon? måst fundera ut nå vettigt att göra, kanske små städa på rummet. Jippi, gud så fantastiskt kul. Kanske man helt ovänat far till luleå en sväng och bara glor på stan, de hade ju varit nått. Fyfan vilken ide, då kan jag köpa nageldekoration och nå sommarparty skor, har ju bara boots och de kanske är lite för varmt under sommaren. näefan, ska kolla upp bussar och se om man får dra sig ifrån ökx ett tag. Vilken lättnad i hjärtat..




Pussy!

Det här är inte min dag! börja med att man fick stiga upp på tok förtidigt för att fara och övningsköra i kalix, vilket förstörde hela min dag, jag vart sur och arg på mig själv för att jag är sämst på att köra bil. Jag kanske är en av hundra människor som inte ska ta körkort? iaf, så försökte jag göra mig glad med allting, jag solade, jag tog en fika, jag köpte to.m en kamera och jag tog en sovstund, men min dag är fortfarande svart av ilska. Ska försöka äta god mat så kanske jag blir gladare, men de vetefan. Alltså, är de nå fel på mig eller har alla andra fått flytta upp sin jävla uppkörning 5 ggr?? helvete.

Just nu vill jag bara ha Söndag så jag får fly från Ökx, kanske gör de tidigare oxå, vetefan. Men just nu känns söndag som en skön flykt från mörkret, då får man iaf hänga med kompisar och slippa sitta på sitt rum och onda upp sig ännu mer.

ahhhh, vars är min superhjälte som ska lysa upp min dag?! i miss him.




Me love shoes!


Jag måst ha dom här, kan inte leva utan dom.


I got a picture in my head of you,

Ensam hemma, de suger. Finns ingenting att äta heller, helt tomt i kylskåpet. Jag blir inte glad när jag inte får mat, buhuu.. synd om mig. Hm, funderar på vad man ska göra resten av kvällen utan nått att äta på, knepigt. Man äter ju som alltid när man inte har nått att göra. Så jag antar att jag får ligga här i min säng och sova lite <3

Helgen har varit mysig, skönt att komma bort från ökx och sitt vanliga dator liv. Fått umgås med ett sötsvin, hihi. Puss på de!
Och ursäkta mig folket, men jag har fan inte råd att svara på era sms. Ska kanske köpa en digitalkamera imorgon, ska ta med mamma och glo. För de skulle ju vara kul med en egen kamera som duger till nå. Så då väljer jag bort att fylla på telefon, så ring eller spana på msn om jag är online.

Och snart ska man flytta in i Elins lillstuga på hennes gård, haha. De ska bli spännande. Och hitta på saker med klassen hela veckan. Sen på fredag är de både bal i Ökx och i Luleå, de var ju lite synd, hade velat se båda.. men ska nog vara i Ökx och se, ska ju få en V.I.P biljett av min kusin här snart. Tusen tack, Jossi.




RSS 2.0