Usch, är helt snurrigt.

Har stått och måla på min dörr jävel sen kl 18 och sluta nyss. Snacka om piller arbete, men snykkt blir de. haha. Ska göra klart resten imorgon och kanske börja på dörr nr 2. Fyfan, är redan spy less att sitta med pensel och pillra på med klumpifärg. Ajja, jag blir ju helt fast i målandet så jag kan typ int sluta, när jag har börja. Psykopat. Och de blir varmt och saudan av OH aparaten så jag har måsta öppna fönstert och få in lite syre. haha. Och nu missat jag Ballar av stål, men jag får se min egen privata repris, hoho!


Före och Efter.
Mycket roligare med lite blommor.


nä, måst nog sova nu och vakna imorgon inför en jobbig körlektion med svett och nervstörningar. Tjaow!

All the feelings that i get..

Alltså, fyfan vad jag längtar till sommaren! kommer vara så skönt att gå ut utan att packa på sig en jävla massa kläder. Bara glassa i solen och må gott. Ångest jävla äckel vinter, jag är less!
Hmm, i veckan hoppas jag att min bal klänning är klar så jag får fara och hämta den, vill så gärna se hur den ser ut. hihi. Och snart måst jag inhandla mig löshår, fan va dyrt. Jaja, man får hoppas de löser sig på nå sätt.
Längtar som fan tills på onsdag, ska bli så skönt att få tatuera sig.

Känner ni igen känslan att ni känner att nått är fel eller som att nått saknas då ni inte är tsm med en viss person? så känner jag just nu. Jag känner mig nere, ensam och trött.
Jag saknar någon att pussa på och hålla om, jag saknar Joel. och nu är de en hel vecka tills vi träffas igen, jag hatar de? blir fan störd i skallen och de känns som att man måst göra nå extra speciellt varje gång man träffas så man känner nästan lite press på sig själv, haha. Men de är ju som kul? då blir man ju nykär varje helg, hihi. Men de är ju inte så länge kvar tills man får sommarlov, då kanske de styr upp sig.
Haha, jag önska alla skull få känna som jag känner, fan vad glada och lyckliga alla skull vara. Inge problem, bara ljus. Alla skull behöva en Joel? hihi, men tyvärr så tror jag inte jag vill dela med mig av min.
Nu börjar jag bli såhär som jag brukar bli då jag får mig en karl, helt besatt och surrar int om nå annat än den personen, haha, tycker synd om dom som måst lyssna på mina små historier. Ääh, de är bara ryta och be mig hålla käft.

Näe, nu ska jag nog dricka lite coca-cola och hoppas på att vi har fått lite varmvatten så man kan duscha, tjingelingplingding*

Ögon godis.



<3



Önskelista.


De skulle ju bara kosta 3090kr, JAG HAR INT RÅD?!

Duktig som fan!

Idag fick man sluta tidigt, de var skönt! men då hade man bara en lektion på hela dagen så man blev lite sårad, men jag köpte godis som tröst, hihi. Sen åkte jag med bussen in till bränna, boka tid för att klippa lugg på stuk, försökte fixa sommarjobb (men de ser fortfarande omöjligt ut) Sen åkte jag hem och storstäda, möbler och hängde upp tavlor i mitt rum. Vart helt skönt att äntligen få upp alla tavlor som bara stått i nå hörn! nu gäller de bara att se hur länge man får ha det så här fint. Men inte nog med det! efter jag hade städat klart så laga JAG middag. Men de var för att jag var så satans hungrig och pappa var ute med hundarna, så vad gör man int för lite föda? hihi.

Ska bli skönt att få en lugg imorgon. Vet exakt hur jag vill ha den! hoppas att de blir som jag tänkt, hehe. Och ett mumsigt plus är att jag fick sålt snowboarden idag! så då är bal sminket och håret ur vägen.


Som vanligt glömde jag att ta före bilder..
för då hade ni nog fatta att jag är nöjd, haha.

Bitter fittan <3


HAHAHAHHA, så jävla bra!

Jag har inte råd??

Jaha, i sommar kommer jag inte ha råd att göra någonting! jag kommer inte ens ha råd att köpa godis eller chips?! hur fan i helvete ska detta sluta?? Jag har ju sökt jobb på konsum, men när de finns över 50 st som är födda år 90 i överkalix som också vill ha jobb, ojojojoj. Jag kommer leva på 0,00000000000kr hela jävla sommar helvete, inga festivaler, inget bilkörande (om jag nu tar körkort), inget snaskande, inget partande, inget liv!!! Skjut mig i skallen så jag slipper leva en uteliggares liv.

Men vi kom då ifall fram till bra arbetsplaner, Elin ska vara svart taxi, Johanna ska sälja sprit och jag ska sälja flugsvamp.

:'(

ett STORT +

Alltså, den här dagen har bara varit ett stort +. Först måla man en bild som gick fort att göra och den som skulle ha den vart nöjd, så + på de. Sen fick man sin student mössa, +. Efter de åkte man hem och fick veta att man snart kommer få över 2000kr, +++++. Och så övningskörde man och de gick kanon bra! + så ini helvete.

Om ni är nyfikna på varför jag ska få över 2000kr så är de för att jag blev lurad på en mobil för två år sen via internet, så jag anmälde det till polisen så nu har de varit rättegång och shit så då blev dommen att jag ska få tillbaka 2000kr + ränta på två år. Vetefan hur mycket man får i ränta, men de blir säkert svin bra! så här till studenten och allt <3 lättnad i hjärtat.

Nästa vecka ska jag boka tid för gadd, fan va skönt! jag längtar.
Gulleplutt Joel, saknar dig som aldrig förr!

Coca-cola !

Nu sitter man hemma och längtar efter pojken <3 så länge tills vi ses igen, ojoj. De är fan jobbigt. Och någonting mer som inte är så jätte kul är ju att jag måst lämna in min mobil på lagning för min hötalare har dött ihop så de låter inget när de ringer och jag hör inte vad någon säger när jag svarar och när jag ska ringa upp går de inge signaler, sten dött! ska de behöva vara så med en telefon för över 3000kr?? jag blir fan arg. Ajja, får säkert tillbaka till studenten om jag har tur, jävla svin. På tal om studenten så borde ju min balklänning snart vara redo för mig? haha. Längtar som en fikus till studenten, jag orkar som inte bry mig om skolan nå mer. Jag ska som bara vara dära så jag får mitt studiebidrag, hihi.
Och snart får jag min älskade text på min arm, fyfan så kul! jag längtar till de oxå! mycket att vänta och längta efter nu. Man blir ju lite hyper av de.

Näe, nu ska jag sitta och vänta på att gullepojken ska logga in på msn och sen ska jag göra mig redo för att vara svinig på skolan imorgon, som man är nästan varje dag på skolan? men de är helt OKEJ!



Volbeat gör bara bra musik!

What the fuck?

haha, jafyfan så man har varit trött i två dagar. Men de är sånt man får ta? hihi. Fyfan så KUL jag hade på face me. Låg och gira med Simon och Frank (helt oväntat) hela natten. Fick typ kramp i magen. Jaa, skull man hänga med dom i några dagar så skull man få tvättbräda. hahah.

Nu sitter jag hos söto och vill festa. ÅÅÅÅH! jaja, kommer säkert int bli nå bara för att jag vill, bolla? Och har bara ca 200kr så ikväll är ända chansen, för nästa helg kommer dom 200kr vara bortblåsta. HIHI!

Pengatrubbel.


Skön och sann!

Underbara väder jävel.

Fyfan vilke skönt väder! och snart ska jag och handla godis med mamma, gottigott. Längar som tills imorgon på nå sätt, nog för att allt bara tjorvar just nu. Fick tag på en luftmadrass i sista sekund och då skull jag börja små packa lite kläder och shit, men nädå.. så är väskan jag skull ha försvunnen, så jag måst typ köpa en ny idag. SUCK! jaja, vad vore livet utan motgångar?
 

haha, så dålig så den blir bra!

=D




 HAHAHA, så bra !
Saknar dig, sötot

Candy!

fyfan vad jag är godis sugen! helt sjukt! och så får jag ju som int äta nå godis för de är inte helg, typiskt! kanske får ta mig nå juice glas då jag kommer hem och hoppas på att de går över, hrm hrm.

Sitter på skolan och int orkar göra någonting! sitter bara och gruvar mig för vad som komma skall, tungt. Och jag Saknar dig ! <3 så nära, men ändå kan vi int träffas nån minut, tungt! Och så är man ensam hemma idag, ska nog passa på att dra en sleep då jag kommer mig hem, om inte Kayla håll på tjorva och springa runt i huset som ett cp. Sen är man ledig på onsdag, skööönt! sen på torsdag och fredag så ska man vara i luleå på någon jäkla utställning. De kan nog fan bli kul! man får ju iaf flotta sig på max någon dag! Sen på fredag stannar man nog hos gulleplutten, hihi. Fan vad de är skönt med slöa veckor, jag blir fan lycklig av dom!

ÅÅÅÅH! jag blir fan störd av att håll på sakna, så jävla jobbigt men ändå skönt så ini helvete! Vill bara hålla om dig och vara dig nära 24/7. Jag gillar dig så otroligt mycket...

Home.

Längtar redan tillbaka till min gulleplutt. Och så är det hela en vecka kvar tills jag får gosa med han igen, suck! kanske råkas pysa iväg nå i veckan och dra en sleep hos han, hihi.

Den här helgen kan nog bara sammanfattas med ett ord: UNDERBAR! de var ett tag sen man var nykär, men fyfan.. nu minns jag hur de känns. Underbara härliga känsla! jag trivs som fisken i vattnet! jag är så lycklig att jag ser inga problem eller hinder, jag ser bara ljuset och en underbar framtid. Im in love . . .


Sötjävel.

Nu sitter jag framför datorn hos sötjäveln som är och duschar. Blev fan hungrig när han gick, haha. Kom till han kring kl 15 och sen har vi bara legat i sängen och gulla. HELT SKÖNT! funderar på ifall jag ska handla godis imorgon, vart så satans sugen när jag satt här och fundera på de, hihi. Ikväll ska jag och snurrisen se Australia har jag bestämt! Ville ju fara och se den på bio i luleå för ca 1 månad sedan, men då var de pengarna som fattades, så de får bli att se den ikväll ist, om man nu lyckas hålla sig vaken.

Hmm, har iat kommit fram till att man ska försöka hålla sig borta från uteliv tills de är skoterskit i kalix, vi får se hur de går. Men de ska nog bli kanon! hehe. Näe.. nu ska jag nog hoppa ner i sängen men ungjäveln, hihi. Tjingelingpling*


HIHIHI!

Jag måst bara säga att jag är så otroligt fruktansvärt över lycklig! de pirrar mysigt i magen, jag går runt och nynnar på kärlek sånger, jag saknar, jag ler och de känns som att jag flyger högt bland molnen. HIHI!

Imorgon är man ledig, så då får man äntligen sova ut! var otroligt fruktansvärt tungt att vakna på morgonen när man hade världens mysigaste breve sig. Men de var bara att ta tjuren i hornen och fara iväg mot kalix. I helgen ska jag pysa från Ökx och gulla, YEAH! näemen, nå vetja de blir en underbar helg det här. Kan då int bli nå annat! ojoj, jag är förtrollad.
Om några veckor ska jag äntligen få sätta lite färg på kroppen min! som jag har längtat och varit frustrerad över att jag är för fattig, men icke då! mohahaha. Nu jävlar ska här gaddas! och så snart, någongång, ska jag dra en piercing i läppen, MUMS! jaa, så mycket planer och jag ser bara ljuset! LIVET ÄR UNDERBART!


Åhfyfan!!!!! :)


till dig, sötnos.

Tungt,

Många människor är starkt beroende av vad andra tycker och tänker om dem. Liksom när de gäller andra typer av beroende är vi brededda att göra nästan vad som helst för att få tag på en dos bekräftelse. Vi märker också att ingen dos varar för evigt, så vi är ständigt på jakt efter mer.

Om vår identitet är kopplad till hurvida vi uppfattas som lyckande av "de andra" eller inte, upplever vi ingen inre frihet. Vi är fast i bekräftelseberoendet. Hela våran självkänsla står på spel. För att få lite perspektiv på det här, kan vi fråga oss vilka "de andra" egentligen är? vilka sitter i den jury som vi upplever dömer oss? Våra föräldrar sitter säkert i jurybåset, ett antal vänner och andra människor i ens omgivning. Det ironiska är, att de inte alls handlar om vad dessa jurymedlemmar tänker, utan vad vi tror de tänker om oss. Ska sannnigen fram har de intressantare saker för sig än att hålla på tänka på oss.
Vi kan alltså sluta upp med att försöka hämta kraft utifrån. Att bli "bekräftad" har nämligen med detta att göra. Lyssna på ordet! Om vi är beroende av andras godkännande så betraktar vi oss som tomma kärl, som måst fyllas på utifrån. Om vi däremot betraktar oss som hela människor, frigörs den egna kraften och vi upplever inre frihet.
Med detta är de inte sagt att vi aldrig behöver uppskattning (för de gör vi verkligen) eller att vi aldrig ska visa andra uppskattning (för de ska vi, ofta). Det är det överdrivna behovet av att leva upp till andras förväntningar, som tär på krafterna. Vår självkänsla står och faller inte med vad andra tycker om oss!


Tur att de finns en underbar människa därute, you make me happy!

Let it rock!

fyfan vad jag är trött i skallen! har målat en döskalle åt GulleJoels kompis. haha. de blir nog en tidig kväll för mig ikväll.

Ååh, jag är sugen på att dra en inpuls imorgon och klippa någon cool frisyr! de hade varit så kul. Men jag vet fan inte, vill ju som ha långt hår till studenten, men lite kan jag ju få mixtra? hihi. Funderar på lugg och en så jätte kort på en sida av skallen, tänkte fixa så min stjärna syns. Men vi får se hur de slutar, för ifall jag ska få fram min stjärna så måst jag byta bena och de är lite jobbigt att få håret som man vill, man måst typ tvinga de. Näe, jag ska funderar på det här! för man kan ju ha långt hår fast man har kort vid örat? Ska iaf klippa något dramatiskt efter jag tagit bort löshåret jag ska ha på studenten, mums! jag längtar redan. hihi.
Jag längtar efter nå annat oxå, sötjävel.


Efter studenten frisyr, men med lite ändringar.

Hoppsanhejsan.

I helgen har jag haft de bra! haha. Näe men jag mår kanon. De känns så bra så man börjar undra ifall de är verklighet. hihi. Ja men iaf, resten va den här månaden ska jag hålla mig borta från utelivet och bara softa och spara pengar. S K Ö N T ! ajja, tror fan jag ska vila ögonen en sekund och förstöra natten min. Tjingelingpling*

Gör som jag, se den här!

Tävling!



Tävling på G!
http://xtremebeautynails.blogg.se/

Star.

Idag har jag varit och kört skoter, de ni! jag tror fan ni måst skriva upp de någonstans för de är en bamse stor grej! haha, första gången på hela lovet som jag var ute i friska luften, jag skäms? Men men, sånt som händer. Så nu efter en tungt skoter tur är jag trött, fast int så trött för jag har tagit med en energy dryck! och de var fan längesen jag gick känna smaken av en.

Idag tror jag faktsikt att jag fått in dragläget så jag kan de, iaf i våran toyota, då är de ju hur de ska gå på körskolan, ja men tacka vetja att de är lite snö som man kan slira iväg på, hihi.

Och en till stor grej är att jag har köpt en BOK! kan ni förstå? jag är som en helt ny människa bara över en dag? helt fantastisk. haha. Näe men vi får ju se när jag börjar läsa den, är ju så jävla dålig på att läsa böcker, blir säkert till sommarn då man ska vara ute i solen så mycket som man bara kan. Ligga och chilla i solstolen med en bok, nja. Ajja, jag får ge det en chans.

Imorgon får jag nog sålt min snowboard så jag har råd att betala balfrisyr och sminkningen, kanon kul! sen pyser jag iväg och friar lite, haha. Och sen på lördag ska jag till min kära Elin och gnälla tsm med henne <3 hihi. Näe, men vi hittar säkert på nå trevligt. Btw, någon som vet nå skoj man hade kunnat hitta på och göra nästa helg? hade ju tänkt fara på minus 30, men de tycks bara vara små kids dära, så vi dissar de. Men hör av er om ni har nå på kroken!


Boken jag har handla mig idag.

Love,

Ja, tänk hade man fått känna känslan av kärlek. Suck. jaja, Idag har jag börja på min stora inlämningsuppgift, sen duscha jag och efter de gjorde jag pannkakor, sen har jag int gjort nå mer. Börjar bli less. Ska nog fly iväg någonstans på fredag, måst fundera på vars jag ska fara. Men de blir nog Kalix, finns inget annat ställe att hänga på. Om nu mina damer har lust att hitta på nått. Hm, ska nog ta och se någon film senare ikväll, som jag gör nästan varje kväll! men helvete. Och så ska jag ta och sova en stund nu, man får faktisk större bröst om man sover mycket! så jag ska sova i flera år, hihi.

Btw, någon som vet nå bra medel mot finnar? jag håll på bli tokig av alla finnjävlar jag fått i ansiktet! Så snälla, anväder du nå bra medel så dela med dig till en kvinna i nöd!

Sånt är livet!

Blev ingen kebabtallrik idag, dom hade inge kebabkött, typiskt! men de blev en nötbit ist och de gick ner lika fint. Sen for jag förbi till Centrum och handla nagellack för 290kr! jisses, ajja.. skolan ska ju få betala, mohahah! Och en till stort och otroligt roligt plus är att jag ska fara och kolla på en frisörutbilding i sommar!! ååhfyfan vad spännande. Dom ville att jag skulle komma dit och se hur skolan är och så dom får träffa mig och se om jag skull kunna få gå dära. Så i sommar kommer jag och mamma fara ner och se på den, JIPPI! så då kanske man flyttar inom ett år.. ja herregud. De är nästan för bra för att vara sant! Hoppas jag kommer in.

Men nu ska jag nog messa med gullegris Joel och sen se en otroligt bra film som jag garanterat kommer fälla en tår till, se den ni oxå! så otroligt jävla bra så man bara vill se den om och om igen.


Dead man walking.

Tisday.

Idag har jag vakna kl 12, sen for jag in till bränna för att gå in på arbetsförmedlingen, men dom hade tydligen stängt. Så då for jag och övningskörde ist. Gick faktiskt ganska bra. De tar sig, sa pyromanen! Och snart ska jag få fara och äta en fet kebab tallrik på vippa! ojoj så jag längtar! Ska äta tills jag spricker. Sen ska jag nog oxå förbi till centrum och köpa nå nya nagel lack till mitt projekt arbete, mycket bra! Har som inte så roliga lack att göra nått med, så nu ska jag handla massa busiga lack i alla möjliga färger. Så då ska man nog lacka någon nagel idag oxå. Vad mer kan man hitta på? Vill som fly ifrån Ökx, men lite svårt då man int har körkort.


Mums <3

Gäsp!


Har nyss sett klart filmen Valkyria, den var faktisk bra! ibland fatta man som int vafan som hände, men så går de när man int följde med på historie lektionerna, hihi. Och nu har jag äntligen blivit trött, så då måst jag nog sussa. Hoppas jag får drömma nått fint i natt och vakna med ett leende på läpparna. Har inga planer för morgondagen, skull isf vara att övningsköra och int vädret är helt åt helvete. Men de ska nog gå bra. Ajja, gonatt Sverige*

Sitter fast i Överkalix.

Idag vakna jag kl 14 (jävla svin) sen gick jag ner och åt frukost, hade tänkt få övningsköra idag, men nu när jag sov så länge så hann jag int, suck! Jaha, kommer hela mitt sportlov gå ut på att sitta hemma med Kayla? vet ni, då avlider jag!! Idag kan de funka, men förhelvete.. imorgon gör vi nå?? Uppfattat?


Min kusin skrev en kommentar i mitt förra inlägg om att jag skull lägga upp en bild på min balklänning, så här är den. Fast jag ska ha den i en annan färg.

Jösses lilla flicka.

Nå då har ännu en helg varit och farit. Men den här helgen har varit mycket intressant! Har beställt mig en balklänning, jag längtar tills jag får fara och hämta den. Räls fri, Boden och drängarna. Vet inte.. visst, de var helt okej i Boden, men jag kände ju typ int nån, bara nå Överkalix folk. Var ju som lite trist och så är ju Boden folket heli så ostabila på benen har jag märkt, dom föll på dansgolvet, knuffades, snubbla och var rent allmänt jätte fulla. Men fick iaf surra lite med några Ruff Riders pojkar, de var mycket trevligt. Men jag vet inte, ag vart som less. Vet inte om de var folket eller om jag böjar vara less på att fara ut och röja. Jag saknar nog någon att hålla kär..

Någon/några som har nå sportlovsaktiviteter att bjuda med mig på?? hade velat fara och bada i typ Boden eller Piteå, men känner som att pengarna börjar sina. Kanske en liten utflykt så man börjar lukta korvrök? haha. Ajja, bara höra av er, vill som int sitta instängd i Överkalix hela veckan..


No more rälsi.

RSS 2.0