you are alone,

hotellet igår, tyckte inte de var lika kul som de brukar vara, kanske för att Dj:en som var spela bara skit musik! och ingen Robin och så fick man stå där upp och vänta på att dansgolvet skull öppna, ILLA! fast jag fick iaf ca 160kr för en cigg igår, haha.. satan vad glad jag blev ! nja, nu tycker jag att jag och mina kamrater ska styra upp en nykter helg då vi ser film och har allmänt tråkigt utan alkohol och dans. Haha.

Imorgon är de måndag vilket betyder att jag kommer vara sur och trött. Trist. Funderar på ifall man ska sova nu? men ja är fan int trött, men de finns inge annat att göra i skit överkalix, ja dra nu åt helvete. Kan de int bara bli den.
11:e dec så jag får färga mitt hår
23:e så jag får fara och gömma mig hos farmor
24:e så jag får fira jul, nyår
13 jan så jag kanske får ta bort rälsen
5 feb så jag får tatuera mig
sen kan de bli sommar och studen.



hotellet igår, snodde bilden från elins pixbox

COLD!

idag är de kallt som satan ute! jag typ små springer så fort jag går ut för att jag vill in i värmen, haha. Idag har jag och krisse varit och boka tid för att färga och göra slingor på frisör skolan, jippi! och imorgon ska man till luleå och se om man hittar någon t-shirt/tunika av den lite rockigare looken, som man kan ha på hotellet på lördag.

Nu ska jag äta godis och försöka hitta någon bra film att glutta på.



så ska jag färga mitt hår <3

The ring of fire

Har nyss sett Walk the line. alltså, de måste ju vara en av världens bästa filmer! jag älskar den! kan typ se den flera ggr om dagen och aldrig bli less. Och Joaquin Phoenix är så jävla mumsig! haha, fy helvete! jag blir så kär i han i den här filmen. hihi.

Aha, jaja.. idag har jag iaf suttit vid datorn och gjort klart tills imorgon då jag ska ha muntliga nationella i svenska. Fan va svettigt de kommer vara. Ajja, kommer iaf kännas skönt att ha gjort bort den. Hm, va händer mer i veckan då? nå de blir nog hotellet i helgen, igen igen igen igen igen igen? haha. Näe, men de är rock tema och då ska tydligen Robin.E vara där och sjunga och de kan man ju inte missa! men ska iaf int handla mig nå dricka, har inte råd. Har viktigare saker att handla. Hihi.



ååh, the look <3

Julmust.

Sitter och jag dricker nu, gottigott ! I helgen vart de fest, men jag var lagomt full. For till kalix på lördagen och var hos jenny och typ sov framför tv:n, sen kring kl 18 for vi till Alex och förfesta, var mycket trevligt. Sen kom Gyllen, ivan och dom dära och hälsade på. Sen kl 23 var de hotellet för fulla muggar. Jag dansade 90% av tiden som jag var på hotellet. Åh de är så kul att dansa och vilken motion! herrigu! Näe, men de var trevligt. Och nu till helgen blir de hemma fredag och förhoppningsvis lördag oxå.

Haha, snacka om att jag har blivit mogen, håll på göra upp en plan över mitt studiebidrag, för jag ska nämligen köpa massa bed head grejor och julklappar, så jag kommer ha 403kr till "nöjen" i dec månad. Fast då räknar jag ju med att få lite julklapps pengar oxå, så jag hoppas jag ska överleva.



Party dags.

Livin' on a prayer.

Idag har man sovit till halv 12, skönt! sen har man bara gått runt i huset och softa. Tycker dagen har gått ovanligt fort, ovanligt vis, haha. Ikväll ska jag se på idol med mamma. Sen blir de att krypa upp till sitt rum och ruttna i sängen. Säkert glo någon film och styra upp allt inför imorgon, för då pyser man till kalix, men vilken tid?.. de är fortfarande ett mysterium. Men de fixar sig alltid. Fyfan, ta bort mitt snor från näsan?? de bara är ivägen och stör, usch!

btw, så har jag fått tid att göra min andra tattoo på aeon, den 5 februari. LÄNGTAR!

REDY OR NOT?!

Can you feel it?

Snodde det här av elin, för jag orkade inte skriva ungefär samma sak, hihi.

"Jag, Krisse & Therese fick en impuls igår att åka till Boden och se hockey (Markus). Så det vart en del stress. Klockan var väl sådär 17.20 då vi bestämde oss, matchen började 19, och vi skulle fara hellst innan 18. Så jag sprang runt i hela huset i panik eftersom jag varken hade sminkat mig eller ätit. Men det gick bra ändå :) hämta upp Therese i Töre. Vi missade början av matchen då Markus sjöng nationalsången. Men i första pausen åkte han & Johanna på isen, och i andra pausen sjöng han två låtar, gissa om vi höll på dö? Men det bästa av allt. Vi hade ingenstans att stå lr sitta typ så vi satt i nån trappa, och det var där uppe Markus skulle sjunga (men de visste vi faktiskt inte). Så när vi satt där så kom HAN och skulle upp för trappan. Så när han trängde sig förbi oss sa han "Hej" och luktade så gott. Tror int jag behöver skriva så mkt för alla fattar nog våran reaktion ;) HOHO, PUSS PÅ HAN! "

och förkyld håll man på och bli, suck! så imorgon ska man ligga i sängen och äta mycket frukt och grönsaker så man iaf mår lite bättre tills på lördag.

Jag älskar mina vänner, skulle vilja vara med er 24/7, fyfan! vi har fan aldrig tråkigt tsm, and i love it! jag gör allt för er <3

Jag mår illa!

idag var det en helt onödig dag på skolan! har inte gjort ett shit. Bara suttit och girat. Fick sluta kl 11 och då for man ner till stan och satte sig i gallerian för att glo på folk. Usch, en otäck alkis försökte tvinga en tidnings reporter att ta en bild på mig och johanna, AAH! jag vill bara fly. Ja, men de är ju en komplimang, han sa faktiskt att vi var snyggast i hela kalix. HAHAHAHA!

Imorgon är de öppet hus på furuheds, och jag vill bara ligga hemma och må illa. Usch, hatar den här veckan på månaden. Alla kvinnor förstår. Jag skull fan kunna skriva flera sidor om hur dålig de är att vara kvinna, men även en hhel bok om hur bra de är, haha. Vadå dubbel moral?



Min Kayla är så goo <3

Luleli

Idag har man då varit i luleå och haft OTROLIGT TRÅKIGT! och plus att man fått jätte ont i munnen, suck! men snart är det över, förhoppningsvis den 13 januari <3 Måste bara plåga mig själv med några jävla gummisnoddar som far kors och tvärs i munnen, usch.. jag vill låsa in mig själv! vad ska man göra resten av dagen? se film och försöka förneka smärtan i munnen? de lät halv bra. haha. Hann iaf shoppa mig lite underkläder och mina älskade jeans leggings i luleå. Funderar på ifall man skull orka ha dom på skolan imorgon? hade ju som varit chick, hahaha! fan va fjantigt ord.

I helgen blir de nog kalix, men ska INTE dricka, iaf inte köpa nått.. bjuder nån på en cider så kan man ju ta, men ingen fulla. Nykterist javisst! fan vad jag ha börjat vara i kalix på helgerna, haha. Men de är för att jag har mina kompisar dära och de är mycket roligare att vara med dom än att sitta hemma och mögla i ökx och tycka synd om sig själv. Fittkommun!

    

Underkläderna jag köpe, fast min trosa är svart.


Oh baby i'm dying i'm crying over it.

ååh fyfan! nu är de verkligen nykterist javisst! iaf till lucia, kanske man far ut, men NEJ TACK TILL ALKOHOL! nu får de vara nog. Jag ska låsa in mig i ökx eller fara och umgås med dom nyktra i kalix. Usch, jag mår dåligt bara för att jag hade en hemsk natt igår, brr.. jag ryser bara jag tänker på de. fifan. Ajja, de är sånt man får ta. Snart ska man och sova, int går de här. Ska nog bara platta mitt hår så jag slipper göra de imorgon på morgonen, och så plocka fram kläderna man ska ha imorgon.

Och på tisdag ska man vara i luleå helt ensam, fan vilke skit. Kan ingen komma med mig??




Volbeat är fan bra! <3

Idag är dagen!

haha, iaf dagen då man gör nått annat än att ligga i sängen hela dagen med datorn på magen. hihi. Ikvällen ska man dra en bastu innan man åker mot kalix och små festar, helt skönt! kanske man tar och går ut med kayla innan man hoppar in i bastun så man är lite frusen! fyfasiken så skönt! ajja, vi får se hur de känns senare mot kvällskvisten.

Och nu är de inte långt kvar till julafton, och jag har redan hittat saker jag vill ha. Eller iaf en jävligt underbart doftande parfym!



Ge mig??

besluts ångest!!

Jag vet inte vilken text jag ska tatuera in! Hjälp mig?? säg bara någon åsikt eller nått.

Den första betyder: Tiderna förändras och vi med dem.
Den andra betyder: Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken.


Live your life,

fyfan så äckel tand horan gör ont! och inte nog med de, så for man till skolan helt i onödan idag!! fyfan, hade kunnat sova och till kl 12, fitta. Vart lite smått grinig. Så idag har jag och krisse varit och sladda och varit riktigt tuffa, hahah! fyfan vad jag och krisse girar, typ om allt och ingenting.. och vi skrattar fast de vi säger inte ens är kul, haha ! Näe, de var riktigt trevligt idag trots alla små missar. Imorgon åker man till kalix och festar på hotellet, mycket trevligt. Längtar som fan, var tänkt att jag skull sova i kalix ikväll, men de blev int av, för jag hade inga grejor med mig. Synd, då hade jag kunnat gira i kalix med damerna ist för att ligga i ångest överkalix och fundera på hur man ska ta sitt liv, haha.

Och idag lyckades jag vinna en aktion på tradera, ett hundtäcke åt kayla. Hon fryser så mycket när hon är ute och busar i snön, sötgumman <3 Så nu ska hon vara så tuff i sitt täcke.. hihi.


It hurts..

Börjar få en visdoms tand, AJJ! så nu får man passa sig så man int tuggar på den sidan. Och nationella i svenska gick bra, bara de att jag är jävligt hungrig! har int ätiti någonting sen vi fick en rutten macka, USCH! Min mage krampar. Ja, nå ska de alltid vara nå.

Imorgon är de fredag och sen blir de lördag! och då ska man till kalix och förfesta hos Niinini och sen blir de hotellet. Mycket kul att vara nykter, int! ajja, någongång måst ju vara den första gången man är nykter på hotellet.

Hot 'N Cold

Imorgon ska man göra na i svenska, synd att man inte får skriva på en dator, tycker de är mycket lättare och de ser snyggare ut. Hatar att skriva förhand! men som vanligt, efter man har gått ut gymnasiet så kommer alla bra ändringar, fitta. Ajja, ska iaf ladda upp med 2 PK, toy och kanske en bulla, haha. Hoppas bara de finns nå intressant ämne att skriva om, annars kommer allt bli skit.

Idag har jag gjort 3 tavlor, helt otroligt om man tänker efter, haha som krisse sa: Alltså, therese, fattar du inte att du har gjort 3 tavlor??? nä, de gör du inte! " haha, sötgumma ! nog för att de gick jäkla snabbt, och roligt var de. Håll på fundera ut vad jag mer ska måla för tavlor, hmm, vill du ha nån tavla så är de bara höra av dig, jag vill helst ha nått att göra hela skolåret. hihi.

Btw, så älskar jag mina flickor <3 skulle inte klara en skoldag utan er! ni lyser upp min dag och får mig att skratta och vara glad. Ni är underbara och jag älskar er!


Saw V.

den hade jag tänkt se ikväll, helt ensam och övergiven.Usch, hur ska de gå? jag får sms:a med någon så jag orkar leva, hihi. Men då kommer jag ju bli otroligt jävla rädd när jag får ett sms, svinburre.

Och jag blir tokig, dricka eller inte dricka? kommer iaf förfest hos Simon och spela rockband, sen blir de hotellet. Men ska man sällskaps dricka eller supa? känner att jag verkligen inte har råd, men vill! snälla, kan de inte bli nå fel på banken så jag får massa pengar utan anledning?? eller åtminstone vinna ca 1000kr på en trisslott! Knullröva. Inte kommer jag få vara full på hotellet i helgen.. och hur kul är de då? när man står och fjantar i nå hörn och int vågar dansa. ÄÄH, vad jag gruvar mig, de löser sig ju för fan! chill out.

Nu ska jag starta saw och sen ångra mig för att jag börja se den i min ensamhet, mohahaha.


Nykter? ptss..

HAHA, jag kan lungt säga att jag kommer inte kunna hålla mitt löfte om att vara nykter i helgen. Jag behövde bara fara på skolan så ändra jag åksikt direkt! typiskt, ajja man lever bara en gång! Men jag har bara 100kr, hur ska jag ha råd att dricka??

Och imorgon kanske man får sig någon tid på aeon till att göra en tattoo <3 fifan vad bra, men då får jag vänta 2månader, suck. Men de gör ingenting, för vill man ha nått av hela sitt hjärta så kan man fan vänta. hihi. Näe, nu ska jag ta upp datorn och lägga mig i sängen min och se film.


Tomorrow

Hela helgen har man varit i kalix och stökat på. Vart att dricka i helgen igen, på fredagen tog man sig någon skvätt och sen fick de vara nog. Men då på lördagen så for man till elin och förfesta och sen blev de hotellet. Skönt att få dansa av sig lite energi. haha. Men nu får de vara nog, dom närmaste helgerna ska jag inte dricka en droppe! och jag ska inte ens tänka tanken på att försöka fixa mig nå dricka, och så har jag inte heller råd. Har bara 139kr kvar på banken. SVETT!




Benicio del toro är snygg!

A moment forever!

Idag har jag varit in till bränna och köpt chips och sett en film. Alltså, vill ni bli riktigt förbannade så kan jag tipsa er om att se Eden lake. JAG vart så satans arg så jag svor och slog i sängen! ååh fyfan vilken äckelungjävel! Ajja, se den iaf så ni får känna min ilska.

Imorgon ska jag, elin och niina fara till finland och shoppa. Ska bli intressant att se nya shopping huset dära. Sen ska man nog stanna i kalix och loda på. Bättre än överkalix iaf!! fyfan vilke jävla rövhål. Ta mig här ifrån?



I'll talk you back, back from the edge.

jag tror jag håller på att bli förkyld? har frossa och är trött i hela kroppen. Jag får inte ett skit gjort på skolan för jag är så satans less på att vara där! men imorgon har jag ju iaf sovmorgon <3 och sen är de helg igen. Vad ska man då? fara på hotellet i kalix med elin eller ligga hemma och mögla? isf om jag far på hotellet så blir jag nykter, för jag har inte råd att dricka och har inte tid att fara till finland heller. Nykterist, javisst!

Igår var man med damerna i luleå, mycket roligt !! haha, satan vad man har fått skratta. Vilken gäng vi är! jag kommer sakna er som fan när man tagit studenten..

FAN VAD JAG VILL TATUERA MIG!! och speciellt när jag har tänkt ut vad jag ska ha. De står mellan texterna
"Dum spiro, spero" - så länge jag lever hoppas jag.
"Hinc robur et securitas" - härav styrka och säkerhet.
"Veritas vos liberabit" - sanningen skall göra dig fri.
"Dixi et salvavi animam meam" - jag har talat och räddad min själ.
"Tempora mutantur et nos in ills" - tiderna förändras och vi med dem.

vilken text tycker du jag ska ha??


http://www.youtube.com/watch?v=evIZjbPYkhY&feature=related
jag älskar den här låten <3

Womanizer

fan vad jag vill tattuera mig!! har haft en plan nu ett tag och jag tror fan jag vill göra den, ska bara höra mig för med någon uti vad de skulle kosta och ifall de skull göra ont så ini helvete , annars tar jag någon av mina andra planer. hihi, fan vilken mes jag är! näe, men smärta är inte så kul. Men man får bita ihop?

nu ska jag google vidare och se om jag hittar någon mer intressant.
GOOGLE <3

kgfgdjg

Fyfan vad jag är trött idag! tror fan jag har snarka i bussen på morgonen, HAHA! men jag hade faktiskt pytte lite ont i halsen så ursäkta mig! Och jag ska snart fara hem och sova ännu mer, im loving it! Sen ikväll kanske man ska se Saw 5, om jag vågar.. Hatar att se skräck film själv.

Imorgon ska man på studie besök på Luleå tekninska universitet, int för att jag ska gå nått där.. men vad gör man inte för att komma undan alla lektioner?

Jag känner mig osocial, kan int någon fyll på min telefon?!?!? hoho, vilken dröm. Jag hatar när jag inte kan svara på nå mess eller måst ringa sniggisar till alla. Men när man satan int har råd att leva ett normalt liv så måst man ju göra nått fult i världen. ÅÅÅÅÅH! jag är så satans less, bussjävel.. KOM! Näe, nu ska jag sitta och bita mig på fingret så jag inte somnar på skolan..

Halloween

fredagen åkte jag buss till Jenny och gjorde mig redo för fest! sen åkte hon och jag buss till luleå och var på läbbiga. Var helt okej, kanske inte lika kul efteråt. ajja, man kom hem vid 03. Lagomt trött. Sen vakna man vid 12 och var helt SEG och låg i sängen typ, hela dagen tills de var dags att festa igen. Då börja man dricka igen kl 19 och sedan for man ut på hotellet i kalix. Riktigt trevligt måste jag säga! Svettigt och trångt, haha. Näe.. men de var en lyckad kväll. Inte helt felfri med de är sånt man får ta? Och idag har jag legat i sängen tills kl 14. Sen var jag tvungen att sätta mig i en full buss med okända folk och storväska, otäckt. Men nu är man hemma och allt är som vanligt, suck. Ska gå och ta mig en dusch här nå snart och sen se nån fet film <3

Nu blir de inget festande på ett bra tag! så nu ska man spara pengar och uggla i ökx tills lucia.

RSS 2.0