fuck it up some more?

Äntligen börjar vädret bli vettigt igen..

Har haft en skön dag på utb idag. Har inte haft så stressigt men känns ut som att man har fått gjort ganska mycket. Har hållit på och fixa till hårvisningen vi ska ha den 5 Maj. Kommer bli svin kul! Längtar som fan.
Snart ska jag och hänga med Angelica och hennes karl i Finland. Får se hur länge man står ut med finsk kareoke, de brukar inte vara överdrivet länge. haha.
I helgen blir de att stanna i happis, ska jobba över på fredagen och sen på lördag ska jag ha två kunder, så jag stannar och får gjort dom. Sen måste man få styrt upp någon fest så man kan gå ut på lördag kvällen. Får se om man lyckas tagga till nå Happis folk så de blir nån öl iaf. Men de ska nog lösa sig.
Ska ligga i sängen och lyssna på spotify till de blir avfärd mot finlandia.

Tjingeling*


Den kom och for lika snabbt

Så har den här helgen varit och farit..

Imorgon är de måndag och ny vecka. Känns ganska kul faktiskt. Är som taggad på att jobba. Vet som inget speciellt som händer i veckan heller, de är som bara nice att ha nått vettigt att göra på dagarna. hihi.
Igår var man på 20 års fest hos Christian. Kom till han kring 7 tiden och for ut på korgen kring 23. De var ganska kul på krogen. Träffa lite nytt folk och hängde med Krisse. For på efter fest och kom hem till mitt lill ställe kring 7 tiden på morgonen. Gick genom hela stan i högklackat och jävligt ont i fötterna! Att jag aldrig lär mig. Måste hitta nå låga skor som man kan ha på krogen. Helt hemskt. Nå iaf, har sovit som fan till kl 16!!! ångest. Men skönt som satan! Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Hade tänkt försöka få ut någon på en knall genom stan, helt otroligt att jag vill gå ut och gå?! ne nu jävlar är de nått som är galet alltså, hihi.


Lördagen,

Ligger och morgonmyser med Izzy och Kayla i sängen.

Saknar verkligen att ha ett lill djur med mig till Happis. Skulle vara roligt ist för att sitta där helt själv och mögla. Men de skulle vara så synd om djuret, är ju på platina hela dagarna. Så jag får nog vara nöjd med som de är.
Ikväll ska man fira Christian som fyller 20år. Hoppas på en riktigt nice kväll, känner att jag behöver något som piggar upp och lyser upp ens tillvaro. Måste ha nått som piggar upp i en gråtrist värld.
Nu ska jag åka in med mammsen till bränna och kolla runt. Sen blir de nog film och fest fix.

VI SES I DIMMAN!


Gårdagens påhitt!

ligger i sängen efter en lagom kväll i dimman..

Jajemensan, igår var man och gjorde samhället farligt! eller var mest mogen och städa undan alla glas som gick sönder och höll reda på allt och alla. Som en mini mamma. Men de såg ju satan förjävligt ut. Och folk som är i dimman förstår ju inte de. Huvva!
Nå de var iaf jätte trevligt. Fick dansa lite bugg, snacka med folk man inte träffat på länge och ha de trevligt. Och ikväll blir de ännu roligare. Då ska man på hotellet och träffa ännu mer folk! Jag hoppas på en riktigt lyckad kväll och att jag kommer hem sent och är i samma form som igår. Sen är jag nöjd? hihi.
Det är 80-tals tema på hotellet, men jag ska nog inte spöka ut mig. De är jag ju redan med min frisyr.
Ne, nu ska jag ta en lång och fantastisk dusch, vi hörs!


Lift sucks?

Jag vet inte om jag ska skratta för det som varit eller gråta för hur det blev..

Allt känns bara så jävla typiskt. Sitter hemma i ökx och vill mer än något annat bara fly härifrån. Spendera dom få timmar som är kvar till att bara vara. Jag finner inga ord, blir så jävla less.
Jag tror det här är ungefär den känslan är som när någon går bort. Tänka tanken att "Aldrig mer få se den här människan igen" bara att de här är lite värre för man vet att "just nu, nu är de sista gången".
Jag försöker att inte bry mig eller att ens fundera på det. Men va fan ska man göra. Hjärnan säger en sak och resten nått annat. Jag hoppas min kropp och mitt inre lärt sig nått av detta och gör mig till en iskall människa, allt vore mycket enklare så. Bara inte bry sig, inte ens ha minsta lilla känsla för någon, bli ett svin.


RSS 2.0