Fyfan,

snart slipper jag denna jävla tandställning som jag haft i snart två år!! jag måst säga att de känns så satans skönt att den försvinner, längtar efter känslan att få se mina raka och fina tänder <3 Kommer nog kännas tomt som fan, men man vänjer sig, som när man blir van att ha den skävandes i munnen. Om jag vågar ska jag lägga upp nå bilder, eller så får ni se bilder från drängarna på lördagen, då ska jag försöka smyga in med ett smile, haha. Jag är typ så.. glad för att få ta bort rälsen så jag int kommer kunna sova inatt! nästan som natten före julafton, hihi. Men måst verkligen försöka sova tidigt, för jag ska upp kl 05:30 och börja åka mot luleå 06:30, suck! och jag som är en av världens morgon tröttaste människor!

Och idag har jag fått färgat håret, mycket bra! Skönt att vara rödaste röd igen. Sen har jag bara umgåtts med MickeMan och gira och surra. Mycket trevligt. Dagarna går så mycket fortare om man umgås med någon, därför är de så bra att ha en livskamrat, då kan man ha tråkigt tsm med någon, för har man tråkigt ensam.. då blir man fan tokig! iaf jag. Usch, otäckt! Hm.. kanske man ska göra ett försök på att sova? de hade ju som varit trevligt ifall man hade lyckats, plus att de var ganska dött på msn.. bara min pingla Elin som skriver <3


hihihi.

ÅÅÅH!!

Jag hatar att övningsköra med min mamma! som idag, då jag körde hem från Grelsbyn och när jag skull svänga ner på våran gård så högg hon tag i ratten och gjorde så vi for i snön, SUCK! blir så satans irriterad så de typ, brinner inom mig! jag vill bara skrika åt henne, men jag får så ångest så jag får uttrycka mig här ist.

Idag ska jag färga håret så de int är så "tråkigt" rött, utan "busigt" rött. haha. Typ hela min färg har försvunnit sen min färginpackning tog slut, inge kul! och måst försöka spara ihop pengar så jag har råd att beställa nytt. Men de kommer ju ta ett tag. Hm.. vad ska man göra resten av dagen? har ju sett alla two and a half men avsnitt nu.. dåligt! Ajja, får ifall prova massa kläder och försöka komma fram till vad jag ska ha på lördag, de är ett plus! om man nu skull ha nå snyggt att ha på sig, men men.. man tager vad man haver!


älsklingen till mitt hår <3

Live fast and die young.

Idag har jag sovit till kl 11, sen har jag varit och kört bil. Har bokat körlektioner nu så jag ska komma igång på riktigt. De känns skönt! Funderar på ifall jag skull ha börjat med den stor inlämningsuppgiften man har, men jag känner mig int så sugen på de. Haha. Kanske imorgon?

Ska nog se min barndomsfilm som jag nötte sönder när jag var lite, den oändliga historien. Jag minns dom som svin bra, sorglig och läskig. Så nu ska vi se vad jag tycker om den då jag är flera år äldre, mycket intressant! Jag vill ha fredag och lördag nu! måst försöka hitta mig nå fina kläder i luleå, men som vanligt.. när man vill ha nå så hittar man inget och när man int ska ha nå hittar man massor, de brukar vara så och irriterande är de! Näe, nu ska jag nog vila ögat tills filmen är klar, tjingelingpling*


KlotterBarn.

Ååh herrigu så jag har målat idag! haha, har suttit och måla i flera timmer, blev som helt fast i bilden jag höll på med så jag kunde bara inte sluta förens den vart klar och ja måst säga.. jag är stolt över mig själv! tyckte den vart jätte fin, nästan lite synd att måsta ge bort den, men men.. sånt är livet.

Och nu har man fått sportlov, de känns jävligt skönt i mitt hjärta!! <3 Och snart är de lördag, wiihioo! Jag och Elin ska kanske bo på hotell då, de ni! fyfan va kul. Jag längtar så mycket att jag spricker snart. Ska iaf göra med lite redo för helgen och försöka styra upp en kjol så den blir snygg, haha. Den är för stor för mig så jag ska sy in den så den blir bra. HAHA, jag känner mig så estetisk och skapande idag..



Mina blider jag fick klart idag, finns att se på Pixbox.

Sweet dreams

Nu ska jag snart sova, tänkte bara uppdatera lite bloggjävel. Nå idag har jag varit på skolan och gjort lite på min face me grej, nu ska den bara trokas, brännas, färgas och pysslas så är den klar.

Imorgon ska jag på skolan från kl 8, fast börjar kl 12 egentligen.. men orkar int sitta i Töre, så jävla tungt. Så jag ska vara i skolan och måla på min tatuering som jag kanske ska göra, om jag vågar. haha. Har hunnit dra någon lack på naglarna mina idag oxå, haha.. de går int en dag utan att jag pillar på med nå naglar, men de är ju så kul. Hihi. Näe nu ska jag slå av datorn och borra ner mig i sängen och sova <3 Natt.


Puss på mina naglar.

Jag säger bara en sak..

DRÄNGARNA! <3 haha, fyfan.. jag längtar så mycket. Är så satans förväntansfull och glad uti helgen. Alltså, de känns ut som att jag är ska fylla år eller nått, men jag tror fan de här är bättre än att fylla år?? MJAAU! Western Farm, here we come!


You're making me insane,

Helgen har varit helt okej. Fast nå hade den kunnat vara bättre, HEHE! men de är lätt att vara efterklok. Jag och Elin håll på planera och kolla vad man kan hitta på till helgen, för då är de tandställningsfest, haha! kul. Näe, men vi får se vad vi kommer fram till, hade ju varit kul att hänga på nå nytt ställe ist för Kalix, är lagomt less om man säger så.

Ja, iaf.. Fredag blir de luleå, tandställningsfrihet och så balklännings provning och beställning, förhoppningsvis. Så är de bara vänta till den 11 juni och slänga bort flera tusen på några timmar, men men.. man går bara bal engång! och studenten tar man bara en gång och då ska de kosta. hihi. Håll på dekorera nån nagel ikväll oxå, väntar på att lacket ska torka och sen får vi se vad vi drar på dekoration, spännande. Alltså, jag vill som äta, fast jag är verkligen int hungrig.. mysko! och dessutom har jag börjar bli rund, usch. Hoppas de ändras nu när jag sluta äta chips på veckorna. Kanske man skull börja sporta eller nå? har ju som haft dom funderingarna men är ju förkyld så int går de, typiskt. Får vänta nå tag och sen ta ut Kayla i skogen och plumsa runt i snön som när man var liten. Haha, ja nå som de är sagt.. De var bättre förr.


Duger för en helg?? fyyfan.. ska vi?

If i can't have u, i don't want nobody baby!

Gråtrista väder! känns deprimerande att kolla ut genom fönstret, för då förstår man att de är LÄÄNGE kvar tills sommaren kommer, suck. Ajja, jag ska iaf få äta max mat ikväll <3 haha. Jag och Elin, hela kvällen/natten i luleå, jaojoj.. detta kommer bli mycket intressant! jag längtar! haha. Och idag ska jag äntligen få duscha, satt och längta igår efter att få duscha och otroligt skönt ska de bli! och kul att äntligen har nå att fixa till sig åt, fast de är ju int nå egentligen, men bara få styra upp håret är nått jag ser fram emot att få göra. Jag hoppas oxå på att min förkylning ska ge sig så jag får börja andas med näsan ist för med munnen, man ser så satans korkad ut då man sitter och har öppet munnen, haha! Stonehead.

Näe, nu ska jag nog äta lite ost bollar och se two and a half men och efter de blir de nog min efterlängtade dusch!


My work here, is done..


Nu har jag gjort 3 naglar, tror jag börjar komma igång med dekorerandet. För de är faktiskt riktigt kul att håll på, skull nog kunna göra de en hel dag, bara jag hade en obegränsad tillgång på material och roligheter som man kan sätta på lösnaglar. Fan va kul de hade varit, bara gått och plocka på sig allt man ville och så bara göra, för nu när jag håll på känner jag mig så begränsad för jag int har så många lack att välja på, måst nog inhandla mig några nya.. nu när jag får pengar till de ??

ajja, nu ska jag se Yes man och äta ostbollar, MUMS!

Nails <3


Jag är med och tävlar om att vinna några nya lack till mitt projektarbete, var med du oxå. hihi.
http://xtremebeautynails.blogg.se/2009/february/ny-nagelinspirerad-tavling.html

På tal om dekorationer så ska jag faktiskt gå och göra några nu, vi får se vad jag lyckas pyssla ihop.

Seize the day,

jaha, nu ligger man hemma i sängen och vill ha mat! och int nå satans korv, har ätit korv i flera veckor nu, är less. Jag vill ha max mat <3 men de kommer jag int få förens på lördag, ojoj. hihi. Ja, för er som bryr sig så mår jag faktiskt lite bättre idag, ingen feber och sånt, bara lite snor i näsan. (intresse smurfarna hoppar) Och jag har funnit mig en balkarl, eller.. kanske? men mest troligt, skönt, då har man de avklarat.

Sitter och funderar på ifall man ska dekorera någon nagel, men de kändes ut jobbigt. Men jag har ju inget vettigare för mig. Men ääh, de är så jobbigt att fantisera nått, plus att jag är en slö jävel.


Puss, på min pojkvän <3

Lagomt LESS!!

ojoj, min skalle gör ont, min kropp är svag, min näsa är dränkt i snor och jag är trött (fast jag gick och la mig kl 21 igår och vakna kl 12) Jag ska till doktor senare idag och se om jag får nå piller så jag blir frisk någongång! för jag hade verkligen behövt vara på skolan och få gjort klar min face me! den ska vara klar typ, nästa vecka och jag har int ens satt ihop den, PANIK! jag kommer aldrig hinna.. svett. Och som förra veckan vill jag vara frisk till på lördag, hehe. Men de kommer jag vara, om jag nu får nå pills och shit.

Jag undrar vad man nu ska hitta på, kan inte gå ut för de är så satans kallt, ingen film att se, ingen rolig person på msn, nja.. de här ser mörkt ut! Blir nog att sova en sväng, hade varit S K Ö N T ! ajja, nu ska jag snyta mig för hundra andra gången idag!!! tjingelingpling*

NEEEEJ! int igen..

fick ett feber anfall idag då jag var på föreläsning om livet, alltså.. jag ville bara gråta för att de var så jobbigt och allt blev så tungt! och nu vill jag bara tycka synd om mig själv och äta godis och chips, men får man de? NÄE! har ju nå jävla löfte om att bara äta snusk på helgerna, de svider i hjärtat! Tur iaf att man är ledig imorgon och får vila sig lite.

Suktan efter en karl är fan, irriterande. Ena sekunden si och andra så, svinjävlar! var av eller på om ni alls vill ha nå vettigt! morr! suck, jag måst börja ragga balkarl, någon frivillig?? Jag känner ju som ingen som jag kan tänkas skull vilja gå balen, alla bara rynkar på nosen eller fräser när man frågar dom, jamenar, ni får ju goo mat och så får ni dansa och allt shit, KOM IGEN NU?! Jag hade då ställt upp för er, hihi.

Suck

Jag, Eva Therese Lång hatar KARLAR!!


en bild säger mer än tusen ord.

Skrytmåns!

Alltså, jag måst bara få retas lite..
Börjar kl 12 imorgon och har nå föreläsning på folketshus till kl 15.
Ledig på onsdag.
Sovmorgon på torsdag.
En lektion på fredag.
Luleå på lördag.
Skola måndag och tisdag, sen ledig onsdag, torsdag och fredag.
och sen, sportlov en hel vecka <3

Jag ler inom mig!! haha, orkar int sitta och stor smile i skolan, man ser så psykopatisk ut? fast ett minus är ju att jag sitter helt ensam i skolan och ska göra de fram till kl 16, skjut mig?! ääh, jag kan tänka och vara glad för hur slöa dom här två veckorna kommer vara! hihi, happy! Och så försvinner ju tandställningen snart <3 ojoj, de är för bra för att vara sant, så då måst de ju vara nå lurt på g med nått annat? för annars så är de ju.. nå jävla knepigt med världen.

Broken Strings*

Gårkvällen var helt okej. Middagen var lite seg till en början, men de styrde upp sig sen när de vart lite fest, haha. Synd bara att man inte hade någon att dela kvällen med, men tur att Elin har en fin plats åt mig på sitt golv, haha. Nästa helg ska jag vara sällskap åt Elin när hon ska vara chafför åt hennes pappa till luleå, de kan blir intressant. Två ung kvinnor på äventyr, hihi. Jag vet som inte vad jag ska skriva, bara att jag är helt slut i kroppen och så känns de ut som att jag int sovit på flera dygn, suck. Hur ska man orka vara på G på skolan imorgon? Måst iaf jobba på så ini helvete med min jävla Face me, rövhål? Ajja, kul iaf att få fara på utställning och röja i sunderbyn i två dagar, haha.


Love is in my butt?

Jaha, och vem ska uppskatta och pyssla om mig idag då? nå INGEN!? int ens ett godis hjärta kommer jag få, vilken vansinne! Och snart måst jag äta mat och fara och glo på balklänningar.

Kvällens planer är middag hos Elin, hon blir 19år på Tisdag. Old woman! hihi. Sen blir de att surra och umgås, jag ska iaf ringa min pojkvän för kvällen! haha, de har man då iaf girat ihop så man har, eller vete fan om jag vart dissad, skit samma! jag behöver bara känna att jag behövs. VADÅ BEKRÄFTELSE BEROENDE??


Tråkigt.

Jahaja, kan de bli tråkigare än såhär? nja, tror inte de. Ska nog äta en kex choklad och se nå avsnitt av two and a half men <3 hmm, vad har jag gjort idag.. duscha, sminka mig (första gången på hela veckan), fixat håret, lackat naglarna och sett en film. Erkänn att du hade velat leva mitt liv? vilke skämt, ajja. Blir nog att ligga här hela kvällen, hade ju som hoppats på att få komma ut ifrån huset och få se lite av överkalix och bli ännu mer deprimerad, men jag ser mig som bort blåst, haha. Näe, nu känner jag suget efter nå svin bra och roliga meningar och kommentarer av Charlie och Alan.


ME LOVE <3

Dance fucker dance!

Börjar må lite bättre, kanske min förkylning börja gå över? nja, vi ska int hoppas för mycket, men de hade varit trevligt att bli frisk så man får fara och ha trevligt med damerna på lördag. Imorgon är de fredag, då ska jag bara vila upp mig och dricka mycket saft! Sen på lördag blir de att kolla på balklänningar och sen förhoppningsvis Kalix.

Jag skriver bara blogg för att jag har så satans tråkigt och de finns int en social människa inne på msn, booring. måst hitta på nått att skriva om så jag fördriver tiden och blir trött. hmm. Kan ju börja med att säga att de finns folk som verkligen går en på nerverna, de spelar ingen roll ifall dom försöker se bra ut eller klä sig snyggt, man hittar ändå alltid nå fel på dom! några människor kommer jag alltid "titta ner på", inte för att jag vill.. utan för att dom sårat mig på ett eller annat sätt. Så därför måst jag söka fel hos dom personerna så jag kan trycka ner dom inne i mitt psyke. Jag är en person som använder mig mycket att mitt psyke. haha. Näe, men faktiskt, jag går ju som inte precis och skriker ut vad jag tycker, de är så omoget och fjantigt and that's not my thing. Näefan, bättre att man har de i skallen eller delar sina tankar med någon som man vet tycker likadant. Bitch? Sanningen för många, tror jag iaf? t.e.x int går man precis fram till sin kompis som man vet avgudar färgen röd och säger att röd är otroligt ful färg? näe, de gör man inte. Man säger ist "nja, jag har aldrig passat i rött, så jag gillar den inte lika mycket som..."  jaa, ni förstår nog poängen. Hmm, jag trycker nog ner folk i mitt psyke för att jag själv inte avgudar mitt utseende eller kropp. Jag är fan aldrig nöjd? Och jag kommer nog aldrig bli de heller, haha. Och jag vet inte heller hur jag skull vilja se ut. Visst, de finns ångest kvinnor (sånna som man önska man såg ut som) överallt på internet. Men inte kan man sno någon annans ansikte? haha, fan va korkat. Nu börjar de spåra. Ska nog dricka upp min sista saft och sen sova, jag orkar inte avsluta det här, de får vara ett oavslutat kap. hahaha, typiskt mig att ha ett sånt mystiskt avslut. Men som sagt, man måst vara lite mystisk för att man ska bli intressant!

Tjingelingpling, gonatt.

Förkyld som aldrig förr.

De var mycket längesen jag var så här förkyld. Och de är tråkigt som fan!! speciellt om jag är sjuk på lördag oxå, för då blir de ingen middag hon Elin för min del. Jaojoj, de hjälper int ens att äta frukt! vafan. Någon som har nå knep på hur man blir frisk?? åååh, börjar bli less nu. Ajja, ska iaf ta mig nå blutsaft så jag får i mig lite järn och shit, de kanske oxå hjälper så jag blir frisk? haha, operation: Therese ska blir frisk till på lördag! good luck, punk.

hmm, vad skull man ha gjort idag? farit och handla med mamma, om hon orkar (hon är oxå sjuk) sen kanske man skull ha tagit lite frisk luft medans solen är framme, de är alltid bra med friskluft. Ja nå, annars blir de nog att ligga i sängen och vänta på att få sova. Kul liv.


That's me. (?)

At least give me my dreams back, you negligent whore!

sjuk idag oxå. Sett klar hela säsong 2 av two and a half men. Ska börja på första säsongen och sen arbeta mig uppåt, haha.

Ojoj, jag hoppas jag är frisk tills i helgen. Har gjort mig fruktsallad som jag kan äta så jag får i min nå nyttigt. Och igår kväll mådde jag otroligt dåligt, men de gick över när jag la mig i sängen, men då har jag ist svettas som en gris hela natten och inte kunnat sova. Ska ta mig någon panodil innan jag går och lägger mig ikväll så jag överlever natten och får vila ut. Och så håll man på och planera en sthlm resa i maj, men funderar på om man har råd, när man ska försöka ta sig utomlands i sommar ist ? ska höra med mamma vad hon tror, ifall hon kan sponsra med någon slant, men de lät dyrt ut att åka till sthlm,.. men vi får se.. man kanske hinner bli miljonär innan de är maj. Tss.

Och jag har gett mig ett nytt löfte, inge mer chips och godis på veckorna, bara på helgen! så idag har jag varit duktig och int tagit en godis eller ett chips, fast vi har två kexchoklad på ett hemligt ställe! woho, guld stjärna till mig!

Undra vad man nu skull ha gjort tills man ska försöka sova? suck, jag saknar dig.. men jag vill inte. Du bryr dig ju int om mig, så varför ska jag bry mig om dig?? VARFÖR ska man vara så lätt på fall, satankvinna, sluta sukta och tigga om karljävlen dära, BARA VAR! jamenar, jag kan ju som int tänka mig att han softar om kring och tänker på mig, hell no. Han är och njuter av sin semester och.. har de rent allmänt skönt. Men gissa vad?! jag kommer int höra av mig till dig när du kommer tillbaka, nejnej. (intalning) Nå ska jag gå och vänta på att du ska höra av dig, äckelkarl. Jag hatar dig.. int.


Hux Flux,

så fick jag feber och blev sjuk igen, suck! och imorgon måste jag fara på skolan eftersom jag har teorilektion, ajja.. vi får se hur detta slutar.

Jaha, nå vad mer då? Fick min familjs inbjudan till min kusins bröllop idag, tror de kommer bli kul. Ett litet minus är ju att de är då luleå kalaset är, men jag får mygla mig dit dagen före och sen till jockfall eller så senare under lördagen, förhoppningsvis har jag ju körkort så jag kan brumma iväg då de börjar lugna ner sig på firandet av bröllopet, int tror jag gammelfolket orkar hålla igång så länge. Btw, de är ju bara kika på bröllopets hemsidan http://nerisbrollop.se/ . Tyckte de var ganska kul att dom gjort en hemsidan, hihi.

Jahaja, nå nu vill jag ha godis, ska nog gå och ta mig en kexchoklad <3 Tjingelingpling.

Utmanad!

Regler: Gå in i mappen mina bilder.

- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.


Jul dagen, hmm.. kvällen var helt okej.
Fick äta mini julbord ensam hemma eftersom alla andra var hos min farmor.
Diggar min hårfärg på bilden, hihi, i love it <3

Fetto!

så kan jag breskriva den här helgen, vågar int ens skriva allt jag ätit bara för att jag har varit ensam och haft jätte tråkigt! jag typ, skäms? känner mig så satans tjock att jag typ kommer spricka vilken sekund som helst. Och de värsta av allt, jag vill bara äta mer?? De finns som ingen botten på mig. Sitter just nu och suktar efter mat, har inte ätiti någon middag och vill int äta nå svini korv eller nå micro mat. Ollon!! kom och laga mat åt mig?

Alltså varför bor man i en rövhåls kommun? hade jag typ bott i luleå eller i stan i kalix hade jag lätt kunnat ta en promenad för då hade man iaf lite trafik att kolla på och kanske någon kompis att heja på. Eller så hade man ju kunnat joina sina vänner och vara lite sportig på nå gym. Menar, kul att träna SJÄLV i ÖVERKALIX? näe. Men vafan, de här går ju inte? Sitter instängd i mitt rum hela dagarna fram för datorn och bara.. vill här ifrån!! Vem ska rädda mig??


soon, that will be me..

Ompa ompa, falleralerla.

Ja men dra åt helvete vad tråkigt jag har! de vrider och svider inom mig! Kan ingen ringa och vara trevlig? Jag ids fan int ringa någon, kostar ju skjortan när man int har gratis (sniggi jävel). Usch och frust. Har ju en film att se, men känns int så kul att se en tre timmars lång film ENSAM! dra mig i snabeln? näe, nå längar till nästa helg då man får hänga i kalix igen med sina pinglor.


tur att min markus ska komma förbi och sova med mig i natt <3

Får jag låna 500kr?


ååh, jag vill ha kjolen. Suck, måst fara nå till luleå och se om den finns dära, ska ju dit nästa helg (?) eller så den 27 feb. Mums vad kjolen dära var saftig. Ojoj, var jag tvungen att glo på H&M's hemsidan??

Sjukling

Vakna på morgonen av att min mun var torr som en öken! fyfan, smaka blod i hela käften, men som tur var hade jag ett stort glas med äppel juice vid min sida! de satt fint i min mun. Och i helgen är man ensam hemma, och int har någon hört av sig och velat umgås med mig, JÄVLASVIN! hihi. Men de är tur att min mamma tycker synd om mig och har köpt mig massa gott att äta, mums! Och fyfan vad jag ångrar att jag sa bort min tatto tid igår, men har man int råd så har man int. Suck. Vi får se när den blir av, känns ut som att de aldrig kommer bli de? men jag ska tjata och gnälla, mohaha.

Planerna för idag är att hitta en film och se, vilket uppdrag! tjoho. Nja? Ska höra mig runt på ajnternet om någon har nå tips på någon goo film. Sen kanske man ska lite smått börja läsa teoriläxan, men de känns som tungt. Men de måste göras, klarar alla andra jävlar att ta körkort och shit så ska jag ta me fan oxå klara det här om några månader! Morr.



förra helgen

MÅSTE HA!


DAH! snälla, ge mig pengar?? jag blir tokig. satans snygg sko jävlar. Tills i sommar ska jag ha mig ett par Gladiator skor! de är ett måste! och jag skiter fullständigt ifall jag kan gå i dom eller inte, dom ska sitta på mina fötter. Och jag ska må så gott! Puss på dom. <3

Ska försöka fara och fixa mig en balklänning nå nästa vecka eller nästa helg. Hoppas jag hittar någon som passar bra. Och vem fan ska man gå med?? Har ju som kompisar att gå med, men vill ju gå med någon speciell, typ någon jag är.. kär i. Haha, hur jag nu ska hitta någon som jag blir kär i och får känslorna besvarade. ääh, de löser sig..

You dont give a shit if i live or die.

Suck, har suttit och glott på tredera idag, hitta självklart en massa I.d produkter som jag överväger att köpa. Men sen när jag la ihop allt jag ville ha så börja jag svettas och märkte att jag inte hade råd. Typiskt. Så jag ska nog bara köpa två produkter, ska bara komma fram till vilka. hehe. JA de är fan int billigt att vara kvinna. Vi borde få en extra slant för att vi är de. För ja menar, en Bh går på 150kr (billigaste), tamponger och shit, jaa.. 50 - 70kr månaden! P-piller 50kr månaden, Smink ca 200kr i månaden (?) hårspray och klippning m.m ca 500kr i månaden. Så avrundat i min skalle så är de nästan 1000kr dyrare att vara kvinna. Pust. Och man har 1500kr att leva på i månaden, plus att jag lägger undan 500kr till en utlandsresa i sommar. ALLTSÅ, DRA ÅT HELVETE?!?!  Jag blir så satans less..



ge mig detta gratis, tack!


less.

Jag vill bara bli älskad igen, få värme, närhet, ömhet, lycka och kärlek.

<3


never alone,

jaa, om de ens skull vara så? fyfan vad jag är närhets sugen. Vill ha en som pysslar om mig och gör mina söndagar roliga och värda att ha. JAG VILL VARA NÅGONS LILLA ÄLSKLING! suck. Jag måst gå och duscha oxå. Är int så jävla het. Fast när är man de? tss..

Igår var de lagomt kul, hotellet sög. Vart less och drog och sov. haha.Och nu till helgen ska jag vara inlåst i huset och ta hand om hundarna, någon som har lust att komma förbi och göra mig sällskap?? en filmkompis och någon att surra med hade inte alls suttit fel när man är helt ensam hemma.



lördagen.

RSS 2.0