Överkalix,

Home sweet home..

Kom hem till Ökx kring 12 tiden, käka lite och se har jag sovit som fan till kl 15. Underbart! är ganska sliten efter gårdagen, men de hade kunnat vara mycket värre.
Var jätte härligt att bada lite bubbel och basta lite, nytt folk som man fick bekanta sig med. Planen var ju hotto, men de vart inte så. Blev hemma fest ist, och där vart vi inte länge för alla började runda av och fara hem. Då är ju frågan, vars ha alla ös fester tagit vägen?? När man börja kirng 17 och höll igång hela natten och allt vara bara svin roligt? kanske är jag som inte dricker nog mycket så de blir så roligt? jaa, vem fan vet. Men de var iaf trevligt.
Ikväll är de back till happis som gäller, inte kul att köra bil i den här satans snöröken, bara hålla tummarna på att de inte kommer en älg eller ren påvägen, för då mina damer och herrar kommer de smälla. Creepy!

ne, nu ska jag kolla tv eller nått annat mindre ansträngande. Tjingeling*


Hörde jag fest?

Fredag igår, lördag idag! wiiho!

Igår hände inte mycket, stekta huden lite och sen såg lite film, gick och sov kring kl halv 22. Fan va moget. Men jag var så trött efter kunderna jag haft.
Men ikväll blir de andra bullar, nu ska de rockas hela natten lång! hoppas jag? Ska bli kul att få fara ut på hotto i kalix igen, var ju ett tag sen. Hoppas man träffar nå Ökx folk så man kan surra och vara social. Men de är ju länge kvar till de börjar närma sig fest, så vafan ska man göra tills de smäller? Jag vill ju börja festa nu? Hihi. Måste kolla på lite sminkningar och kolla vilken man skull ha gjort ikväll, tror jag kör på lite grått och sånt dära. Blir nog super. Och fråga nr 2, hur mycket ska jag plåga mina fötter ikväll? haha, har typ bara high heels med mig, stackars mina tassar. Men vill man vara fin får man lida pin..

Nu ska jag lyssna party musik och tagga tills ikväll, tjingeling!


Where is my happyface?

Hur jag är less på att jag är helt trött och slö efter jag kommer hem från utb, tur att de är helg imorgon så man får försöka bli lite happy face igen.

Imorgon är de kunddag på utb, har två kunder tror jag. Och så slutar jag kl 14. Ska vara en hurtbulle på morgonen och simma med utb, woho! kommer nog inte orka simma så mycket. Jag är inte så mycket till människa när jag bara kliver upp ur sängen utan att äta frukost, ser ut som en afrika barn då.
Lördag blir de partey, Eriks polare fyller år så vi ska fira dom på relax avdelningen med goo middag. Så då blir de några öl i magen.
Söndag ska jag hem till Ökx och bara ta de lungt hela dagen. Umgås med lite folk och bara ta de lungt. Härligt. Sen blir de back till Happytown på söndag kväll oxå. Mycket körande fram och tillbaka. Men, that's life.



En sång för alla dom



You wanna?

Idag har vi haft kunder på salongen, så de har varit fullt ös. Mycket roligt! tycker hellre om lagomt med stress än bara att sitta still, man blir så trött av de.

I helgen blir de Kalix och ta någon öl på lördagen. Sen hem på söndag och chilla. De blir nog nice! Bara man inte får någon förkylningsjävel, då blir de sämre. Men nu ska vi int ens tänka på de, framåt och uppåt!
Fick en bokning idag på en bal make up, svin roligt. De var nån högtid i finland av nått slag, så då ska jag få sminka en som typ ska gå på "bal" längtar tills jag får göra de, wiie!


Ska även göra en sökning här i bloggen efter hårmodeller till min avslutnings modevisning och en hårfärgsvisning som vi ska ha med en färg expert ifrån keune, så är du sugen så är de bara höra av dig. Jag kommer ju inte färga ditt hår knall rött och du vill vara blond, haha. Så hemsk är jag inte. Skriv en liten kommentar så fixar jag resten..



Nu ska jag vila min nacke, rygg och fötter med en häftig film, hihi.


Im back!

Efter ett låång uppehåll med mitt värdelösa bloggande är jag tillbaka!

Har mycket eller lite att uppdatera om. Har snart gått klart mig frisör och make up utb i Happis, eller nja.. snart och snart. Men sista maj är jag iaf klar. Vart jag hamnar sen, de vete fan. De tar man som de kommer.
Har försökt bli en lite nyttigare människa, äter havregrynsgröt till middag nästan varje dag och äter bara socker på helgerna. Sen äter jag ju en massa annat nyttigt oxå och inte bara havregrynsgröt, hihi.
Hänger i salongen på veckorna och tar emot kunder, så allt knallar som på. Har lagt ner lite mer energi nu på sminkningen oxå, så de är på gång att bli mer fördjupad i det oxå.
Är inte allt för ofta i Ökx och hänger nu mera, blir så rastlös så jag håller mig borta därifrån så fort jag får chansen, hihi. Allt rullar som på och dagarna går.
Längtar som fan till sommaren, ogillar vintern nå så fruktansvärt. Hoppas den snart är borta!

Från och med nu ska jag försöka uppdatera lite mer om saker som händer i mitt liv, hihi.


RSS 2.0