Ögonsten.

Jahaja, då var luleå cruising över. Måste säga att de var ett minus att man inte hade några att åka med, men sånt som händer? Var på södrahamn hela kvällen, åt på max och sen vandra hem och sova. Helt skönt!
Och idag ska man hem till äckel överkalix, de känns inge kul? och så ska man åka buss till kalix imorgon, sola och övningsköra och så hem, helt okej. Hmm, har som inget planerat efter onsdagen, så jag tycker att någon kan umgås med mig efter de? Tänk vad mysigt, grilla godmat, dricka lite och bara ha de trevligt, vem är med?? (anmäl er i en kommentar, hahaha)

Näe, nu ska jag nog ut och känna värmen, synd bara att de är skugga där jag ska hänga, typiskt! btw, jag tar studenten snart och får snart gå balen, SINNESJUKT!


What to do?

Ikväll ska jag och Elin ut och göra södrahamn osäker, mohaha! Men vafan ska man göra tills de sker? kanske man lägger sig i sängen och snarkar nån timme så man int är så övernaturligt trött i natt då man ska springa omkring överallt.

Idag har jag varit världens snällast! hoppas bara människan upptäcker hur snäll jag är så den blir glad, hihi. Fan vad man känner sig dryg då man försöker vara lite hemlighetsfull, men de är inte alls meninge, jag ville bara skriva så? Bzzz, hmm.. kanske man ska gå ut och försöka få lite sol på sin kind, men de ser inte så överdrivet varmt ut? jävla SMHI som ljuger att de skull vara schvin varmt idag, hoho. Nu visar dom ist att söndag kommer vara bra, alltså.. hora?


hahahahahah!

I've been looking for freedom!

De var så ljuvligt att dra en snark när man kom hem från en jobbig dag, tss. Nä, men jag är faktiskt jävligt trött och seg nu, blir nog en tidig natt för mig? Men har ju som ändå en massa att pyssla på med så de kommer sluta med att jag hänger vid datorn till kl 2 eller nått, svin som man är?

Snart ska man vända upp och ner på sitt rum och prova partykläder, fan va tungt. De är nog det tråkigaste men ändå roligaste som finns! och jag vill köpa ett par gladiatorskor, jag ger mig int förens jag fått sånna? Kanske man hittar några om någon dag då man just fått sin lön, men jag har egentlgen inte råd.. de har jag aldrig??? Skulle oxå behöva köpa nå medel till mitt hästliknande löshår, de är ganska risigt redan, men jag får kämpa med att ha kvar de till studenten och balen.


ååååh, underbara helg <3


Skolfitta.

Jag hade nästan glömt bort smärtan va att sitta på skolan, men tack än en gång för att jag fick känna på smärtan och tänka att jag bara behöver vara här en dag till! De känns som att jag vunnit en miljon! Och är de ens någon ide att fundera på vad de är för mat idag på skolan, är säkert ändå nått som nästan int vågar sätta i munnen för de ser så satans svinit ut!

längtar hem till min säng, somna int förens 4 halv 5 inatt, fick lite åt psyket. Men de är helt okej? man måst ju ladda upp inför sommaren! mums. Fast just nu vill jag ta mitt liv i kylan och döda den som gör att de regnar och är ångest, me dont like it. De ska vara stek sol och varmt i luften, bring it to me?


The Soulweeper


Ursäkta om jag ser ut som en gris i ansiktet, men jag orkade inte sminka mig för en bild.

Vad tycker ni, vart de fint? hihi


I just wanna feel.

Jag hatar överkalix av hela mitt hjärta! forsätter jag att bo här så kommer jag snart rulla fram och aldrig visa mig ute igen för att jag int tar mig ut genom dörren. Allt jag gör i ökx är hänga vid datorn, äta och sova. De är fan fel? JAG VILL HÄR IFRÅN!

Ja, som alla kanske fattat så ska jag int göra ett skit idag, för de finns inget att göra. Jag lovar er, i sommar kommer jag int vara hemma en sekund i Ökx, måst jag, så kommer jag parkera bilen på en parkering i typ luleå och sova i den, för jag ska fan inte HEM! jag är aggro, hihi.

Och jag ids inte fota mitt hår, inte just nu iaf, är för irriterad. Kanske inatt när hela världen sover och bara lilla Therese är vaken, hihi. Imorgon ska jag på skolan, ska stiga upp kl 7 och plåga mig till bussen, sen ska jag sola mig lite och efter de ska jag vänta tills kl blir 13:05 så ska jag övningsköra och se om jag lärt mig nått av att köra med mamma, spännande.

ÅÅÅÅÅÅH, de är sånna här dagar man ska ha en karl, snyft, suck och frust.




Ge mig helg?

Jahaja, nu har jag fått långt hår <3 ska bara duscha och fixa till håret så kan ni få se en bild, men de blir nog senare ikväll eller så imorgon, hade ju som vilja dra en foto stylning så man int skämmer ihjäl er.
Hm, va fan ska man imorgon?? är ju som ledig och hade velat hitta på nått att göra. Jag vill ju som ha nått att göra hela sommaren, varje dag! inte en dag ska gå till spillo!

Och jag måst bara säga att jag sovit som en gud inatt, fyfan så nice! Har varit ett tag sen man fick sova sådär gott.

Och jag vill ha mitt studiebidrag så jag kan handla kläder, skor och massa annat! fast, de räcker aldrig pengarna till, dom försvinner så fort man fått dom på banken, svinis.

Shine on!


hihihi. Jag blir glad av han.

Sammanfattning av dagen,

TRÖTT, SLÖ OCH LAT! ska sova som en gris imorgon tills jag ska till luleå, skönt! Måst små shoppa lite små prylar till studenten, och btw, jag ska få en norrbottensring! woho, HAPPY FACE! då ska jag gå runt och glänsa med den, hihi.

Gårkvällen, var helt okej! de var int så livat som jag hade hoppats på, men de funka. Hoppas de blir roligt nästa helg oxå, längtar som tusan. Och jag längtar tills imorgon oxå så jag får bli långhårig! ska bli mycket mysig och spännande! Då är man ju snygg till sommarn, eller hur länge man nu orkar kämpa med sitt löshår.

Nu måst jag nog vila ögat en stund så man orkar med nästa helgs planer och bravader, hihi. De ska börjas i tid!


Från igår, och ja.. jag gör en mysko min som vanligt.



Världen är full av idioter.



HAHAHAHAHHAHAHA!


What a day!

Idag har de varit ett mysigt väder! fast har inte varit ute så mycket, var tvungen att göra klart projektarbetet och då var man tvungen att ligga inne och mögla, men det måste ju oxå göras? haha. Annars har de varit en helt okej dag, man har som bara varit och tagit de lungt, hängt med micke lite och surra. Längtar till lördag och jag hoppas de blir bra väder så att de blir en bra kväll!

Imorgon ska jag och mamma och övningsköra i kalix, vilket är på tiden att jag börjar göra! men de ska nog gå fint, kanske nå kärringstopp lite här och där, men man lär sig ju? hihi. Annars ser morgondagen oplanerad ut, som vanligt?


Red, red wine.

Okej, jag ljög. Fota lite bilder på mitt hår idag.
Elin, du måst klä av dig, du har så snygg kropp!




Halo!

Idag har man äntligen fått färgat sitt hår, ska ta någon pix nästa vecka efter jag satt fast löshåret så får ni se det i samma sväng. Och nu har jag typ fått sommarlov, synd bara att int de är riktigt sommar ännu så man kan springa omkring naken och fläska, HIHI! resten av dagen ska jag nog bara ligga här i min säng och nörda. Är som ännu trött efter igår, helt underligt.

Jag har som bloggtorka, finns som inget intressant att berätta eller nått, bara att de är cruising i helgen i ökx, och då ska man springa runt på torget och surra. Kan ju bli kul eller så kommer de suga, man får se. Har som en negativ inställning till det just nu, men som min mamma säger: det hinner blåsa många vindar!


Cab sökes som fan!!


Ursäkta,

Mitt utbrott, jag klara teorin idag. Fick 56, kändes skönt i mitt hjärta så jag fira med att fara och sola i 15min. De var oxå skönt.

Nu orkar jag inte uppdatera mer, är så satans trött. Får skriva nått imorgon, adjöss!




Kuggad.

Imorgon ska jag och kugga på teori, känns ju int så jätte kul. Men man måst iaf försöka? gjorde nyss slut test på datorn och de ser inte ljust ut. Men gör jag fas test går de bra, vafan är de för fel?? blev så satans less när de gick så dåligt nyss. Suck, jaja.. får trösta mig med att sola och färga håret på onsdagen. Jag försökte ju, går de int så får jag plugga ännu mer? fittanus. Vafan, ska de vara så svårt att få nått att fastna? Nu vart min kväll förstörd. Kommer typ på 40 av 70. Sug av mig?

Imorgon är de slut utställning i kalix kommunhus kl 19, be there! Vi har då en satans massa grejer att visa och förhoppningsvis sälja? Sen efter de har vi typ ingenting mer att göra på skolan, då kanske man kan plugga teori hela dagarna och klara de på försök nr.2. Jag är som kul och ärlig mot mig själv, sitter redan och vet att jag ska kugga och ska ändå fara och göra teori, fan va korkad. Ajja, ingen har ju påstått att jag är smart.

Nu ska jag sitta här och vara aggro för att de aldrig blir som jag vill och som jag hoppas på att de ska bli så man får ta det lungt ett tag, adjöss!


Svider.


Im in love with a fairytale
even though it hurts
but I don't care
if I loose my mind
Cuz im already cursed





Panik,

Så jävla mycket att göra nu igen, skriva klart om projektarbete, religions prov, teori och övningsköra. Jag blir fan knäpp. Och religionen ska vara klar tills imorgon kl 12, teorin har jag på tisdag och projektarbetet ska vara snart vara klart. Rövhål.

Sitter ute och glor med datorn, de är faktiskt ganska mysigt. Har nyss tvätta Audin, men jag tycker int att de vart någon skillnad? den ser fortfarande smuttsig ut, måst fara och handla nå dunder shampoo åt jänken. och fyfan vad jag längtar tills nästa helg, ojoj. De ska bli kul och skönt. Nu måste jag nog gå in och plugga teori, fyfan vad tråkigt. Men de är int mer än rätt?

I feel down..

Tuffa tider,

Jag tänker alltid på dig
När sommaren slår ut
Det var aldrig meningen
Att det skulle bli jag och du

Det är tuffa tider för en del
För drömmare, för en drömmare
Tunga tuffa tider
När man står bredvid
Som en drömmare, som en drömmare

Ibland kan jag undra
Hur vardagen sett ut
Om man hade haft tur
Och fått va' med nån som du

Allting är sig likt
Bara mera trafik
Som kraschar i min hjärna
Och jag kan inte somna
Det är svårt att blunda
Som om du inte finns där


Skön <3




Fittslick!

Fyfan säger jag bara, äckel balklänningskärring! Min klänning såg inte ALLS ut som den jag beställde från affären, vart besiken. För de första skulle jag ha röda pärlor och silver strass, men de fanns int EN röd pärla på klänningen, alla pärlor var silver. Och de var inge strass på den som de skulle ha varit, den såg faktist ut som en billig kopia av den från affären. De sved inom mig och jag ville bara ge dom fingret och gå. Men jag tog klänningen ist och försökte handla mig gladare, men de sluta med att jag fick ångest för allt jag handlat, men vafan! jag gjorde mitt bästa. Så nu ska man gå balen med en klänning som "inte blev som man ville"  kul? eller kanske man ska säga "balen som blev helt fel?" Och tycker synd om Elin som kanske inte hinner få sin klänning, alltså.. förhelsike! Men de är ju klart, alltid ska de ju vara nått? ingenting kan ju fungera som planerat, asshole.

Ikväll blir det nog en tidig kväll, kuta på stan hela dagen i osköna skor och svettats lite lagomt i den härliga solen. Det tar på krafterna att vara aggro?
Imorgon ska jag läsa teori och sen kanske fara till Kalix och försöka hitta på nått. Hade varit skönt att vakna upp bakis på söndagen, men ack nej! det kommer inte ske.

 
Shoppingen för dagen +  lite mer saker som jag inte fann på bild.

Ursäkta mig,

Jag ber så mycket om ursäkt för mitt otroligt hemska hår! Men det ska snart styras upp, för så här kan man ju verkligen inte se ut. Flera kilometers utväxt, urtvättat, tråkigt och kort. Näe förfan, just nu är min vän mitt diadem och min hårklämma <3 utan dom hade jag måsta haft mössa i värmen som varit hela veckan.



Ångest,

Läste nyss Kenzas blogg och fick ångest för hur jag själv ser ut. Urtvättad hårfärg, finnar, fult sminkad, fula kläder, utväxt som fan, dålig hy och allmänt svinig. Jag blir så less. Vafan får inte jag se bra ut för?! jävla helvete.

Får tröst shoppa i luleå imorgon, ska bli kul att få fara dit. Kanske man handlar upp sina sista 400kr som man har på kontot, fyfan vad lite pengar. Ska försöka få tillbaka pengarna pappa är skyldig mig så jag kan shoppa och vara glad i nån timme.

Sitter iaf just nu i Kalix och väntar på bussen, slutade kring 13 och den tidiga bussen går 12:45, SVIN! hatar att vara i skolan och bara glo. Men de kommer ju vara så frånochmed nästa vecka och tills man tar studenten, så slött så de kommer int gå att vara i Kalix?
När jag kommer hem ska jag äta mat, läsa teori och sen ska man se på tv. Mer än så kommer de inte bli? fyfan vilket kul liv man har, anus.



Msn i mitt hjerta.



hahahah, jag tycker sånt här är seriöst kul.


Sabbotör.

Som ni ser fick jag någon snille blixt och skull rensa bort en massa bilder från bloggen, men sen efteråt märkte jag att jag hade förstört hela min blogg! vart irriterad och fick god lust att bara skita i allt och göra en ny, men de skulle ju ha varit ännu jobbigare.

Idag har de varit en skön dag, det hela börja med att jag fick sola, körlektionen var ju inte så mycket att hurra över, sen var jag och Elin på stan och spana in en massa affärer och grejor, sen åkte jag hem, tog in posten och märkte att jag hade fått mitt löshår, efter de fick jag ett samtal om att min balklänning hade kommit, vilket var en otroligt stor lättnad i mitt hjärta! så efter de for jag och mamma och handla lite i bränna och fira med att köpa en freebra. Så nu är allt nästan klart, ska bara få färgat håret på lördag och löshåret och sen sätta fast de, hihi. Så busigt kommer det bli.

Nu ska jag äta middag, men de är inge god mat, men jag är hungrig som en varg!


HIHI! <3


Förbaskad.

Idag var det en otroligt skön dag, fick förförsta gången på 3 år ha sovmorgon och åka bil till skolan! de satt fint i hjärtat. Sen har man hängt på skolan och tjorva på. Efter de for man hem och läste teori, de tar sig!

Hm, funderar på vad man kan hitta på och göra i helgen, någon som har någon ide på vad man kan göra eller vill ha en kompis på äventyr? Hör av er!


Hihi, Elin är så kul.


Stekt Therese.

Ska först börja med att sammanfatta mig actionfyllda dag! började med att jag for och stekte på solkällan, så jag slapp sitta ensam i skolan och glo i en evighet, fick sitta ensam 2 timmar ist. Sen har man haft formgivning hela dagen fick inte så mycket gjort, men pytte lite. Efter det åkte man och gjorde risk ettan, lika värdelöst som halkbanan. Men innan jag åkte hem mot Överkalix fick jag mig en kebabtallrik, MUMS! Och när jag kom hem var de direkt upp till sängen och läsa ett kap. teori och nu sitter jag här.

Imorgon börjar jag 12:20, så jag ska tvinga mamma att köra mig till kalix, ska fasiken inte sitta på skolan från kl 8, big no no! Plus att jag då kan passa på att övningsköra där, vilket jag måste våga göra, så jag lär mig systemet. Men nu ska jag göra listan jag blev utmanad med, woow!

Berätta 4 sanningar om dig själv:

-  Jag drömmer om att bli frisör.
-  Jag är väldigt öppen.
-  Jag är blyg som fan.
-  Jag sover mycket.

Berätta 4 saker du gjort idag:
-  Solat.
-  Varit hungrig som en varg.
-  Känt mig äcklig.
-  Velat hem.

Berätta 4 saker du har på dej just nu :
-  Mjukbyxa.
-  Linne.
-  Tröja.
-  Trosa.

Skriv ner 4 saker du hatar:
-  Skolan.
-  Otrohet.
-  Att inte ha nå pengar.
-  Händelse lösa dagar.

Skriv ner 4 saker du älskar:
-  Mina vänner.
-  Godis.
-  Studenten!
-  Partaj.


Varför har man aldrig råd?


<3
råkades googla på armband och kom till en underbar sida, Cocoo.se
ååh jag vill bara handla upp varje liten slant jag har och ha massa snygga smycken, men man har fasiken int råd.
Näe, nu måst jag sluta se på saker som jag int har råd med, ska se på hockey ist, de händer så jäkla mycket.



Härligt Sverige!

de var kul att se Sverige vinna för engångskull, menar bara att varje gång jag har sett så har Sverige förlorat, jag ger dom otur, men nu börjar de vända, hihi.


Min lilla Rickard var inte på hugget ikväll, men de var säkert för att han sakna mig, HIHI!
Jag ska pyssla om dig när du kommer hem till min bädd, ögongodis!


Urspårat,

Nu har jag tillochmed börja drömma om min balklänning! jag drömde inatt att jag for till luleå för att höra vars den är, för att jag varit och sett på deras hemsida och den finns inte med där nå mer. Då i min dröm så sa hon att hon hade glömt beställa den och att jag kunde få ta en balklänning som fanns inne i deras butik, men felet med de var ju att dom balklänningarna var för stora för mig. Så jag vart jätte ledsen och arg i min dröm! så när jag vakna upp som i chock så kändes de skönt, för medans jag drömde så kändes de så satans verkligen, vilken svett!

Jag hoppas med hela mitt hjärta att dom ringer nå i veckan så jag slipper oroa mig. Men jag känner på mig att väntan  kommer bli lång. svett, igen.


Operation: Finn fri hy!

Jag har bestämt mig att jag ska börja ta hand om min hy som fan! För som jagr ser ut nu är ju fan äckligt. Måste först få tag på alla produkter jag behöver och de snarast! ska första fara till luleå nå i veckan och handla hudprodukter eftersom apoteket i Ökx inte har allt jag ska ha, svinit. SKulle helst av allt bara vilja gå på någon akne behandling, men de har man verkligen inte råd med, så man får anpassa sig till sin budget och köra på Neutrogena ist,


Nu jävlar blir de rengöring på hög nivå!


Deprimerande!

Idag har jag och mamma varit och handla gott tills ikväll då man ska nöta sönder tv med sin familj, de är inte så action. Men då får man iaf tröst äta och se ut som ett svin. Imorgon kommer det bli ännu värre, för på söndagar håll man på och dö av uttråkning. Bajs!

Kommer bli en kul vecka med mycket paket från posten, hihi. De är alltid lika kul att få nått från posten, för de händer ju inte så ofta. Kommer oxå bli mycket bilkörande eftersom jag lyckats boka körlektioner tisdag, onsdag och torsdag. Men de är helt okej? Och något mindre kul är ju att jag kommer måsta läsa om teoriboken engång till, har ett kap. kvar och efter det så börjar jag om igen, jag siktar verkligen på att klara teorin på första försöket, men vi får se hur de går. Brukar inte få så bra resultat på testerna jag gör, och fråga mig inte varför. Jag läser och förstår och lagrar det i minnet, men ändå lyckas de bli fel på nått vänster, de är dom där jävla trafikreglerna jag har svårt för.

Jaja, nog grubblat om teorin och de där, nu ska vi se på en rolig bild ist.


Kayla visar nya modet för hundar.
Det roliga var att efter jag satt på henne halsduken så sprang hon runt som ingenting, jag tror hon gilla att ha den där och man ser nästan hur snygg hon känner sig, hahahaha.



Hockey,


Sitter och ser på hockey och har kommit framtill att Rickard Wallin förtjänar en puss! han är mysig.


Eviga väntan.

Sitter och väntar på bussen så man får åka hem och handla nå gott tills ikväll då man KANSKE ska se på hockey, finns ju inge annat att göra? plus att Sverige kan ju ta guld, så då måst man se? Fast, inte så kul att se själv. Man skull ha gått ut på något ställe och sett, men de finns inget sånt ställe, så de får bli hemma i vardagsrummet upp brunkrat med ostbollar, läsk, chips, dip och min bärbara dator, ifall de skull gå snett.

I helgen har jag inge planer, blir nog bara att äta en massa och sen hänga med mamma, woow, de blir ju fest. Jag vill ha mitt löshår så jag får känna och röra vid de! de ska bli så mysigt. Btw så fick jag svar på mitt otrevliga mejl av dom jag har beställt min balklänning ifrån, dom sa bara att dom skull höra av sig. IDIOTER, fattar dom inte att man har börja svettas och fantisera om att den inte hinner komma till balen. De går int EN dag utan att jag hoppas på att dom ska ringa, mus.

Jag måste få mina pengar från kronofogden så jag kan handla mig nått fint, som ett par riktigt mysiga skor! hihi. De skulle vara en mysig dag då jag får dom. Då är mitt leende i hela ansiktet!


Aggro!

Man försöker vara duktig och vara på skolan när man helst av allt bara vill strunta i den, och va får man?? sitta i skolan och vänta på att få åka hem, SVIN! Jag tycker de räcker med att man är jävligt less på att pendla men tydligen så ska man få sitta och plågas oxå, jävla helvete. Näe, nu slår jag näven i bordet och bestämmer att varje gång jag har en lektion på en hel dag så är jag hemma, de är int värt att fara till skolan då (undantag om jag har körlektion under dagen) . Nu är de no more miss nice Therese.

När jag kom hem från min totalt värdelösa skoldag så läste jag lite teori, tog mig en tupplur tills de var middag, åt middag, läste lite mer teori, gjorde teoriskiva på datorn, gick ut och gå med Kayla och nu ligger jag här och får ut mitt aggro, SKÖNT! Jag läser teori varje dag och jag lovar.. de tar emot som fan! så otroligt satans tråkigt att läsa, klarar ju förhelsike int ens av att läsa en bok på ett helt år, så de går jävligt slow! men jag hoppas de fastnar någonting som jag håll på kämpa och slita.


Irritation

Nu sitter man på skolan och har tydligen ingen lektion, alltså, skit lärare som inte säger nått! Igår visste jag iaf att jag inte skulle ha någon lektion så jag fick vara hemma och vila. MUMS! detta kommer bli mycket slött, iaf fram till studenten. Och de gillar inte jag? iaf inte när man måst åka buss 06:45 och sen sitta 3 timmar bara och vänta på att lektioner ska börja, då blir man lite fundersam och undrar ifall de är värt de, vilket de inte är i de flesta fall. Hihi. Dom som pendlar förstår mitt tanke sätt.

Kan någon svara på en jävligt bra fråga.. vars fan är min balklänning???? Jag ska skriva ett långt och otrevligt mejl åt dom nu när jag ändå sitter hära och vara riktigt stressad och arg. Svinjävlar, tänk är de nått fel på den eller ännu värre, att dom inte har beställt den. Då struntar jag i balen och kräver tillbaka mina 500kr av skolan. ALLTID SKA DE VARA NÅ!

Btw, jag måste säga tack till
Wiktoria som har gjort om min blogg, skönt med lite ändring.


How do you sleep while the rest of us cry?

Vissa saker är inte tänkta att fungera? de är bara saker man får fantisera och drömma om. Och vissa personer kommer man aldrig få träffa i hela sitt liv, ska de verkligen vara så? ska man inte sträva efter att leva det livet man drömmer om? Ska man inte göra det man känner och tro på det bästa? eller ska man köra på säkra kort? Man ska inte behöva sitta och tänka "varför gjorde jag inte så som jag ville" Varför vågar man inte ta chanser? tar man inga chanser så finns det ju ingen risk till att nå framgång och lycka i sitt liv, man lever bara ett låtsats liv som ser ljust och bra ut, men igentligen så är de svart och fullt med ånger. Fast man är medvetenom det här så gör man ingenting, man bara fortsätter och göra de som är bäst och ofarligt, fan vad korkad? och framförallt, tråkigt.


Dreaming is my passion

obeskrivligt skönt var det att sova till halv elva på morgonen. Jag har drömt en mysig, men ändå jobbig dröm. Var iaf lycklig när jag vakna för att de är exakt den känslan som jag hade i drömmen som jag vill ha, fyfan vad skönt de var att få drömma om de. Vill nästan sova lite mer så jag får drömma mer.

Och fyfan vilket tråkigt väder de är idag, jag blir helt.. deprimerad. De känns nästan ut som att jag har något batteri i kroppen som laddas av solljus, för idag känner jag att jag bara vill ligga här i min säng och äta godis.
näe, nu ska jag försöka få Kayla att komma och gosa med mig i sängen, tjingelingplingding*


Kayla <3


Om du nånsin tänkt på mig, så vet du att jag älskar dig.

Snart ska man fixa till sängen och så ska man gå ner och se House och efter de blir det att sova som en gris!
Vad fan skull man ha hittat på i helgen? Funderar på ifall man ska stanna i kalix och försöka hitta på något äventyr med Elin. Skulle vara spännande att fara till nått oväntat ställe och bara surra med folk, för dricka blir de då inte! blir nog bara att göra det på luleå crusing som är den 30 maj.

Idag har jag beställt löshår, de gick på 830kr. De svider? och jag som hade planerat att köpa mig nå snygga skor, men de ser mörkt ut! Kanske hittar nå budget skor i luleå en dag.
Och imorgon är man ledig, så de ska bli skönt att sova någon extra timme och vila upp sig så man blir glad hela dagen. Har som varit grinig och otrevlig idag för att jag har varit trött, men man ha ju så vissa dagar? hihi.



Psykiskt sovande

Fyfan vad jag var trött på morgonen då Kayla anföll mig i sängen, jag ville inget annat än sova! Skolan tar fan kraften ur en. De är ju så man längtar till helgen då man får sova för att man verkligen inte ska göra någonting i helgen! och de ska bli skönt. Kanske att jag och mamma far till luleå, men mer än så ser det inte ut att bli, just nu är det bara min sköna säng i mina tankar. Och jag måst börja skärpa mig med att gå och sova på kvällarna, jag vet att jag ska upp tidigt men ändå fastnar jag i telefon eller framför datorn tills klockan är bakki tolv, SVIN!

Snart ska jag och övningsköra, känner mig inte alls motiverad. Vill bara sova! nothing els. Men nu ska jag plåga mig ut i det lite halv tråkiga vädret och försöka vakna till liv bakom ratten, Tjingelingplingbing*

Fattar du det??

Det är 39 dagar kvar till studenten och sommaren är på ingång! SOMMAREN SOM MAN BARA LÄNGTAT EFTER! och balen som man velat gå sen man gick i 7:an, jisses. Jag kommer nog int fatta det förens efter jag gått balen? Fyfan, men de värmer iaf i mitt vinterfrustna hjärta! jag ser ljuset och jag känner ivern i kroppen, de är vår som fan! Sommaren bara tinar fram och snart är det gröna löv i träden och allt är grönt och fint <3 Jag tror jag måst skrika till här jag ligger i sängen och tänker på hur det ser ut utanför mitt fönster på sommaren då man vaknat och drar upp rullgardin.

Alla saker inför studenten är snart klara, fattas bara den där dela med löshåret och vilket par av två par skor jag ska köpa. och balklänningen då, men den har jag glömt bort för jag ids int hoppas nå mer? Håller på och försöka ta kontakt med massa folk som har annonser på blocket om hårförlängningar, men ingen tycks svara på mina mejl? någon som vet någon som kan sätt fast löshår?? helst med en liten fläta som man sedan syr fast håret i, men nailslingor kan oxå funka. HÖR AV ER TILL MIG! Jag betalar..


Lady GaGa

Vars kan man ta dans kurser?? jag tycker ju om att dansa som fan och jag vill lära mig att dansa som Lady GaGa! Skulle oxå bara vara lite kul att bli vig i kroppen och int vara lika stel som jag är nu. Hade varit mäktigt som fan om man hade vågat ta chansen och fara på någon dans lektion och som få se hur de känns, men jag är för feg?




Huvve!

Igår var nog årets sjukaste idag! kändes ut som att jag hade 100 grader i feber och jag orkade ingenting, jag bara sov! var så otroligt jävla dålig så jag bara önskade att jag aldrig hade varit ut på valborgs, dumma jag! så nu sitter jag hemma, inget piteå, ingen att umgås med.. bara jag. Och snart ska jag duscha och efter det blir de säkert att sova. Allt känns så värdelöst. Och varför är jag sjuk så satans mycket?? hela 2009 har jag varit sjuk jämt och ständigt, de är fan inge kul. Jag är less nu.

Varför har jag ingen att umgås med i Ökx? visst, man har ju folk man hälsar på, men aldrig någon man är med på fritiden, vill ingen umgås med mig? ja man börjar ju undra. Man blir som int inbjuden till att göra nått heller, vad gör jag som för fel? visst, nå är jag ju som rädd att ta kontakt med okänt folk, men int fasiken bitts jag? Men dom kanske bara är lika blyg som jag? Ja, de är mystiskt.

Imorgon är det söndag, vilket betyder en värdelös dag då det inte händer ett skit. Alla söndagar är samma, man hänger på msn, ser någon film, sover, duschar, sms:ar, ser tv och så går de runt. Suck. Måst börja läsa teori oxå, de är inge länge kvar nu. Men när man är sjuk är de inte mycket som talar för att man ska orka dra fram teoriboken och mata in massa text i skallen när den håll på sprängas av överhettning, jag får panik! Jag kommer int hinna övningsköra klart och jag kommer inte känna mig redo för teorin, hjälp mig? ni som har klarat teorin, hur många ggr läste ni boken? hade ni något data program som hjälp? vad som helst, så jag bara vet hur mycket jag bör läsa och kunna.





Edward <3


ojojojojoj! måst nästan se twilight igen för han var så farlig och het!


RSS 2.0