PANIC!

Nu hänger man hemma i Ökx och är så satans rastlös. Jag hatar att inte ha någonting att göra, buhu! men ikväll ska jag iaf fara och käka på Hotellet, MUMS SOM FAN! hoppas jag iaf?
Imorgon vet jag fan inte vars jag ska, vem jag ska vad med, om jag ska festa, jag vet bara en sak, och de är vad jag ska ha på mig. Jag blir knäpp snart, jag måste veta vars fan jag ska så jag kan planera lite iaf. Har ju ett erbjudande i Gällivare, Happis och kanske i Kalix. Fitta, jag vet fan inte hur jag ska göra. Jag får hoppas de löser sig..
Snart ska jag iaf dra igång en film och efter den blir de nog att duscha och fixa. Sen är de inge mer, blääh!


Halloween, where?!

Ojoj, jag har sämst på att uppdatera min bloggjävel. Men men, tror inte så många lider av det.
Idag har vi haft egen vård på skolan, så då klippte jag lugg och satte i lite blonda slingor på mitt mörka hår, de vart nice!
Jaa, och som sagt så är de ju Halloween i helgen, vet ännu inte i vilken kommun de blir att festa i, men ska iaf klä ut mig till Polis. Kom fan inte på nått bättre. Men de duger, bara jag får klä ut mig till nått så är jag nöjd. haha.
Imorgon är de halv kund dag på Platina, ska bli spännande och se vad man får göra för kul imorgon. Sen är det torsdag och då blir det att vara hela dagen på guldsaxen och ta emot drop in kunder, vi kommer klippa för 89kr, så dom i Happis som kan och har lust kan bara titta in då så får vi ta emot er och göra er snygga, hihi.
Är ledig på fredag så de blir att åka till Ökx, antingen torsdag kväll eller så fredag morgon. Får de när jag lyckas bestämma mig om de.



den 20 feb ska jag och se på brolle då han ska "vara" boddy holly.


Over and out,

Nu sitter man här i sin lilla koja och ska snart sova, orkar inte vara uppe länge till. Kund dagen idag gick jätte bra, fick mycket bra kritik av mina lärare och min sista kund sa att hon aldrig hade varit så här fin i håret, de var underbart att höra. Så hon skulle komma tillbaka till mig och färga fler gånger.
Imorgon ska jag styla min två modeller till modevisningen som är imorgon på stationen i Happis, be there! Kommer bli svin kul. Om man nu är i form.
Sen på fredag har man prov, måst hinna plugga till det imorgon för jag glömde boken idag. Och då på fredag åker man ju till Luleå också och tar de lungt, chillar där hela helgen.

jaa, annars är det inte så mycket, ska försöka komma ihåg att fota mina modeller imorgon så ni får titta. Tjingeling*


Fint ska de va!

Förkylningen sitter fortfarande i, tungt är de. Man är som inte på hugget på utbildningen, man är som lite off. Hoppas de är bättre imorgon då vi har kund dag. För då måst man vara på G. Funderar på att gå och lägga mig jävligt tidigt idag och bara sitta i min lilla koja. Kanske även drar en lur nu, men då orkar jag nog inte upp kl 7 imorgon. Jisses.
Ska börja med G:i metoden tror jag. Eller iaf hitta någon kur att följa, för jag är som less på att må dåligt som jag gör nu, så jag ska försöka äta lite nyttigare och se om även min insidan börjar må bättre. Man måste testa allt.
I helgen ska vi på utbildningen på en frisör visning i luleå, de tror jag kommer vara skit kul! Har alltid velat fara på en sån, jippi!

Ne, nu ska jag göra annat, tjingeling*


take my hand and guide me.

Först gick de några dagar, nu är de uppe i en vecka. Jag står kvar vid samma punkt i livet och kan inte ta nått beslut. Jag tänker och funderar konstant men kommer inte fram till någonting. Jag vet inte vars jag ska gå, vilket steg jag ska börja ta, framåt, bakåt, åt höger eller vänster? jag har ingen aning. Jag är vilsen och behöver vägledning.
Äntligen då jag börjat gå åt ena hållet så blir det något missförsånd och jag blir tillbaka knuffad till min underbara vägkorsning igen, och där får jag stå, hur länge vet jag inte.. men de tycks inte lösa någonting att jag står där och ber om att få lifta med någon som vet vars dom ska. Det är bara jag själv som kan ta mig in på rätt väg igen.
Jag har svårt för att fatta beslut, har jag alltid haft och kommer alltid ha. Jag tar inget beslut förens jag är 100% säker på att de är rätt. Jag vill inte komma tillbaka sen och ångra mig, de är fel. Säger man en sak, så är det så. Men jag vill inte heller minnas att jag "kunde ha gjort så", men tog inte steget.

take my hand and guide me.


Vinden vänder, eller?!

Idag hade jag en super bra kund dag, allt gick bra och smidigt. Jag hann ta mina kunder, äta, göra min handdukstvätt och hjälpa dom andra på utbildningen med lite små grejer. Mina lärare var så imponerade av mig, jag var en 10:a sa dom. De gjorde mig glad så ini helvete. Jag belönades tillochmed, så imorgon ska dom bjuda mig på middag för att jag var så duktig idag. VÄRME I HJÄRTAT! äntligen lite feed back för sitt slitande. Jag är stolt över mig själv.
Sen efter kunddagen på paltina for jag hem till Angelica och gjorde våran stora uppgift om hårmode i olika årtal, jag satt från 18 till 23:30, snacka om slut i hjärnan och snurrig i huvvet. En liten kommentar om nått bra jag gör får mig att vilja prestera mer, woho! speedad som bara fan.
Imorgon ska jag upp tidigt som fan och fara till tandläkaren, sen ska jag komma på skolan och se ut som en idiot, för jag orkar inte stiga upp kring 5-6 för att fixa sminket då tandläkarn ändå tvättar bort hälften. Nej tack, plus att de kan vara skönt att vara lite softig en dag, hihi.

Ne, nu tog de stopp. Orkar inte trycka på en tangent till..


Btw så vann jag skor på tradera idag, fick dom för 171kr.



Huller & Buller

De är mycket som händer nu, jag hinner nog int ens själv med i svängar och de märks tydligt. Jag är mer eller mindre deprimerad, funder och tänker en hel del. På framtiden, beslut, intriger, utbildningen och allt sånt dära. Får knappt en lugn stund.
På helgen då jag vill vila och bara känna lugnet så börjar jag känna paniken och stressen till att jag måste hitta på någonting, jag måst ha nått att göra. Jag kan inte sitta hemma och bara stirra, jag måste ut och träffa folk. Finns ingen stund för vila och avkoppling. Jag har inte tid?

Framtiden gör mig oxå jävligt rädd, fått höra en massa om salongerna i luleå att dom inte tar emot elever som inte lagt gesäll eller gått privatutbildning och jag MÅSTE få hyra en stol någonstans för att någonsin kunna få ihop alla mina timmar så jag kan lägga gesäll, annars är allt i onödan? Jag får panik uti de oxå.
Sen är det mycket jag måste lära och läsa mig till för att kunna gå framåt i min utbildning. Vi öppnar ju salongen den 10 nov och börjar ta emot bokningar, ta betalt och sånt dära, ännu en panik sak.

Allt är som bara upp och ner, intriger i gruppen på utbildningen, missförstånd och kärleks krongel. Ja, jag vet inte ens hur jag ska börja, så jag ids nog inte ens göra de. Utan låter er bara förstå att jag är jävligt off och kanske dryg oxå, men jag försöker så gott jag kan. Måste ju även spela happy face på utbildningen och vara glad och stöttande, men mig då.. vem tar hand om mig? vem ska orka lyssna på mig? få mig att gå ner i varv, göra så jag mår bra? Och göra så jag orkar forsätta som jag gör? vem, vem, vem?

Jag följer bara med strömmen, jag bara är..


Icecold.

Ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har inte haft ork eller lust att skriva nått, haha.. har varit för lat!
Men idag är de friluftsdag som gäller, kommer man frysa ihjäl eller kommer de bli nice? de är frågan. Måst köpa mig en termometer så jag kan klä mig efter tempraturen där ute.
Imorgon är de fredag, vars har veckan försvunnit?! blir att åka till J då, får se hur väglaget är. Suger de kuk blir de att åka buss, men men.. vi hoppas de blir bra så man int hamnar i diket.
Igår hade jag kunder hela dagen, hade 3 herr klipp, en färg+sling kund och en färg kund. Ska boka den sista jag färga, på klipp tills imorgon så får vi se vad vi hittar upp för frisyr dära. Vart faktiskt mycket nöjd med mina herr klippningar som jag gjorde, alla som kom in var som långhåriga och ovårdade, men jag snygga till dom, woow!

Joo, jag har ju kommit på att jag ska vara nykter till Halloween och en ännu större fråga, vars är festen den dagen?! Hallå, kompisar? för en gångskull skulle jag faktiskt vilja klä ut mig till någonting och fara ut på korgen, någon som är taggad på samma som jag? hihi.

Ne, nu ska jag börja göra mig redo för att fara ut i kylan. Tjingelingpling*


Depp!

Första snön har fallit och jag känner det i hjärnan och allting. Jag hatar de. Fryser som ett cp och vill inget annat än att sova, helvete. Jag är helt seg i hjärnan och har underliga tankar i huvet, jag är helt snurrig och inte riktigt mig själv just nu, jag är som.. snurrig. Vill bara sova så jag slipper håll på fundera och tänka på en massa idiotiska saker. Snyft, ta mig till min säng så jag får krypa ner där och sova.

D E P R I M E R A D !


Pilla,

Sagt och gjort, igår var man inne i dimman. Började med förfest hos Maja, mycket trevligt och roligt. Vi for ganska tidigt till hotellet eftersom vi inte var så många på förfesten och ville ut till folket, haha. Sen var man på hotellet till typ kl 3. Surrade och träffa massa Ökx folk och de var svin roligt. Fick en bra fylla för en gångs skull, ett perfekt avslutande nu när jag ska vara nykter till typ nyår? de hade fan varit jävligt skönt att vara de. Tror ni jag lyckas??

Idag är de dags att dra till Happis igen, helevete oxå. Jag hatar Happis. Men ska bli spännande och se om mitt rum ser ut som ett helvete ifall dom har varit och måla om eller om de är som de alltid varit. Jag längtar redan till näste helg då jag får fara och sova ut i Luleå, fy helvete vad skönt!! Me älska to sova.
Snart måst jag börja trycka ner alla mina grejer som jag just ha packat upp och så måste jag tanka biljäveln, fyhelvete så rolig dag, eller så inte? men J skulle ifall komma en sväng, de blir mysigt. Eller så blir de inte alls mysigt utan bara jobbigt att börja sakna han som en idiot efter han har varit en sväng, suck. Ajja, de är bara tacka och ta emot? hahaha.


Black/White

Vart som sagt att kroka upp igår, vilket jag ångrar? är fortfarande bakis och kommer säkert vara de imorgon då jag ska ha en permanent kund och sen klippa och färga Christian, snälla gud.. ge mig styrka! Ja menar de, verkligen. Och nu är de riktiga mormors vi ska permanenta, helvete. Vill bara att imorgons utbildningsdag ska vara över så jag får åka hem till Ökx och bara vila. SKÖNT!
Får se om de blir att korka upp på lördag, har verkligen inte de minsta lust. Uschusch, vi får se hur man mår och känner.
Har bytt hårfärg oxå, mitt nya hår är super snygg! i love it <3


RSS 2.0