Flottjävel

igår och idag har jag varit världens flottigaste jävel! men jag tänkte att imorgon blir de ändring på de? haha. De är så jobbigt när man går i korridoren och folk glor på en när man ser ut som: hej kom och hjälp mig, och ingen kom. Men då är de ju de hur man ska orka stiga upp och fixa håret, sminka sig, äta frukost, kissa och borsta tänderna? ska jag hinna allt i normal hastighet så skulle jag måsta stiga upp klockan 4 på natten, men ist stressar jag mig så ini helsike och stiger upp klockan 6. Pust!

Snart ska man gå och se idol, såg nyss avsnittet jag missa igår på datorn. Vet inte om de var så mycket att se, tycker att alla mina favoriter har åkt ur. TOO BAD!



Glad i magen

Idag har jag haft kort skoladag! mycket skönt. Och sen när jag kom hem så har jag sovit. Vilket var helt underbart! Och till min stora förvåning så fick jag en bärbar dator idag när pappa kom hem, vilket vill säga för någon minut sen. HIHI! int är jag just nå glad <3 och så ska vi styra upp roter så vi har internet i hela huset, så jag kan vandra och kring med datorn i mitt knä. MUMS! Näe, nu ska jag peta på min nya dator, hoho! men vad ska jag gör? typ skriva en saga eller spela harpan? hahaha, ajja de löser sig.



Nothings sweet about me

Idag är en duscha/sova/chilla/flott dag. haha. Hade iaf en mycket trevligt kväll igår, bara att den var för kort? Super kul att så många kunde komma och hälsa på mig igår, och de var jätte kul att få se alla igen, haha. speciellt dom man inte har sett på flera månader.

Ikväll ska nog jag, madde och sara fara och snurra på bränna. Se om de har hänt nått intressant dära, men vad skulle de vara? tss.

Gömd

Jag vill inte sitta hemma nå mer. Jag vill göra nått! Jag vill umgås med mina kompisar varje dag! ni är bäst och ni får mig att skratta och de är just det jag behöver. Allt känns så overkligt att man inte har fattat det ännu? Klart jag är ledsen, jag är ledsen som fan. Tänk själv att måsta fatta ett beslut som man inte vet är rätt förens de är försent för att göra det som är rätt. Jag känner mig inte alls stark, tvärtom.. jag tror jag aldrig har kännt mig såhär svag. Jag vill inte! men de finns nått inom mig som säger nått annat, och de är de jag måste tränga bort eller förneka så jag kan gå vidare. Radera bort det vi hade och se framåt, se en ensamhet, men även många möjligheter. Det vi hade var någonting underbart. Det var, det finaste jag upplevt med en annan människa. Men det var då, Nu är nu. Och de kommer göra ont, som de känns ut nu.. väldigt länge. Men jag kommer gå vidare och jag kommer bli starkare som människa och jag kommer känna en skön känsla inombords, jag önskar bara att den skulle komma till mig lite fortare..

Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, och jag vill absolut inte ha uppmärksamhet. Då kanske ni undrar varför jag skriver det här på en allmän sida där alla kan läsa det flera ggr om ifall jag inte vill ha nått av de? Jo, jag gör det för mig själv, för min egen skull. Jag ber er inte att läsa eller kommentera, de är upp till er ifall ni vill de. Och de är klart, stöd och sånt från kompisarna mina är aldrig fel, för dom vet att jag är en person som behöver stöd och goda råd på vägen för att klara av en jobbigt situation. Men det viktiga är att jag skriver här om saker som hänt och vad jag känner för att jag känner att jag själv mår mycket bättre av att ha fått ut mina känslor ist för att låta dom ligga och växa i hjärnan eller i hjärtat på mig. Jag vill få ut det jag känner så att jag kan ta ny krafter och lägga saker bakom mig.

Ikväll kommer mina nära och kära till mig för att äta god mat och fira mig för att jag fyllt 18. Vilket känns jätte kul. Så nu ska jag gå och göra mig i ordning och ställa till det sista små grejorna så är allt klart. Då är de bara dom som fattas <3

Trash

Idag tog jag bussen till luleå och har gått runt dära helt ensam, vilket jag är van vid att göra. haha, de är fasktiskt ganska skönt att gå runt själv, men nå hade de varit trevligt med lite sällskap. Iaf så har jag gjort hål i näsan idag (äntligen) det gjorde inte alls nå ont, vart bara jäkla blöt i ögat i några minuter efteråt. Köpte två "fin" toppar från gina tricot. Ska ha dom på lite finare tillfällen och sen köpe jag små krims. hihi. När jag kom hem var de att äta lite mat och sen har jag stökat runt i huset inför imorgon. Jå, och så var min bror jätte snälla mot mig och köpa mig ett nytt The sims spel så nu ska jag nöta! YEAH!


     


Att vara eller inte vara..

Jaha, nu ska jag bara vänta tills imorgon och fara till luleå med madde och sara? far jag till luleå blir de nog att göra hål i näsan och sen ska jag stöka på tills imorgon. Sen ska jag umgås med mina söta kompisar och ha en trevlig kväll! sen söndag blir de att ta de chill. Sen blir de skola hela långa veckan och sen på helgen får man se vad som händer.

Hela världen står still och jag vet inte vad som är rätt eller fel, just nu känns det bara som ett stort misstag! kommer det förändras? tänk har jag tagit mitt livs sämsta beslut? tänk ångrar mig och så är de försent? så många fråga, och inga svar.. utan bara tankar och funderingar.

The best!

Mina idol favoriter :
http://uk.youtube.com/watch?v=UvoH4C0hdIUhttp://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637362, samma man.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.626639

Therese,

Idag fyller jag år! jippi! fast, de känns inte ut som de, sitter helt ensam i mitt hus med hundarna och funderar på ifall jag ska spela sims? senare idagen kommer nog micke och hälsar på, sen är det nog inge mer med den födelsedagen? ääh, jag får fira den på lördagen med mina underbara vänner <3

En liten dikt som sa mig mycket,

Det är svårt att veta, vad folk egentligen tycker.
Det är svårt att förstå, varför människor egentligen gör så.
( Så som dem gör )

Det är svårt att inse att saker faktiskt har hänt,
Det är svårt att försöka förklara varför det just blev så.
( så som det blev )

Det mesta är svårt på vår lilla jord,
Men att inte försöka ta reda på det,
förstå,inse eller hjälpa...
gör det inte enklare.
(men bara gör ditt bästa)

Det är så man kommer längst.

Upp & Ner

Jag är lite förvirrad idag. Idag är en sån här dag då jag bara skulle kunna sitta och stirra in i väggen och tanka. Har tankar i min skalle som aldrig tar slut. Hur ska man veta vad som är rätt? Ibland känns de så självklart, och vid vissa tillfällen känns det som att jag aldrig hade velat hamna där jag är idag. Jag blir ledsen när de blir såhär. Jag vet inte vad jag vill. Jag vill bara spola fram tiden och hoppas på att någon har fattat ett belslut åt mig så jag bara kan anpassa mig till den situationen. Jag vill inte, Jag vill, jag vill inte, jag vill. Hur ska man göra? allt är så, svårt..

L E S S !

jag är så jävla less att skriva i den hära ful bloggen!! kan ingen hjälpa mig att göra den snygg? men som vanligt får jag aldrig svar på mina frågorna jag ställer i den här bloggen. Alltså, hur ids jag sitta här och skriva om mitt värdelösa liv? VEM BRYR SIG OM VAD JAG HAR GJORT? jag gör ju aldrig något storartat eller intressant, jag bara är ju. Så jävla tråkig.

Men nån måste ju vara tråkig för att andra ska uppfattas som kul?

Helgen

I helgen har jag inte gjort ett skit! skönt! haha. Har bara velat sova och mysa så de passa mig perfekt! Nu är de bara 3dagar kvar tills jag fyller år! jag längtar så jätte mycket, hihi. Men nästa helg blir de mini party och sen blir de nog inge mer. Det värsta med att bjuda hem alla sina kompisar är att man måst storstäda hela huset! haha, jag hatar de? men de är som skönt när allt är rent och fint. Har redan börjat lite smått, för jag är nog inte så sugen på att börja städa efter skolan. Då vill man bara mysa med kayla i sängen och sova <3

De kommer vara mycket underhåll dom närmaste veckorna, först har vi då mikaeli (kanske fara på hotellet) sen har vi min tattoo och så fyller Krisse år, och helgen efter de ska Jenny ha maskerad party för hon fyller oxå år. haha, de kommer bara flyga pengar. Jesus! men va tusan, de är sånt som händer.

Nope, nu ska jag vänta till mickepicke har skruvat klart och sen kanske vi ska fara till luleå en sväng, hade som varit skönt att springa in på H&M på storheden och impuls köpa nå. hihi. Busbarn.

Lathund

Imorgon är de skolfoto på skolan, så ska man stiga upp klockan 5 och ta sig en varm dusch och halvsova i duschen, svett! men jag kommer garanterat mygla och sova till 6, de låter mer rätt? Ikväll har jag varit hos micke och sett idol "jag blev full på min coca-cola" hihi, så jäkla kul! Jag ska nöta den på youtube, och min klass kamrater oxå. HEHE.

Snart är det min födelsedag, jag längtar! de ska bli så mysigt att ha massa kompisar i huset och bara sitta och umgås. skönt! Och nu måste jag börja med körkoretet! mamma skulle ringa till körskolan idag, för jag vågar inte ringa någonstans utan att svettas ihjäl, men om hon har gjort det är ju en annan fråga. Ska höra med henne när jag får min röv ner för trappan.

Ikväll ska bli en tidig kväll! jag ska tvätta min flottansikte nu och sen ska jag pilla fram kläder inför imorgon och så sova! mums. jag älskar att sova, jag mår så bra av att få sova. Och så, Puss & kyss på min pojke som var så mysig igår natt <3 du är varm och skön, jag älskar dig.

Zebra

Idag har jag inte gjort så mycket, sov hos micke igår så vi var där ett tag, sen for jag hem och åt lite nudlar och vårrullar <3 mumsigt. Sen la jag mig på soffan med kayla och vila, fyfan så skönt de var! sen efter min lilla vilo stund så for jag och mammis till Gk:s. Hitta massa gardiner som jag ville ha, men de slutade med att jag fick beslutsångest och inte köpte några gardiner, fast jag behöver de som fan! för mamma har skickat iväg alla mina gardiner till min brors lgh. Ajja, men iaf.. jag köpte tyg för jag skulle sy ny klädsel till min bil, sagt och gjort. Jag har suttit en hel LÖRDAG och sytt! haha, jag är ju underlig? Men jag blev jävla nöjd med hur de vart. För ingen sa åt mig hur jag skulle göra, jag kom på lösningarna helt själv och fick sitta och funderar och klura, men snyggt vart de! Man får skryta lite om sig själv? hihi. Nu ska jag bara fixa en framrutestreamer och sen nå på bakrutan. De kommer bli kanon! men då är de ju de ifall jag hinner få körkort medans vi har den? men jag får säga åt mina päron att dom inte får sälja den, nu när jag har sliti som ett djur! haha. Och ont i ryggen fick man av att sitta som en banan och sy. Pust.

Snart kommer min blubbis, då kanske vi ska bada bastu och säkert se nån film. Skönt att få koppla av! Näe, nu ska jag sitta här och vila min rygg och vänta, tingeling *

Bilder på min bilklädsel -> http://www.pixbox.se/alb_show_id907496_page0.html

Längtan

Nu ska jag skriva blogg, bara för att MSN inte funkar och jag känner att jag måste rasta fingrarna. hiih. Idag har jag haft bild hela dagen, måla en bild på Kayla som jag vart ganska nöjd med, men hon vart skev i ansiktet så de känndes som att allt slit var förgäves, men övning ger färdighet! Jag skulle faktiskt vilja vara duktig på att måla, de skulle vara så roligt när jag tycker så mycket om att göra det, men de är ju ett minus att man, varje eviga gång man fattar pennan ska behöva bli missnöjd, SUCK! ajja, jag är säkert bra på nått annat, men vad?

Sen efter skolan kom micke till mig, och då får vi till bränna och micke köpte lite godis och helt otroligt så åt jag inte en godis! jag blir så stolt, men nå känner jag suget i magen. Ajja, men åter till dagen.. Då efter vi köpte godis for vill till mathias och låna en film, men den S.Ö.G! jag satt och sucka och fick lite åt psyket när de var idol (jag är som en tolvårs unge) så vi slog av och så idol ist. Så KUL!

I helgen ska kanske jag och micke till luleå och köpa en massa bus. De är så skönt att komma bort ifrån överkalix och se lite nytt folk. JAG VILL GÖRA NÅTT I HELGEN SOM MAN INTE GÖR SÅ OFTA! nått, oväntat eller.. välplanerat! Det där uti bo på hotell kan jag ju glömma, dom har slutat lägga ut sånna på tradera och då kostar de 1000kr, en NATT! de är de nästan int värt? isf måst man ta nå kärlekspaket och lyxa till det rejält för att man ska kunna må gott. Och de KOSTAR pengar! iaf mycket pengar för en som får 500kr att leva på en hel månad. Det är helt otroligt att jag överlever. Men som tur är har man en snäll mamma som hjälper till och en snäll pojke oxå <3 Näe, nu fick jag upp gnistan igen om att boka ett hotell rum, nu ska jag söka seriöst och se om jag hittar någon som inte kostar två miljoner.

Therese

Idag är jag hemma från skolan, SKÖNT! fast de är ju bara för att jag ska till stuk och fick en tid så jag inte kunde åka hem med tidiga, men de är helt okej! haha. Fy vad skönt de ska bli att få fixat håret! de ser ut som koskit just nu. Jag hatar det av hela mitt hjärta. haha.

Igår var jag hos micke och åt mat och tårta, gott gott. Och han vart så stiligt i sina presenter, köpte han 2-par kalsonger (rosa!), ett par jeans (lite för stora, men vi ska styra upp ett bälte så blir de jätte fint) och en skjorta. Han vart het som fasiken! jag ville bara äta upp han, haha. Min storpojke <3 KYSS på dig.

vad ska man göra hela dagen? sitta hemma och snurra med mamma och busa med kayla? Skulle faktisk behöva fara och övningsköra!! fyfan, jag vågar fan inte börja köra på körskola, jag svettas bara av att jag tänker på de. Hemskt! jag måst ta mig mod här om nå år och fixa nå körskolepaket och styra upp det här, för jag vill ju verkligen ha körkort.

Nu har jag fått allt jag behöver till mitt projekt arbete, så jag ska snart börja och dekorera. Sen ska jag bara styra upp en ram och sätta fast dom i. De kommer bli kanon bra och KUL! haha.


give it to me, yeah!

nu sitter jag i vännäs och väntar på att jag och min snuttispojke ska fara hem till mig, äta gott och se film. hihi. Och senare blir de nog att sova.

På måndag ska micke få alla sina presenter som jag har köpt åt honom, hoppas han blir glad! har på känn att han inte har en aning om vad jag har köpt han, jag är så finulig! Och sen nån vecka efter han fyllt år är de min BIG day! haha, jag har önskat mig en bärbar dator eller ett ninteno wii. Hade varit så super roligt med ett tv-spel, för då har man nått att göra under den äckliga vintern. Kuligt värre.

Från det ena till det andra, så vill jag fara till luleå och shoppa! eller bara, fara iväg någonstans och bo på hotell en helg, de hade varit super roligt. Ska kolla på tradera om dom har nå billi boende i luleå, dom brukar ju hyra ut nå rum på ett hotell billigt dära. Kanske man bokar och rövar bort micke och bor i luleå från lördag till söndag. Jag ska iaf försöka..

Ice, ice, baby!

Sitter här och håll på frysa ihjäl, fast jag har massa kläder på mig. Ojoj, säg inte att jag börjar bli förkyld igen? De skulle vara så jobbigt. Och något som är ännu jobbigare är mitt sug efter en godisbit! ojojojojo, försöker hålla mitt löfte om att inte äta gott på veckorna, men de är svårt när de finns så mycket gott i världen som man bara vill sätta tänderna i. SMASK!

Och ikväll börjar IDOL?! <3 men vem vet inte de? haha. Jag ska fara till Madde och se det med henne, och mysa med min pojke*. Hade inte alls någon lust att sitta hemma och se det utan att diskutera med någon. Fast på något sätt tror jag de kommer vara sämre än alla andra år, med tanke på den nya juryn. Hm, ajja.. man får ge dom en chans. hihi.

Imorgon ska jag prata med Syon om olika skolor med frisörutbildningar.
På fredag ska vi prova ut våra studenmössor, jätte kul! haha. Ganska tidigt men de är okej.
På måndag fyller prinsen 20år <3
På tisdag ska jag klippa & göra slingor på stuk, byebye money!
Någongång nästa vecka har jag fått alla grejer jag behöver för att kunna börja mitt projektarbete, jag längtar!

If You Don't Mean It,

http://www.youtube.com/watch?v=cwI893tAyb4


RSS 2.0