...





Oh my fucking god,

Det var ju lite ångest att vakna på morgonen, where is the summer?!

Börjar vara less det här kiss vädret, vill ha solen så man orkar leva. Snyft?
Imorgon ska jag nog åka till Happis och vara borta från ökx så länge som jag bara kan! haha, ne men vi får se när jag kommer tillbaka. Får se hur de blir.
Idag har jag då inte planerat ett skit vad jag ska göra, har varit in till bränna och fått tankat bilen, mer än så har inte hänt idag. Undrar egentligen ibland varför jag skriver blogg? kanske för att jag inte har nått live? ehm, ja?
Fick ett mejl från Lulebo oxå, har fått erbjudande om en 2:a på hertsön, tacka ja till den så man får se om man får den eller ej. Var några stycken före mig i kön, men hoppet är de sista som lämnar en? Annars ska jag ju hyra en lgh av en kompis i aug, de blir nog kanon! Jag är på rätt spår! Då är de bara det där med jobb, kollar satta platsbanken varje dag och skickar in mitt personliga brev, men inget händer? kanske man måst vara på dom på AF att dom fan får börja söka jobb åt mig nu. Jag kan ju fan flytta överallt så att de ska ju inte vara så svårt då? men men, de är ju ansträngade för dom att börja hjälpa mig att söka jobb. Slöfittor.
2 dagar kvar, jag önska de vore idag. Orkar inte håll på vänta nå mer, finnjävel.. kom hem? jag blir tokig.
Imorgon eller på torsdag återgår jag till mitt vanliga jag, äventyra med ploppen och hitta på massa underliga saker att underhålla sig med, kommer bli helt suveränt! miss her! fast de är förjävla synd att de är alkoholförbud för mig tills jag ätit klart mina piller, suck! Jaja, en anledning till att vara nykter och seriös?


De regnar och regnar,

Lite extra nere pga äckel vädret,

Har nyss bakat en tårta åt mamma som fyller år idag. Grattis på henne! hon slutar inte jobba förens kl 20 så jag vete fan vad jag ska göra ensam hemma hela dagen? måste iaf fara och handla lite så jag har nått att äta idag.
Imorgon är de tisdag, vilket betyder.. ingenting? suck. Jag börjar bli jävligt less min vardag kan jag tala om för er. Nu behöver de hända nått nytt och spännande. Palla detta trista liv. Men, har man inga pengar så kan man inte göra ett skit. Hora! usch, jag börjar vara riktigt less nu.
Nu är de bara 4 dagar kvar, fast de känns som att de på tok förlänge. Skulle helst vilja att de var torsdag idag. Men inte ska jag få som jag vill? nejnej. Saknar <3


I listen to this and think of you,


What can i say?


Therese är kär


SOBER!

Min första nyktra vecka på länge

och den kan jag sammanfatta både skön, förjävlig och irriterande. Skönt att vakna upp och inte vara bakis utan kunna sitta ute i solen utan att vilja dö ihop. Förjävlig för att jag hade nog värsta dagen i mitt liv igår, tack gode gud för att den dagen tog sluta. Fick fara till akuten och få nå tabletter för att jag hade ont i vänster sida av magen och mådde illa hela dagen, skönt. Irriterande för att jag inte haft nått att göra och för att när man är nykter måste man vara chaffis till fyllon, vilket man inte vill göra fri villigt. Men men, ska vara nykter nån vecka till så dom andra veckorna kanske blir bättre än den här.
Idag har jag inga planer på vad jag ska göra. Sitter nu och solar lite, men de är ju så satans tråkigt så jag blir knäpp. Skulle vara kul att spela kubb, men de går ju inte att spela själv. Synd att man inte var i happis, då hade jag iaf kunnat lira med ploppen, hon ställer alltid upp, hihi.
Ska nog dra till happis på torsdag, om inte tidigare, blir ju cp skadad av att sitta här och dö. Usch, nej tack?
Plus att finnjävln kommer hem från jobbet då, så då måste man ju fara och gulla av sig <3
Jag vet inte riktigt om mitt bantande går framåt, men jag blev lite smalare igår iaf, efter jag inte ätit nått och bara sovit. De är ju tydligen skit bra att sova för då förbränner man oxå fett? haha, de är nog de som är min grej, sova så jag blir smal, tss. Håller ist på att intala mig att killar gillar tjejer med lite former.. då känns de lite bättre att vara små rund. Då är de bara brösten som fattas, men dom tar vi nog när jag fått jobb. yeey!

Nu ska jag försöka göra nått annat, men de lutar åt att sitta här och sen kanske gå och sova. Tjingeling*


skolavslutningskvällen.

Suck,

De finns vissa människor som jag bara skulle kunna döda. Bara för att jag tycker de är så satans fel att göra som just dom gör. Jag blir så förbannad att kan inte ens kan tänka som man borde. Egentligen är det ju upp till var och en, men jag blir ändå förbannad när det händer. Jag kan inte hjälpa de, förstår dom inte bättre?? Det är tragiskt och hemskt på samma gång. Stackars människor. Vafan, ta en motgång som vanligt folk?! Jävla värld.
Jag vill förändra världen, för jag hatar knark.

Jag saknar han så mycket, önska han var hemma nu så jag inte behöver bry mig om alla andra utan bara leva i nuet och ha de bra. Slippa se all skit som händer och se hur folk accepterar det som sker. Kom hem?? jag behöver dig..


A tiny smile,

Solen lyser ju iaf idag?

Vakna kl 9 av att pappa ringde, sen satte jag mig på bron och sola i typ 1 timme, sen for jag upp och sov igen. Vadå älskar att sova?!
Sen har jag inte gjort så mycket, ragga lite på bränna och handla min middag, blir nå nyttiga grönsaker+champinjoner och sånt dära. Kan bli intressant. Tycker jag är ganska duktig på att vara nyttig. Träna magen lite igår oxå, nu jävla är de färdi haft. Orkar inte håll på gå runt och vara tjock. Bye bye magen!
Nu är de en vecka kvar så kommer han hem, jag längtar! Sakanden blir bara värre och värre.
får se om jag gör hål i läppen nästa vecka, skulle som vara roligt med lite nytt. De kan ju aldrig bli för mycket? hehe.

Ne, nu ska jag tvinga mamma att göra nått med mig.. har såååå jätte tråkigt.


Fantasiiii!

Saker jag ska göra:


sätta den här på huden



Pierca mig


Börja jobba som frisör


Flytta till lgh


bli smal


Sluta dricka öl


bli toffel


förstora brösten


Tjäna pengar som fan!


förlänga håret


skaffa en snygg bil

Sen är jag nog nöjd?


Same shit, different day.

Idag har jag inga stora planer inplanerat.

Har nyss klippt min kusins hår, skönt att få hålla i saxen igen. Klippte min farmors bror igår oxå, hur jag älskar frisör yrket! hoppas att jag snart komma igång så jag får flytta och börja jobba.
Finnjävlen ringde mig igår, och de gjorde ju inte saken bättre när han är tusen mil bort. Men han kommer ju hem snart, så då ska jag fara och hälsa på han. Hur jag längtar!
Usch så jag hatar Ökx, de händer ju ingenting i den här stan? alla bara sitter inne eller raggar sönder bränna utan att komma på nått att göra. Fingret åt den här hålan!
Ikväll ska nog jag och mamma fara och kolla hur de ser ut i jock fall, dom har ju byggt om och grejer. Är nog skit nice. Skönt att få ha lite små planer att göra ist för att bara sitta här framför datorn och dö ihop.
Saknar min ploppen oxå, alla små äventyr och påhitt. Fifan.. men jag ska ju fara och hälsa på henne oxå nå i veckan eller början av nästa. Wohoo!



En dag åt helvete?

Idag har jag inte gjort ett skit.

Cykla en sväng innan frukosten i hopp om att min tjock mage skulle bli mindre, vilket jag insett nu att den inte kommer bli. Hatar när man måste vänta på nått, allt eller inget! Ska iaf ut med cykeln igen imorgon, men skulle behöva göra mer maggrejer, de är där fläsket sitter. Känns fan hemskt att börja bli rund, PANIK! men är man lat så är man. Har iaf börjat äta nyttigare, men.. då äter jag mycket mer. Och nästan hela tiden, så går de när jag är rastlös. Hata världen?
Mitt löshår kom idag, så jag har färgat de och lite sånt. Ska sätta i det kanske till helgen, får se vad man hittar på.
Och nu vet jag fan inte vad jag ska göra, kanske fly till sängen och sova? där bränner man ju oxå fett utan att göra någonting, me like! De här blir nog skit bra.
Hade mer än gärna bara varit med dig, miss u.


From me, to you.

Det är någonting speciellt med dig. Jag får tusentals underbara känslor bara av att titta på dig. Du gör mig glad och vi kan diskutera seriösa saker utan att vi ska behöva bli ovänner. Vi är så lika på ett olikt sätt.
Du är en av få människor som jag verkligen trivs med. Du lever livet precis som du vill, du är känslosam, säger vad du tycker och har ett stort hjärta.
Jag har så länge sökt efter någon som du, men vem trodde att jag skulle hitta dig här? du var närmare än jag någonsin kunnat tänka mig.
Det kanske är för tidigt för att jag får skriva sånt här, men de är så här jag känner och jag måste få dig att förstå de. Du måste inse hur mycket jag tycker om dig. Och jag vet att du kommer bli överlycklig när du läser det här. Kanske nästan lika lycklig som jag blir då jag är med dig?
Inom en snarare framtid hoppas jag att vi kan dela en tid av våra liv tsm. Jag gillar verkligen dig..
Den här tiden vi kommer vara ifrån varandra, hoppas jag bara kommer göra så vi längtar efter varandra ännu mer. Jag saknar dig redan fast bara en dag har gått sen jag var med dig och jag längtar tills den dagen då du kommer tillbaka.

Jag kommer aldrig någonsin glömma bort dig!




Suck it?

Är de slut med lgh i luleå??

Jag blir hjärnskadad av att bo hemma hos mina päron. Gnäll 24/7 om allt och ingenting. Ge mig ett eget hem??
Och idag har jag absolut ingenting att göra. Känns totalt värdelöst att ens vara vaken. Kanske jag går och sova en sväng igen, men va hjälper de? måste ju ändå vakna och försöka komma på nått att göra igen då. Vilke helvete.

Ne, får ta och nörda här framför datan. Tjingeling.



Semestern

Hemma efter en semester i Happis.

Kom hem för någon timme sen, har duschat och är allmänt äckligt. Man måste passa på när ingen ser? hihi.
Har hunnit beställa hem löshår idag oxå när jag kom hem. Så de blir att sätta fast de nå i veckan som kommer, skit kul! fast, mamma kommer bli arg, men men.. ska ta och inboka en kvällstid av ploppen så hon får slita lite med att sätta i löshår, bra övning, hehe.
I veckan har jag bara tagit de chill, sovit och varit förbi på platina och kolla hur gänget har de. Alltid lika roligt dära. Måste nu ta tag i mitt jobb sökande i Luleå och fixa lgh så jag kan börja jobba. Blir tokig av att sitta still, huvva! Time to do this?
Idag har jag varit på bilbingo i happis, helt oväntat oxå. Jag och ploppen ragga runt i happytown och körde förbi stranden, såg fullt med bilar parkerade och sen var de fort att lämna the dogs, köpa pennor och annat gott att äta, men fifan och helvete för att vi inte vann någonting! men nästa gång, då jävlar!
Sen har jag vinkat hejdå till mitt finntroll som ska till huvudstaden och jobba, kommer sakna han. Men han kommer ju strax hem.
Och så har jag kommit fram till att jag ska bli nyttig och nykter. Nu blir de frukt och grönsaker och vishy vatten ist för öl. Min kropp håller på att plåga ihjäl mig för den inte vill ha alkohol. Har mått skit i några dagar nu och de blir aldrig bättre. Kramp i magen, mår illa till och från och allmänt less. Usch, ne.. nu är de färdi haft. Man kan ha kul utan alkohol. Ska iaf vila upp mig och inte supa förens kanske midsommar, om jag alls känner för att dricka då. Tycker man så sällan får ut nått av att dricka och vara dum i huvet? de var kul förut, men nu är de bara jobbigt. huj huj.

Kanske man ska bli seriös? skaffa karl och bli sambo, ett jobb och bara luta sig tillbaka och bara vara?


Hej Happis!

Im in Happytown!

Hänger hos ploppen en sväng medans hos fixar sig för ölen, hihi. Sen ska vi till till Finntrollet mitt och rocka loss lite lagomt. Får se hur länge jag stannar här i stan. Men nå lär de bli några dagar iaf.
Imorgon har jag inga planer, blir säker hänga med finno och sen fara en sväng förbi på utb och kolla läget.
Måste köpa en massa hårspary och grejer imorgon oxå. Alla mina produkter har som tagit slut så min frisyr ser ut som ett helvete. FY på mig! dags att ändra på det.
Har även hunnit ställa mig i bostadskö hos lulebo på 3 lgh, får se hur de går. Fattar inte att de ska vara så svårt att få tag på en lägenhetsjävel? Någon som vet någon som hyr ut lgh privat i luleå som jag skulle kunna ta kontakt med? hör gärna av er!
Nu ska jag fortsätta här och ha jävligt roligt ikv, tjingeling*


Framtiden och framåt?

Efter en dag i luleå med skavsår på fötterna så vill jag ingenting annat än att fara härifrån?

Har varit in på en salong idag och kollat runt lite. Blir mest troligt att jag börjar jobba där och starta mitt egna företag. Ska iaf göra ett försök och sen se hur de går. Men envis som jag är så måste jag lyckas, hihi.
Imorgon ska jag fara "hem" som två av mina babes uttrycker sig. Ska bli så skönt att slippa sakna så här mycket. De är fan jobbigt, men underbart. Jag är som en ny människa, känns ut som att allt går som på.. räls? haha. Vadå uppe bland rosa moln och myser? haha.

  


Pluppen och jag, miss her! Imorgon ska vi ta en öl, som vanligt ;)


Och det här är mitt lill finntroll Marko, som jag inte hade någon bild på, så då fick jag måla lite i paint. Ska bli underbart att få träffa han igen oxå.





RSS 2.0