There's gotta be somebody for me out there

Vakna kl 08 och blev anfallen av kayla, och hon blir extra tokig när man försöker gömma sig så hon hoppar, gränar och borrar ner sitt ansikte så hon får pussa en, SÖT HUNDJÄVEL! <3 Sen gick jag ner och sov till 12. Snart ska jag duscha och pyssla på. Säkert se någon film, som jag gör varje dag! och ibland 3 st på en dag. HEHE, jag har så mycket att göra.

tycker ni ska lyssna på den här!




Så jävla söt !!



 


I'll get him hot, show him what I've got !

idag har varit en lika värdelös dag som igår. suck. Hela dagen framför datorn. Fast på morgonen gick jag ut med hundarna innan jag åt frukost! de ni, eller frukost och frukost, två mandariner och ett glas mjölk. Jisses. Ajja, nu ska jag sitta och se på datorn och sen på tv:n. kulkulkulkul, inte. btw, de har snöat idag, deprimerande.



Energy

Idag har jag inte gjort ett skit! legat på mitt rum och sett film, lyssna på musik. Och så kom micke och hälsade på ett tag. Imorgon blir de nog samma visa. Fast då ska jag helt seriöst gå ut och gå. För jag måste? haha. Det ända man som har nått att göra på är på Halloween. Förlåt, jag ska sluta tjata om de..



där skull man ha varit.. 


Poker face.

JAG VILL DUSCHA! måste vänta tills de blir varm vatten så ska jag ta mig en lång dusch och sen sminka mig så jag ser vettig ut. Ska se några avsnitt av two and a half men, hihi. Har int nått annat att göra. Känner mig jävligt flottig och äcklig så fyy! duscha är livet. haha. Och ont i skallen börjar jag få, måste ta mig en panodil innan jag får migrän.

Jenny har skickat en jätte bra låt åt mig, jesus! jag ska digga den hela dagen. Lady Gaga - Poker Face. De kommer bli nya party låten !!


Sometimes you lose.

Snart ska jag gå och se "stjärnor på is" med min mamma, sen ska jag se nån film på datorn och sen sova <3 haha, fyfan vad lyckat. Imorgon ska jag duscha länge länge länge! fyfan, duscha är de bästa som finns. haha. Kanske man tar någon bastu? men de lät ut lite för jobbigt.

Idag har jag legat på köksoffan och sett ca 5/6 avsnitt av two and a half men. Haha, svin bra serie, nästan lika bra som that 70's show <3 Sen har jag, hmm.. läst dom sista textarna till nationella i svenskan. Men jag vet ännu int vilken text jag ska välja, vill som inte stå och surra om något personlig inför hela klassen, skull kännas mystiskt. Fast temat är ju: Intryck och avtryck. Ska fråga mig svenska lärare om man typ kan få välja nått om mode och sånt, för man påverkas ju som fan av de. Och alla reklamer på tv. haha. ajja, nå vetja de löser sig! int ska man gå runt och tänka på sånt när man har lov ! haha.



Puss på min karl <3

Morrn' Morrn'

FY vad jag har sovit gott i natt och speciellt på morgonen! älskar att vakna på morgonen och sen bara vända sig om i sängen och somna om igen.

Alltså, jag måst erkänna.. Fan va skönt att vakna upp och inte vara bakis eller någonting! Utan vakna upp och må bra! Fast, int hade en fest suttit fel. Hihi. Men jag får längta, planera och funderar på Halloween och vänta tills den dagen kommer. Fast som vanligt när man ska festa så kommer någonting gå fel eller tjorva sig. Och då blir man less och helt förstörd, haha.. men man lyckas alltid komma på någon smart plan när man är några fyllehjärnor som funderar på problemet. Jag tror de kommer bli en toppen kväll på Halloween! jag, jenny, elin och krisse kommer ha så roligt tsm. PUSS! i love you, girls <3

Hm, idag ska jag bara sitta hemma, säkert se tv och ligga framför datorn hela dagen. Är faktisk jävligt sugen på att spela the sims, kanske man tar och lirar lite efter man snokat runt på hela internet utan att hitta nå intressant. haha. OCH frisk har man blivit ! jippi, men röst låter bara lite manlig på morgonen när man vaknar men de går över efter man hostat någon sväng. haha.




Betty Boop !

Take me away!

Satte mig vid den andra dator och kolla på några bilder sen jag hade löshår, INT VILL JAG HA DE IGEN?? Ojoj, jävla kula. Ska iaf ha de på studenten så folk ser att jag är en kvinna under mössan och int en karl. haha. Och rastlös som aldrigt förr är jag! de nyper i magen för att jag har så tåkigt. Att jag int hade kunnat stanna i kalix och uggla, överkalix suger bolla! ta mig här ifrån?? ojoj, nu blir de ju att nöta msn som en idiot, get a life.. looser!

Ska iaf se idol med min mamma snart, HE HE, jätte kul.. ääh, hon blir glad iaf för att jag är hemma någon helg. Jag gruvar mig som fan för lovet, de kommer gå så jäkla segt och jag kommer bara sova och sova och vara helt seg för att jag kommer sova för mycket. Hrm! Näe, nu ska jag gå ner och sitta i köket med min mamma. Tjing *


Softa,

Idag ska jag softa hela dagen! och inte fara någonstans, kanske fara till bränna och handla nå tröstmat så de känns bra att ligga hemma. haha. Och nu äntligen börjar jag bli frisk, var på skolan idag och de gick bra, inga feber anfall så de är på väg åt rätt håll. Imorgon blir de samma sak som ikväll, sitta hemma och mögla. Jafiifan! näe, men man måst ta de lungt någon helg! annars kan de sluta illa.

nä, nu kommer jag inte på nå mer att skriva, bara att jag längtar som fan tills nästa helg! party party.

längtan. .

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
I held your hand through all of these years
But you still have all of me

så jävla bra låt, gammal och goo! ångest . .

will you take, what's left of me?

Sitter hemma och är sjuk idag, jätte tråkigt!! mådde lite mystigt på morgonen så jag stanna hemma, får se hur jag mår imorgon, brukar inte vara sjuk så länge. Och tur är ju de! haha, iaf när de snart är lov.

Vad ska man göra i helgen?? jag blir snart desperat. Men jag har verkligen inte råd att fara ut och festa, om inte någon bjuder? hehe. Näe, men jag vill fly från överkalix, tänk om man hade haft pengar så hade jag och några kompisar kunnat hyra ett hotellrum i typ, luleå och varit där hela helgen. FY VAD KUL! vi får ta de efter man fått studiebidraget, om man nu har kvar nått av pengarna efter halloween festandet i luleå haha.

Och en ännu större fråga, vad fan ska man göra hela lovet?? sitta hemma vid datorn och längta till helgen, haha. Näe, kanske man pyser till kalix och försöker hitta på något med mina brudar, se nån film, äta god mat och sen sover dära, haha. Jag har så mycket planer för mig själv. Näe, jag ska diskutera med dom imorgon eller på fredag.

Nu måste jag äta frukost, min mage är så hungrig. Tjingeling *

NEJ!

jag håller på att bli sjuk. Känner mig helt svag i kroppen och slut i skallen. USCH! jag måst vila mig nu så jag orkar leva vidare sen. Jag får inte bli sjuk tills lovet, BOLLA!

Keep it inside, if you dont mean it.

Idag är som en vanlig veckodag i mitt liv, hem från skolan datorn, datorn och datorn. Plus att jag har valt ut en text som jag ska skriva om på svenska nationella, hoppas bara jag inte hamnar i nån skrivkoma och inte kommer på nått att skriva. Men man har ju tid på sig! haha.

ojoj, int har jag börjat med körkortet, måst ta ett snack med mamma ikväll när hon kommer hem från jobbet, för jag är ju för feg för att ringa till dom själv, mogen tjej! näe, men jag har allvarligt skräck för såntdära. Tycker de är lättare att stå öga mot öga med en okänd människa att surra. Haha, jag är underlig. Men jag vet att min Elin vet precis hur de känns? hihi.

Jag har nå mystisk i min mage, den gör ont! plus att jag har träningsvärk från nacken och ner till röven, hahah! så går de när man tar en dans på dansgolvet. MEN DE VAR DE VÄRT!



This is the life

fy vad jag vill sova. Måste hitta på nått att göra så jag inte somnar! kan inte någon kul människa komma in på msn så man håller sig vaken? måst ju säkert messa folk och be dom komma in på msn, haha. Hm, kanske man ska se om de finns någon mysig film på tv som man kan glo? de skulle sitta riktigt fint!

Har nyss kommit på att jag ska göra om en ful soffa som danne har på sitt rum, men som han inte använder nu när han har flyttat till luleå. Jag ska måla den och sy nå nya frodlar till sittsarna och sen är den stylad och helt okej, haha. Men jag måst känna orken och viljan, just nu får jag bara huvudvärk av att tänkte på hur jobbigt de kommer vara att slipa den och och hur många varv jag kommer få måla. Suck.

Näe, nu ska jag se tv-prognosen och sen ska jag messa nå folk så jag har nått att göra. Fast de känns ju som dumt att tom messa, men jag har fasiken ingen vettigare för mig.

http://www.youtube.com/watch?v=8O-gRW8ug8A

Vilken kväll!

igår skulle man åka buss till kalix, men inte helt oväntat så missa jag bussjäveln så min stackars mamma fick köra mig till kalix. Så då får man till jenny och förfesta, de var lagomt trevligt, sen kring 23 tiden for man till hotellet. Först var de dött, men sen efter nå tag var de svin mycket folk! de var nästan som man int kunde röra sig. På hotellet dansa jag, elin och jenny nästan hela natten, haha! Ja de var en lyckad kväll! Men nu till helgen blir de nog att vila och inte göra ett skit. Men då på halloween blir de ös! haha, jag ska planera och längta så mycket tills jag spricker! JIPPI!

Nu ska jag nog gå och ta mig en dusch (som jag så länge har väntat på) ska först gå och surra lite med min mamma.

Tradera är toppen!

jag vann byxan på tradera igår!! jippi, ska be mamma betala in pengar så får hon pengar av mig när jag fått mitt studiebidrag. Kanske man själv skull skaffa internetbank? så man inte är fast vid mammsen då man handlar från tradera och sånt, hade varit nice. IFALL MAN NU HADE HAFT NÅ PENGAR PÅ BANKEN?? suck. Näe, men mammisen hjälper mig.

Idag ska jag duscha och fixa mig inför fest ikväll. haha. Sen innan de har jag ingen aning om vad jag ska göra, funderar på ifall man ska fara med kayla ut i skogen och röra på fläsket, tycker man har blivit lite rund om magen och speciellt rövan, fyy! näe, de här ska man försöka ta tag i, och de är ju som lättare att göra de när man har en vovve som behöver motion varje dag för att hon ska må bra. så då är de bara att ut och röra på sig.







Hemma kväll

Ikväll sitter jag hemma och ska se idol med min mamma, hihi. Orkar verkligen inte försöka göra någonting ikväll eftersom jag vet att jag ändå inte kommer kunna hitta på nå vettigt! fy, just nu hade de varit skönt med ett körkort så man hade kunnat köra runt och mata musik och leta upp någon kompisa att gira med. Frust, jag måst verkligen börja försöka ta körkortet nu! annars kommer jag aldrig göra de? ska be mamma ringa körskolan på måndag och höra vad dom säger, eftersom dom har tydligen glömt att ringa upp mig?? svin. Jaja, har iaf läst ett kap i teori boken, hihi.

Ikväll ska jag oxå testa fest kläder inför imorgon, så mysigt! haha, jag tycker de är så jätte kul att prova kläder och försöka hitta upp nått som ser vettigt ut. haha. Ajja, nu ska jag se om någon har bjudit på en auktion på tradera som jag hade tänkt vinna, och sen blir de att dra i väg nå mess, mina gratis sms går ut imorgon och jag har verkligen inga pengar att ladda telefonen med så jag måst passa på.



Dagens bild/look, eller vad man nu ska kalla de. haha

leggings efterlyses!

jag är på jakt efter ett par leggings som ser ut som jeans, så jävla hett! ojoj. Har läst någonstans att de finns på bikbok, MQ och även gina tricot, men inte har jag någonsin sett några där??? JAG VILL HA DOM! jag blir tokig snart?


Suget

jag känner längtan och suget efter MYS! fy så ensamt de känns att ligga i sängen själv och inte göra någonting. Tur att mina vovvisar kommer och gör mig sällskap ibland <3

Idag börja jag skolan 11.40 så jag åkte med sena bussen och gick runt i kalix tills jag, helt oväntat stötte på jenny, johanna och niina på stan. Jag vart så glad när jag hitta dom för jag hade just börja klaga åt micke hur tråkigt de var att gå runt där själv. Imorgon blir de att fara till finland, härligt. Då är de ju bara de att jag int har en aning om vad jag ska köpa. De är så svårt när man int vet hur de smakar, haha.

Nu ska jag vila med varm kayla och old izzy. Tjingeling plig*
ps, vill gärna ha nå tips på nå gott dricka ,ds










fotade nya bilder på mig idag, var som ett tag sedan..

Inte så oväntat

jag visste att det här skulle hända? de var fan för bra för att vara sant. Jag var för överdriven, typiskt lilla äckliga mig. Jaja, de var kul så länge de vara.

Nu snart ska jag gå och duscha bara för att jag ska ha någonting att göra, sen ska jag se tv med mamma. De kan vara kul, HEHE! Till helgen ska man till jenny och festa loss. Men helst av allt skulle jag bara vilja ligga i min säng och sova bort hela helgen. Men så jäkla tråkig kan man ju inte vara? jag gör fan ingenting när jag kommer hem från skolan, jag bara kommer hem och sitter vid datorn, suck. Int undra på att jag blir helt galen när de händer nått oväntat, kuk.

varje eviga dag

jag är så less och trött, varje dag! tur att jag köpte mig ett flak med PK så man orkar leva. Idag ska jag sova, duscha och sova, för de är allt jag har råd att göra nått annat? är fan pank! ska leva på 166kr tills sista okt. Och de kommer inte gå, för jenny fyller år i helgen och då far 100kr till present och de lilla jag har kvar av måste jag försöka köpa nå dricka av, om nu någon ska till finland så jag kan handla, annars blir de nyktert. Men jag ska försöka fixa det här.

Nä, nu ska jag vila och gosa med kayla <3 har bestämt att hon ska sova med mig inatt, sådeså.



ner som en sten

igår var jag glad och lite lagomt less. Men idag är jag trött, irriterad, less, sur och arg på mig själv. FY! jag är nog en av världens omognaste människor! jag vill bara gå ut ur min kropp och slänga in mig själv i en vägg.

Jävla svinfitta. DU är så jävla ful och barnslig att man kan tro att du är 12år. När ska du någonsin växa upp? fatta vad som är för mycket?? och förstå vad som är rätt och vad som är fel? DU lyssnar ju inte ens på dig själv, allt du inte ska göra, gör du lik förbannat. Vad har DU för fel? kan du int kontrollera din gläjde åt någonting så ska du aldrig få känna glädje. DU ska alltid, alltid, alltid överdriva saker som händer. DU är så jävla överdriven och de är det jag hatar mest hos dig! jag hoppas ditt liv kör ihop sig totalt så DU får känna på smärtan som du förtjänar, för lycklig ska du då fan inte vara. Och vad fan har du fått för jävla fix idée? pang när du fyllde 18 gjorde du en piercing och inte så långt efter de gjorde du en tattoo, och vad fan gör du ute varje helg? alltså, jag vill bara skratta över hur patetisk du är. Tror du att du är cool? eller vad fan är de du håller på med? för jag menar, ingen vill ju ens ha dig på festen? DU är det svartafåret. DU hör hemma framför datorn eller tv, där du kan sitta och mögla och bara drömma om ett intressant liv, för de en sak som du absolut inte är! du är så jävla tråkig. DU är nog världens tråkigaste människa, FY! de finns så mycket jag skulle kunna skriva om dig, för jag...är du. Äckel.

DEPP!

Blinka lilla stjärna där

ooh, jag älskar min tattuering! och jag har redan en massa planer på fler tattueringar jag vill göra, hihi. Så nu ska jag bara spara massa pengar så jag kan göra dom. Jag längtar redan till min andra.

Kvällen hos krissen var trevlig, åt mat som en gris (som vanligt) sen drack man och sen skulle man åka hem till överkalix, FY VILKET TJORV! jag ville fara hem från kalix vid tolv tiden men kom hem 4, att jag var less och irriterad! aldrig mer far jag till kalix och festar utan att ha en SJÄLVKLAR skjuts hem eller utan att ha bestämt att jag ska sova hos någon så jag slipper längta hem.

Over and out!


Up date

Nu sitter man vid köksbordet och ska snart gå och duscha. Fy vilken äcklig dag de har varit idag, jag är helt slö pga vädret. Längtar tills ikväll då jag får sova <3 Imorgon ska man fira krisse och ha trevligt i kalix. Tror de kommer bli mycket trevligt och roligt, haha. Min plutte kommer och hämtar mig senare på kvällen i kalix (stackarn) så vi får sova tsm, hihi. De är så mysigt, i love it! jag har blivit så kräsen så jag inte kan sova själv nuförtiden, så om inte micke sover med mig så får kayla sova i min säng. En fin lösning tycker jag!

Ska kolla om de finns någon goo film man kan se ikväll, men jag tycker det aldrig kommer nå nya filmer, bara dåliga och helt underliga. Men vem vet, snart kanske de kommer nån film som man får längta tills att se.

Nu ligger min myse kayla och värmer mina fötter, hihi. Hon är så varm och skön, en perfekt toffla? haha. Näe, nu ska jag duscha och sen sätta fast mina lösnaglar och pröva kläder tills imorgon.

Tjingeling *

Grått, brunt och gult

Jag hatar hösten? så jäkla deprimerande och man vill bara ha sommar igen.

Igår var man på hotellet, de var kul. Har ont i benen idag, hihi. De är bra att gå runt med klackskor för då tränar man benen, haha. Har faktisk träningsverk efter hela benet och de känns helt okej! jag ska alltid ha klack skor? tss. Jag känner mig jävligt trött idag och jag vill bara ha en påse med godis och en bra film att se på, och självklart min mysa man <3 På fredag frakta vi en 90's säng till vännäs, så nu har min plutte en bamse säng att mojsa i, tills jag kommer och tar över halva sängen (tjockis). Jag älskar min pojke, det är ju du och jag i alfred.

Kan jag inte få vara sjuk hela den här veckan?? jag orkar int åka buss i hundra år! de tar på psyket. Jag vill bo i vännäs och pyssla på och bara går runt och inte göra nått! hihi.

Nästa helg blir då att fara till luleå och göra min tattoo och sen åka med bussen till kalix och fira krisse, funderar starkt på att inte dricka! iaf inte supa, nejnej! nykterhet är nått för mig just nu. Plus att helg efter krisses fest så har jenny fest och då måst man dricka igen? alltså, usch! näe, de blir nog jag delar upp de lilla jag har på två tillfällen så man får bort de men ändå inte blir full, gud så skönt.


 

Stuket

idag har jag varit på stuk och gjort nå mer slingor, vart jätte bulligt. hihi. Int vill man bli frisör, KUUUK! jag längtar tills man  går ut äckel skolan och får ta sig ett fet lån och läsa till frisör! hoho, jag vägrar leva ett liv utan att bli frisör.

Näe, nu ska jag och pojken min fara hem till mig och kolla runt. så tjingeling.
Ps, imorgon blir de hotellet for the first time ,ds

Fru sko

Idag har jag varit så lat! jag ville bara krypa ner i sängen där min man låg och sov så gott när jag var tvungen att springa till bussen, S U C K ! Sen på skolan vågade jag inte gå på stresshanteringen själv (för elin var sjuk) så jag skolkade. Sen så gick jag och hade bild, sen efter det hade jag form i några minuter, och så skolka jag igen och åka hem med tidiga. OLYDIGA JAG! Men de gör ingenting? för de var första gången jag skolka det här skolåret. jaha, och lik förbaskat hade jag på mig mina mysbyxor på skolan idag! ojoj, men imorgon och på fredag har jag sovmorgon, så då kanske man ids börja kolla sig i spegeln, plocka fram nå kläder och dra en make så man kan känna sig normal.

Idag har jag köpt ett nytt par skor, Jätte snygga! men jag har typ 24082359834 skopar. Börjar få ångest för alla skor jag köper! men skor är så jäklakul! det är nog det oroligaste man kan köpa när man vill impuls handla sig nått.

Ikväll blir det att se idol och försöka se någon film, annars vet jag inte. Typ sitta inne vid burken och hoppas att de ska hända nått intressant eller gå ut med kayla och se när hon tokar lös bland löven, hihi hon är så busig min lillbullo <3

RSS 2.0