*

Snart är de fredag, ååh så härligt! Skönt med helg så man få vila och ladda så man orkar med en ny vecka på utbildningen.
Idag på utbildningen gick det bra, kunden vart nöjd och jag oxå. Imorgon har jag två klp och färg, ska bli roligt. Hoppas de är någon som vågar göra lite mer med håret som jag får som kund. Men tungt med idrott direkt på morgonen, hur ska jag orka?? men jag brukar ju vara duktig på att fara, så de blir nog inga problem.

Någon som vill göra nått i helgen, call me?


gäsp?

AAH! inte just nå trött, som vanligt kanske?
Igår på utbildningen hade vi catwalk smink, svin roligt!! Längtar tills vi ska ha modevisningen på Rajalla så man får sminka folk lite busigt, hihi.
I helgen händer det nog inte så mycket, ska vara i kalix just och sen hem till Ökx och sova bort hela helgen. No party party. Ska nog inte dricka förens nyår eller nått. Får se hur de slutar..

Ne, nu måste jag börja dra mig mot Platina, har permanent kunder idag.


My only wish..

Sådär, då har helgen varit och farit. Har varit och käka julbord idag med utbildningen, de var jäligt gott! så nu är jag mätt som fan. Har nyss oxå duscha, så då är jag redo för imorgon, va som nu ska göras. Har inte fått vila så mycket i helgen, bara igår, chilla hela dagen och bara tog de lungt. Skönt som fan. Fredag var man ju ute i Happis, de var helt okej. Men jag var om inte på G, var så mycket tankar som börja snurra i huvet.

Can you meet me halfway, right at the borderline
That's where I'm gonna wait...for you
I'll be looking out, night and day
Took my heart to the limit
And this is where I'll stay
I can't go any further than this
I want you so bad, it's my only wish


Stop and stare,

Har nyss varit och sola, så nu luktar man bränt, usch! Men de var skönt, iaf dom första 15min, sen fick man kämpa för att man skull klara av att ligga kvar. Så jävla svettigt och varmt, haha.

Men idag har vi inte gjort så mycket på utbildningen, fixa tills imorgon då vi öppnar salongen och andra små saker. Fick även köpt mig en t-shirt/tunika och nya parfymen från bruno banani, magic woman. Kunde inte vänta tills jul, hihi. Fast jag är ju som i behov av en nydoft, var ju flera hundra år sen jag lukta nått nytt. Handla även ett par lösögonfransar som Moa ska få pilla på mig imorgon, om jag inte lyckas själv imorgon, men de tror jag då verkligen inte, men de är värt ett försök. Har nämligen tänkte försöka använda lösfransar varje gång jag sminkar mig eftersom jag älskar att sminka just kring ögonen, går en jäkla massa fokus på dom när jag sminkar, så då tycker jag att lite längre fransar skull ha varit perfekt! Ska köpa mig ett lill lager nå när jag blir rik?

Imorgon kan bli en lung eller mycket stressig dag. Har två inbokade kunder och resten får man ta som dom kommer. De beror helt på hur mycket folk de är i farten. Ska bli intressant att se hur dagen kommer sluta, hihi.


Låt mig sova?

Fyfan så jag vill sova! Snart ska jag åka iväg till utbildningen och efter de ska jag steka på solarium! skönt skönt, efter de blir de nog att handla föda och kanske sätta upp lite tavlor och bilder i lill skrubben så de blir lite trevligare här.

Ne, nu ska jag ut i kylan och vilja fara hem och sova i min säng.
I have a feeling..

Take me out!

Hemma i Ökx, fyfan. Här känner man då verkligen lugnet och här kan man se ut som självefan. Skönt att vila upp sig och bara mysa med Kayla och Izzy i sängen hela dagen.
Har nyss varit ute med vovvisarn och busa i snön, fick en så mysig känsla av julen, hihi. Men jag vet att jag typ kommer vara less snön om någon vecka och vill att den ska fara långt åt helvete, haha.

Annars då, nå vi på utbildningen öppnar salongen den 10 nov, då är de bara ringa och boka tid - 611 66. Kan även klippa er i privat om de så önskas. Bara att höra av sig så kommer jag med saxen, haha. Har nu även gått make-up kurs i några dagar, så nu kan jag lite mer om de, vill gärna testa sminka lite mer så om ni känner att ni vill ha en make någon kväll då ni ska ut eller nått kan jag mer än gärna komma och fixa. Bara höra av sig då oxå.

Ne, nu ska jag nog dra igång en film, tjingelingplingding*


Några sminkningar jag gjort.


Snälla tomten,




RSS 2.0