Partiie!

Nu ska jag strax fara och hämta Elin får buss stationen, ska bli intressant och se hur jag lyckas med trafiken här i Luleå. Körde ju ner hit på onsdag kväll, men de gick kanon! var ju typ ingen trafik och alla röda ljus blev gröna, så nemas problemas.
igår var jag och Elin och kolla läget på LK, jisses så man ville ta sig en bira och bara ropa, men ist blev man ihjäl klämd bland tokisar. Men de var de värt! nu sitter jag här med världens äckligaste fluff frisyr och vill bara platta hela skallen. Men de blir sen när Elin är här och lullar på, hihi.

Näe, nu åker jag. Vi syns alla som ska på kalasjävlen, hihi.



Uppe längre än fan!

Har nyss varit och kör bil en sväng eftersom jag är så satans uttråkad och alla ligger och snarkar. Körde upp på bränna berget och glodde lite, fan va mysigt de var. Just i de ögonblicket fattades bara en sak och de var J. Allt var som, perfekt. Ajja, nu ska jag int börja uttrycka mig, då får jag sitta här hela natten. Men iaf, rummet jag var och såg på idag i Happis sög. De lukta värre än på ett ålderdomshem och alla möbler var minst 100år. PLUS att de inte fanns nå kök, men han sa att jag kunde ta dit en micro och äta micromat, jävla idiot! äta micromat i 9mån, då mår man nog anus. Så de blev nej till det! men har fått nos på en 1:a för 2300kr/mån och nått ännu bättre, ett ungdomsställe som hyr ut rum för 1800kr/mån. De passa mig bra, måste bara få tag i dom som hyr ut rummen och sånt dära så får jag fara och kolla eller helst bara få ett rum, börjar som få panik uti boende nu. Lite desperat nästan.

Imorgon blir de att vara hemma hela dagen, mamma ska till jock och hjälpa farmor med att baka. Så jag får vara hemma med hundskallarna. Blir säkert bilbingo på kvällen oxå, men känner mig inte så sugen? men jag kanske ångrar mig. Sen är de onsdag, så ska jag och mamma till banken och betala min frisörutbildning och sen ska vi föra över 2000kr till mitt konto, känns skönt! att se minus 46kr på kontoutdraget är fan inte bra.

ååh, jag vill inte ligga uppe själv! Jag saknar J! jävla helvete, nu vart jag less. Ska nästan tvinga mig att sova nu, bara för att jävlas med mig själv! mohaha




HaParanDa.

Idag ska man fara till Happis en sväng. Ska kolla på ett rum/lgh som jag kan bo i tills i höst. Men man får ju se hur de ser ut och sånt dära, men de låg då bara 500m ifrån utbildningslokalen så de var ju ett stort plus! Så jag håller mina tummar och hoppas de ser bra ut och duger åt mina 9 mån i Happis. OCH jag hoppas att inte mamma blir snål, de brukar oftast bli så. Men va ska jag annars, bo på gatan? De går inte.

Nu ska jag grubbla på ifall jag har råd att åka in till bränna och äta en kebab tallrik eller om jag måst gräva i frysen efter föda att värma upp, suck. Tjingelingpling*


Bröst myt!


Jag tror på de lika mycket som att, imorgon när jag kollar mitt kontoutdrag att jag har över 20.000 kr på banken.
KISS MY ASS, SUCKERS! jag vill ha bröst, men jag tänker fan inte bli lurad och tro att jag kan få det av piller.

Move with the flow!

Nu är man hemma och undrar  vafan man gör här. Tråkigt och blött, nä.. längtar tills jag får åka härifrån igen. Och nu när mamma och pappa har fått lön så kanske man kan få lite bensin i skrotjänken så man kan fly.
Imorgon är de måndag, då ska jag nog inte göra ett shit, kanske försöka fixa så jag får skicka in så jag får mitt körkort, annars blir de nog att ligga här och tagga för LK. Plus att jag får mina 2000kr imorgon, tummen upp som fan för de! Behöver verkligen en slant nu.
Tisdag och onsdag är obokade, men någon gång under torsdagen hade jag tänkt glida ner till luleå och hänga där till lördag morgon. Kanon kul!





Skaburbian Collective ska man nog digga på torsdagen under LK.

Chokladeee!

PDOL igår, de var trevligt. Men minus för regnet och att de var så satans mycket folk över allt. Man fick trängas vart man än skulle. Men, de är livet på festival? haha. Plus att man har blivit mogen och fått fet respekt för cider och all annan alkohol, de suger?
Sitter och väntar på att J ska komma ut ur duschen så jag får fara och köpa choklad, vart sjukt jävla sugen. Sen imorgon ska jag åka hem till Ökx, suck. Men måste försöka fixa boende i Happis och läsa brevet från frisör skolan. Längtar som tusan till i höst då jag får börja skolan <3 längtar oxå till då jag får tattuera mig. Mums! Ja, va mer då. Nästa helg ska man ladda för LK, blir att vara torsdag och fredag, sen åka hem tidigt som fan på lördag morgon och göra sig redo för kusinens bröllop. Tycker faktiskt de ska bli lite små kul att fara på de. Har ju lik inte råd att vara på LK båda dagarna, suck.

Nä, nu ska jag fan ha choklad som fan! Tjingelingpling*


Oldie?! Fuck no.

Jag och J är fan old?
Han jobbar och sover. Jag diskar och städar. Nä nu jävlar ska jag väcka han och tvinga han att se på tv eller nått, nu är de fädri sovit! hahaha. Lill svin.


Pling pling pling!


HAHAHA! jag minns de här, saknar hay baberiba!


The truth is not an option!

Nu har man duscha, fixa håret, diska, lagat mat, ätit, diska och sen smikat sig. Så nu ska man bara sitta här och vänta på att Nasse ska komma hem från jobbet, sen får man se vad som händer. Blir nog bara att se någon film eller nått och ladda inför imorgon! wiie! Ska nog prova alla kläder jag har med mig och se vad jag bestämmer mig för att ha på mig. De blir iaf min älskade sonic syndicate t-shirt. hihi. Om jag inte ångrar mig, vilket jag oftast gör. Hihi, lill svin.

Ja, vafan ska man mer säga? tänkte gå till stan, men de är så långt och så har jag int råd att köpa nått, se de är ju som onödigt, för går jag in till stan så vet jag att jag kommer köpa nått som jag egentligen inte behöver, shopaholic! Nä, lika bra att sitta här inne och lyssna på musik, är ju inte så överdrivet länge kvar tills Nasse kommer hem.

Nä, nu måst jag läsa alla andras bloggar och se vafan dom ska göra idag, tjingelingpling*



Forever is long enought.





Jag älskar dom här låtarma <3



TAGGA PDOL!

Sitter nu i Nasses lgh och har diska och städa, jag är så duktig! Så nu förtjänar jag att tagga inför PDOL! ojoj, så mysigt de ska bli att få röja och lyssna på bra musik! Hoppas man träffar nå känt folk och inte bara massa okända, hihi. Ja, jag orkar int vänta nå mer, ge mig FREDAG!



MUMS PÅ DOM! jisses så jag ska ropa!



I miss u like hell!!

For till Luleå och pussa på Nasse en sväng, kom hem idag. Men de var inte så smart, saknar han bara ännu mer nu. Men får fara nå till han i veckan och så får jag ju vara med han i helgen, hihi.
Idag har min biljävel gått sönder, jävla äckel audi! de är någon jävla fläkt som har gett upp så att motorn blir för varm. ANUS! så nu måste jag ta svini buss till luleå när jag ska dit, jag som hoppades på att slippa allt bussåkande, men icke de.
Imorgon händer inte ett shit, får se om de blir luleå, annars vete fan. Typ sova. Fick nyss otroligt jävla ont i magen, vafan är de för fel? magen kanske blir arg när den inte får nudlar som den brukar få? haha. Nä, ska gå ner och ta mig lite samarin och se hur de känns, hade fan varit jävligt skönt att sova nu. Kanske man gör ett försök? finns ju inget annat att göra i rövhålskommunen hära.



Next!

Nå nu är marknaden över. Måste säga att jag har haft svin kul! Fast jag var nykter igår så hade jag jätte roligt. Man vart ju som lite less när de var massa fylle folk, men då fick man bara tänka på hur dåligt dom kommer må imorgon så vart man glad igen, hihi. Träffade mycket folk utifrån som var jätte trevliga. Fick även höra världens dåligaste raggningsreplik.
- Tjena! hur stor säng har du? desperat kille som går och frågar det till en helt okänd tjej.

Fick även höra att jag var väl formad, va han nu mena med de? hahaha. Och så kom en gammal, tjock, svart gubbe och sa att jag hade en perfekt kroppen för salsa och att vi skulle dansa sen. Jag flydde därifrån. De kan vara kul ibland att vara nykter på krogen när vissa tror att man är full och inte minns vad dom har sagt eller gjort. Mohaha!

Nu är de bara ladda för PDOL och hoppas på en ännu bättre helg. Ska bli kul att få festa med min pingla igen! jag har saknat henne så mycket under sommare och har så mycket att berätta, känns de som iaf. hihi. Men först ska man dra en sväng till luleå och pussa på Nasse. Saknar han oxå. Känns ut som en evighet sen jag var med han, snyft. Attans att man inte hade bensin i jänken så hade jag åkt till han ikväll. Och nått som är ännu mer irriterande är att jag har slut pengar på telefonen, jag blir störd? de känns nästan som att någon har huggit av mig ena benet, så illa är de!


Party Party!
(ursäkta min snuskigt äckliga blick)

Kungen i baren!

Igår klara jag körkortet!!! fyfan va skönt, har ännu inte fattat de eftersom jag inte kan köra någonstans. Ska ju röja hela helgen och så är bränna avstängd för marknaden, men jag hinner.

Igår var de mycket trevligt i öl tältet och lite överallt. Lite trist att de regna när man var och såg på vollyboll, men de är sånt man får ta. Plus att min frilla förstördes i regnet så jag såg förjävlig ut. Tur att folk inte bryr sig? haha.
Idag ska jag snart på marknaden med mämi och vandra runt och vara "bakis". Sen ikväll blir de utgång, men vete fan vars man ska börja festa och vem man ska festa med, ska försöka finna någon kamrat på marknaden och höra om jag joina hon/han ikväll. Hihi.

Saknar Nasse.

Idiotoz


HAHAHAHHA, alltså tar idioterna aldrig slut?!


Hit the floor!

Egentligen har jag inget vettigt att skriva om, men jag väntar på att en film ska ladda klart, så jag måst underhålla mig med någonting.
Idag har de åska som sauudan! de var faktiskt lite små mysigt. Körde bil i värsta ösregnet, de var lite spännande. Sen medans de gick åska for jag och sova så de skull gå fortare tills de försvann, hihi. Hm, har målat lite idag oxå, men kärringen face vart helt fucked up så jag är inte riktigt klar med bilden, får se om jag någonsin blir klar?
Har nyss färgat håret, så nu luktar de nyfärgat. Längtar som tusan tills imorgon. Jag hoppas på det bästa fast jag bara har 6 cider, än så länge. Vansinne. Men jag kämpar på att försöka styra upp det. Sen blir de nog hotellet fredag och lördag, då försvinner 240kr. DYRT! eller man får ju se, kanske blir less och far hem någon kväll, tss.

GE MIG TORSDAG SÅ JAG FÅR STYLA TILL MIG OCH BARA PARTAJA! synd att Nasse jobbar och party Elin är på Mc resa, snyft.


Paradise city.

Snart ska man till stor staden och handla massa mat till helgen, blir typ grillat hela helgen, GOTT! Nu börjar jag bli nervös inför imorgon, eller så börjar jag få ont i magen? hm, knepigt att veta. Idag kommer det nog inte hända så mycket, ska nog måla om naglarna och färga håret, får se om jag vågar ta före och efter bilder, ser ju ut som ett troll i håret.
Ska oxå hämta ut min nya hårfön <3 äntligen får jag mig en ny så jag slipper oroa mig för att jag ska dö varje gång jag använder våran som vi har nu, inte kul.

Nä, nu vart jag less och vill handla chips eller nått så allt känns bättre. Btw, stöd therese kampen och fyll på hennes mobiljävel!!


BoBo.

Kom hem från bilbingon nyss, vann iaf 500kr som ska försvinna i helgen! mums på de! Sen så har jag och mamma kommit överens om att vi ska färga håret imorgon, vilket låter kanon bra i mina öron. All min röda färg har som försvunnit sen mitt röömedel tog slut och jag orkar inte köpa nytt. Kommer ju lik byta färg snart? hehe.

Nä, men imorgon är de bara en onödig utfyllnadsdag. En dag som inte behövs utan bara är ivägen för att fördröja saker. Totalt värdelöst. Torsdag däremot då händer de grejor. Ska bli spännade att se vilket humör man är på. Ääh, blir man arg och förbaskad så finns de alltid tröst, någonstans.

Btw, imorgon får jag veta ifall de blir att flytta till Happis i höst. De ska bli spännande!


Rastloes.

ALLA TJEJER GÖR TESTET INNAN JULI ÄR SLUT!
Annars kommer en av dina närmaste vänner dö  & alla kommer skylla på dig.


 

OM DIG
Namn - Therese.
Bor - Överkalix, happis i höst.
Syskon - Daniel.
Ålder - 18.
Född - 24 sep.
Ögonfärg - Brun
Längd - prick 160!
Sko storlek- 37/38
Höger eller vänsterhänt - Höger.
Stjärntecken - Vågen.
Hårfärg - Rött.
Födelseort - Kalix.

DAGENS..
Låt- Arma-god Damn-mother Fuckin'-geddon - Marilyn Manson
Saknad - Nasse och pengar.
Kläder - Nyköpt byxa och t-shirt.
Smink - Ingenting, än så länge.
Underkläder - trosa och bh.
Mat - Nudlar.
Köp - Byxa.
Göra sen - Spela bilbingo.
Godis - Djungelvrål.
Pinsammaste - Drömt nå snusk, haha.

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka sten? - Nej? kanske när jag var 4år.
Tycker du om godis - Som fan!
Hur många gånger i veckan äter du godis - Alla.
Äter du oftast nyttig mat - Typ 1 gång i månaden när jag är sugen på sallad.
Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Kinderna, ler ganska ofta, hihi.
Tycker du att du själv är söt/snygg - ehm, ne.
Du ger mycket komplimanger till andra - Ibland.
Är du nöjd med ditt förnamn - Nä, skulle vilja heta nått mer, udda.
Du tycker att du själv är smart - Ibland när jag får sagt något super smart.
Vad är det sämsta hos dig - Jag är lat och blyg.
Vad är det bästa hos dig - Jag är glad.
Har du bra självförtroende - Skulle jag inte vilja påstå.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Ja, sitter ju framför datorn varje natt.
Du tycker om att vara med killar. - Jodå, dom är busiga.
Känner du dina grannar - Jo, tyvärr.
Vad har du för färg på dina underkläder idag - Lila, vita och svarta.
Äger du några Björn Borg trosor - Nix.
Hur många? - 0
Är du en Björn Borg-fjortis? Ne.
Använder du BH: Ja! skulle aldrig vilja gå på stan utan bh.
Gillar du skolan - Nä, men de var bara kul att hänga med kompisarna på rasten
Har du någon gång skolkat - Jadå.
Spelar du något instrument - Nä.
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Fotboll, basket, simning, ridning och hockey.
Har du några tatueringar - Jo, två stycken. Den 3:e är bokad.
Har du några piercningar - Jo, har fullt i öronen och ett i nosen.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - ofta, typ så fort jag ser en spegel.
Tycker du om djur - Dom är mysiga.

BRUKAR DU...
Sova- Som fan!.
Ta mediciner du inte borde ta - Ne..
Röka - Händer ibland på fyllan.
Snusa - Nej.
Dricka - Jodå, så fort jag har råd.
Skada dig - Ne.
Klä dig i svart - Nästan alltid.
Hata folk - Hehe, stör mig på vissa.
Lita på folk - Jo, allt för lätt.
Drömma mardrömmar - Händer ibland, men de var längesen nu.
Gå i skolan - Jo, men den tiden är över nu.
Gå i kyrkan - Ne.
Ljuga - Ibland, beror på vad som ska sägas.
Vilja dö - Ne.


NÄR...
Åt du senast - För ca 1h.
Läste du ut en bok senast - De var nog teoriboken, typ 3mån sen.
Köpte du något senast - Idag.
Svor du senast - 30min sen, en dum jävel som inte kunde köra bil.
Sjöng du senast - Hmm, de var nog på KF till Sonic.
Klagade du senast - Nyss, gör det allt för ofta..
Klantade du dig senast - Minns inte.


HAR DU...
För många vänner - Ne.
Förföljelsemani - Ne.
Någon annan psykisk sjukdom - De hoppas jag verkligen inte!
Skadat någon - Jo, men inte med meningen
Färgat håret - Innan studenten, ska dra en färgning i veckan.
Några piercnings -  Ja, nosen och öronen.
Några tatueringar -  JA, två stycken.
Egen dator - Jajemensan.
Gjort bort dig rejält - Ne, men de lär ju hända snart.

ÄR DU...
Snäll - Så ofta jag kan.
Snygg - Man gör så gott man kan.
Söt - Ne.
Lång - Tss, tycker om att jag är kort.
Kort - Jo, men de är inge fel med de.
Klantig - Kan hända.
Tönt - Ne.
Tjock - Ne.
Smal - Jag är så smal som jag vill vara.
romantisk - Kan vara om jag är på det humöret.


Music is NAJS!


I like it, but not him.


That's me in the corner!

Jahaja, idag har man varit till Kalix en sväng, Kayla skulle till vetrinären så då passa man på att övningsköra oxå. Annars har de inte hänt nått intressant. Igår när jag kom hem låg min älskade Sonic t-shirt på sängen, ska styra upp den någon dag så den blir nice till PDOL.
Imorgon händer det nog ingenting, utom bilbingo på kvällen då. Sen är de bara vänta på Torsdagen så man får röja. Hm, skulle ha varit kul att göra nått tills då. Tiden går ju så sakta när man inte gör nått, suck.
Snart ska jag se Ice age 3, bara för att jag är så omogen, hihi. Har lite godis vid min sida, men en chips påse hade fan inte suttit fel. KNUBBO JAG! Näe nu kom jag på en plan! jag ska baka en smulpaj, ååh jisses så gott. Måst göra de på engång medans jag har suget i magen, tjingeling!






Wiiho!

Ge mig PDOL och god mat + Party Elin.

Puss på Nasse.


No more money,

Jag är trött i mina små ben! och jag är hungrig på nå flottigt. Fast jag har ätit på max idag, hihi. Nuggets och strips till frukost. Och självklart så handla ja mig nått, FAST JAG INTE HAR RÅD! näe, nu är de färdigt, ska köpa biljetten till PDOL så jag inte kan handla nå mer! usch, jag har ångest. Ska ju löpa mig ett par brillor oxå, ojoj.. Men jag får låna pengar av mina päron, de behövs verkligen!
Snart kommer Nasse hem, hade ju tänkt baka han nå gott, men jag har fan inte råd? och så har han inte rätta grejorn för att baka det jag hade tänkt, hihi, Dåligt. Ska tvinga han att installera The sims 3 åt mig oxå, och förhoppningsvis få han att bränna spelet så jag kan lira hemma. MUMS PÅ DE!

Btw, så funderar jag på att töja mina hål i öronen, vad tror ni om de?





What to do?

Ligger hemma i sängen och har tråkigt som vanligt! vafan har int jag nå jobb för?! jag blir fan sur. Alla andra jobbar utom jag, jävla asshole! Nu är jag arg. hihi, iaf i någon sek.
Ikväll kanske jag ska glida till luleå, annars blir det imorgon nå under dagen. Ska handla några saker som jag ska pyssla med senare och sen blir de att vara med Nasse och gosa. Inge partajande eller nått, de tar man nästa helg! WOHO!
Jag börjar fan bli orolig för hur jag ska ha råd med allting, jag kommer typ måsta vara nykter på LK för att jag inte har råd att dricka och hur kul är de?! de är fan nästan ett big NO NO! Måst höra med mamma när vi ska ta en slant från sparkontot, för de skull verkligen behövas. Jag kan inte leva såhär?! Blir typ deprimerad. Och är jag inte de nu så kommer jag bli det sen då jag far till Happis och inte har ett korvöre till någonting annat än mat. Ojoj, vill int ens tänka på det.

Jag vill bara att mamma ska komma hem och göra upp eld så jag får duscha!



tro det eller ej, men int ens jag är så lat så jag vill sitta i duschen.
Visst, nå har tanken slagit mig några gånger, men.. nee!


Lyssna och gilla.




Dagens låt





Brillo!

Nu har jag beställt hem 12st provbågar, hihi! ska bli kul att prova alla och se om man hittar sig nå vettigt. Ska försöka skaffa mig nå små dryga brillos, för jag har ju mina "seriösa" som jag haft hela mitt liv. Och så har jag ju linser ifall jag skulle vilja vara fri någon dag. Detta blir nog nice, har redan några favoriter som jag hoppas passar i mitt ansikte.

Idag händer inte ett shit. Blir att ligga i sängen och se film. Känns ganska trist att inte ha nått att göra på dagarna, men sånt är livet. Får ligga i sängen och bli tjock ist.





Några ser ut att vara samma, men dom sitter säkert helt olika.
Och några tog jag bara för att dom såg roliga ut, hihi.


Sötjävlagullefan!


Jag finner inga ord, underbara känsla.


Blood Bound

Nu ligger jag i min säng och har vaknat för ca 1 timme sen. Funderar på vad jag ska göra idag, men kommer inte på så mycket. Kanske städa mitt rum, men hur kul är de?? Blir nog att se någon film och kanske fara och övningsköra en sväng så man lyckas få äckel kortet någongång.

Lyssnar just nu på Hammerfall och längtar till PDOL då man får vara och ropa åt dom, fyfan vad kul! ska bli kul att se dead by april oxå, dom är mysiga. Näe, de kommer bli mums. Längtar nästan mer till PDOL än till marknaden. Har ju som ingen jag riktigt kan hänga med, men ska börja höra mig för nå nästa vecka om man får joina några. Hade varit trevligt! hihi.

Ikväll blir de bil bingo, hoppas man vinner sig en slant så man kan köpa sig en snygg t-shirt, jag har nämligen tänkt vara bäd och ha en stor t-shirt, legging och klackskor på PDOL då man ska glida runt och lyssna på vrålande karlar! Vinner jag ikväll ska jag beställa t-shirten!  mums! hoppas de blir som jag vill, men de blir de sällan? hihi.


NAW!


SÅ JÄVLA SÖTA!
Jag vill ha en <3


My dream is coming true!

Jag fick nyss ett samtal på min älskade telefon.

Jag, Eva Therese Lång, ska läsa till frisör till hösten!
Jag är överlycklig! helt varm i kroppen och jag bara ligger här i min säng och bara ler!

och med detta så har jag bestämt att jag ska ha en: frisörutbildningsfest !
(ungefär samma som tandställningsfesten)

Ååh, jag fäller en tår av lycka!


Overhappy!

Nu är jag hemma och lodar. Ska nog se någon film och mumsa i mig saltapinnar, vilket har blivit mitt nya favvo snask eftersom mamma bara handlar sånna nu förtiden.
Imorgon händer det nog inte alls för mycket, ska nog bara chilla och aldrig gå någonstans utan att ha mobilen med mig! V.I.C = very important call! hehe.
I helgen har åter igen förstått hur barnslig jag är. Jag nästan skäms när jag tänker efter, but hey, that's me! Jag älskar att fjanta och hålla på? Och när jag har börjat fjanta så kan jag inte sluta. De är så busigt! och de är tur att jag har kompisar som är samma som mig, vi håller ihop i ett team! Skulle jag träffa någon okänd människa när jag håll på fjanta som mest så skull dom aldrig tro att jag är 18år. Men livet är för kort för att vara mogen och tråkig, för de är mogna människor! USCH PÅ DOM!

Jaja, åter till verkligheten. Onsdag blir de AF, vilket påminner mig om att jag måst börja med mitt CV, jisses! ääh, de blir säkert skit bra. Jag orkar som inte bry mig om små saker som känns jobbiga eller nått, jag är för glad för sånt. Jag känner mig så lycklig och hela jävla världen är underbar! fattas bara att jag snart springer på någon äng och plockar massa blommor, hihi! så typiskt mig att göra nått sånt när jag mår bra.

Nä, nu räcker de. Jag uttrycker mig mer imorgon! Tjingelingplingding*



Speed Shopping!

Ikväll blir nog bara en mys kväll. Typ vila, se någon film och äta gott. Nasse är så trött efter jobbet så han orkar inte göra så mycket, stackarn. Men inte sörjer jag för det, är ju skönt att vila sig.

Idag när jag vakna gick jag in till stan, boka ny tid för tattuering! mums! de skulle kosta 1000kr, så jag får börja lägga undan lite pengar. HEHE, fattijävel som man är. Kanske man lyckas vinna lite på bilbingo nå i sommar. Men jag längtar som fan tills jag får en ny tattuering, it's the shit! Jag har ju planer på att täcka hela armarna, de är snyggt som fan, har ju börjat lite smått, men jag har ju tid på mig, har ju inte tänkte trilla av pinnen redan.
Hm, åter till min stadsrunda, hade tänkt köpa mig några underkläder, men hitta inge snyggt.. tycker de aldrig finns nå snyggt nuförtiden? Så jag köpte mig en leggings och ett linne. Vart inte allt för dyrt, men jag var nöjd så. Måste ju spara så jag har råd att supa den här månaden.



eh, muu?!

Jaha, de fina och mysiga vädret vi haft nu i någon vecka är nu över. Nu kommer de vara grått och trist ett bra tag, USCH! Jag blir fan lite aggro för de? men jaja, vi får hoppas de vänder och blir varmt igen.

Just nu har jag ingen aning om vafan man skulle ha gjort. Ska iaf fixa håret och sminka mig, men de är ett senare projekt. Resten av dagen ska jag ligga i min säng och sova? jag är faktiskt lite sömnig i ögat, och så ligger ju Kayla i min säng och sussar, så jag joinar nog henne.

Ja, de blir ju då luleå hela helgen, kanske går till stan imorgon, om jag orkar? Annars får jag hänga i Nasses lgh tills han slutar jobba. Hade varit skönt att få sova hela helgen, hehe! slöfan som jag är. Näe, men man får ju större bröst om man sover och de vill ju jag ha, hehe. Hade varit kul att festa i helgen, men jag har fan inte råd. Kommer gå massa jävla pengar den här månaden så jag måste spara som en idiot. Men totalt värt de. För först, så är de ju då Ökx marknaden, festa hela helgen, sen helgen efter de är de PDOL och då ska man oxå festa. Ojoj, de blir dyrt det här. Men jag längtar!!


Haparanda,

Idag har jag varit i Happis på interjuv och mini shopping. Min frisör interjuv gick fint, vi blev ju då interjuvade med några frågor och sen skull man göra ett kollage och klippa ut bilder eller nått från tidningar som beskrev en själv. Vilket passar ju mig som är van att klippa och klistra sen estet. Jag hoppas verkligen jag kommer in för jag fick jätte bra kontakt med lärarna som ska hålla i utbildningen och jag vill inget hellre än att bli frisör. Spännande, får svar senast måndag. Jag är redan nervös? Mumsig panik känsla när de ringer något okänt nummer, ojoj.. jisses. Men skulle de nu inte gå vägen finns ju alltid Borlänge, men de är inte lika lockande nu..

Hann oxå vara en sväng in på Ikea, typ 15 min, för dom stängde. Men han handla mig ett nytt nattduksbord och en "hylla" som jag kan ha alla mina styling och frisör grejor på i mitt rum, förut har dom ju stått lite överallt. Men nu är alla på ett ställe, skönt.

Jag är jätte trött och jag saknar Nasse, så jag ska nog se lite film och sen sova som fan så de går fort tills imorgon. Tjingelingpling.



You found me,


Nu är jag känslig, så ni får ha överseenden för de!


The new ME!

Nu ligger jag hemma i min säng och tar de lungt. Kom hem med bussen för någon timme sen, så man är lite sömnig. Ska nog åka tillbaka till luleå på fredag, har ju ingenting att göra hemma, så då kan jag vara där och mysa, hihi.

Min nya frisyr är nice! jag gillar den! önskar bara jag kan få till min lugg någongång, har ju någon virvel jävel just där min bena går så den är lite skev då och då. Man får oftast ett utbrott på den, ska försöka spara ut den så den blir lång, men då ligger den säkert och stör mig i ögat, ja jisses! de är fan int lätt att vara en kärring, vilka problem man har.

Nu ska jag försöka hitta någon bra film och äta ostbollar här i min ensamhet, buhu! synd om mig. Och allihope, önska mig lycka till imorgon! jag är taggad som fan!


Vänster              Höger  
Nyfrisyren



RSS 2.0