Not everything is rocking and rolling

Vilken dag, värdelös tror jag är rätta ordet?

Vakna kl 7.30 och mådde illa som en gris. Så jag skicka ett mess åt min lärare att jag kommer när det ha lugnat ner sig. Så jag var på utb kring 11 tiden. Hjälpte till med skyltfönstret och sen for vi ut på frilufts dag. Kom hem och luktade korvrök, inte sexigt! hihi. Sen tog jag en dusch och efter det sov jag nog en timme till. Jag vakna, åt mat och vila en gång till. Alltså, jag måste ju snart få ett pris för mitt sovande? men de är som skönt att sova mitt på dagen. När vardagen är för grå och tråkig, kan man alltid lägga sig och sova och drömma om nått mer livat.
Fick även veta idag att vi på utb ska till Levi nå på våren, svin roligt! Har aldrig varit där. Så kul att testa nått nytt. Och med vårat utbildningsgäng kan de inte bli annat än roligt. 
Har även planerat våran vårsvisning som vi ska ha den 5 Maj, tycker alla kan komma och kolla för de blir som våran avslutning på hela utb. Så skulle vara kul om ni kom och kolla. 
Ska snart plocka fram kläder tills imorgon och hitta på nått annat som tar lite tid att göra. Börjar bli less att ligga med datorn på magen.

 


This day,

Måndagen är avklarad, snart är det helg.

Idag har jag fått sovmorgon från utb och så hann jag vara in på skopunkten och köpa mig nya sommar skor jag kan nöta ut i sommar. Man måste göra sig redo för en sommar med ös! hihi.
Resten av dagen har jag inte gjort någonting. Sett en film och tagit de lugnt. Imorgon har vi friluftsdag på utb, skönt! vara ute i solen och ha de gott.
Känner mig bara lite risig, men jag hoppas de försvinner snart?! får ta någon frukt så jag är nyttig och inte blir sjuk.
Har hunnit sova en sväng idag oxå, fifan. Hur länge blir jag uppe i natt då? jisses. jaja, jag får skylla mig själv.
Nu ska jag försöka göra nått så klockan blir nog mycket så jag får sova igen, hehe!


Whats new?

Helgen har varit och farit..

Men kul har jag haft! oväntat är bäst. Igår var jag på i kalix på hårvisningen, de var roligt men stressigt. Ännu en erfarenhet att ha med sig.
Just nu är jag hemma på lunchen och ska snart vila ögonen lite. Har inte så mycket annat för mig eftersom jag redan har ätit. Och vilket fantastisk väder de är idag. Allt känns som bara så bra just nu. Solen lyser och livet bara flyter på.
Har ju nyss fått fixat voddler oxå, wiie! movie time.
Ja, till helgen blir de att stanna i happis, ska fixa några modeller till skopunkten på lördag och sen blir de några öl på de. De blir nog riktigt trevligt. Ska ju vara nå live band och spela i finland, kanske åker dit och ropar av sig lite.


This is it,

Äntligen börjar man bli som folk..

Igår for man ut en sväng, skulle bli lugnt men spårar ur. Antingen allt eller inget! rock n roll, så att säga. Men i helgen har jag då inga planer på att öppna en öl burk. Har mycket annat att stå i.
Ska till luleå på lördag och sen söndag ska jag vara modell på visningen som är i Kalix, kan nog bli roligt. Vad gör man inte för lite sovmorgon på måndagen, hihi.
Fredagen har jag däremot en lucka i systemet, någon som har lust att fylla ut den? hör av er! jag är öppen för det mesta, hihi.
Vad mer då, nå jag håller på att söka jobb nu i hela Sverige. Ska kanske på interjuv till en salong i luleå, hoppas verkligen jag får vara där. Annars flyttar jag nog ner åt där jag får jobb. ALL IN!


Kärlek

Ska snart glida iväg till utb men först måste jag få uttrycka mig..

Jag börjar bli less den onda cirkeln jag är i. Ständigt sökande efter kärleken. När ska den finna mig och slå sig till ro? De är inte de att jag inte klarar av att vara ensam, jag vill bara älska igen. De är en så underbar känsla att bara vakna på morgonen och känna att hjärtat är fullt av kärlek. De var ett tag sen jag kände så. Nu känner jag som att jag riktigt måst gräva inom mig för att hittat nått sånt. De var så lätt förr, men blev ihop och då vart man kär. Men nu är de mer än komplicerat, man tycker någon ser bra ut, man börjar prata, delar telefonen nr, börjat träffas, första kyssen, första övernattning, första gången man ligger med varandra, man umgås, skrattar och de känns som om man är ihop.. men ändå är de som nått som fattas? ska man stanna kvar och hoppas på att känslan ska komma eller ska man säga som de är att man försökte bli kär? Livet är allt bra komplicerat. Kärlek ska komma av sig själv, men när man äntligen börjar känna känslan så är det inte tillåtet, de är till helt fel typ av person. Ska man då hindra den eller ska man bara låta de glida iväg tills man blir krossad ännu en gång? Kan man egentligen hindra kärleken? Styra sina känslor har jag konstaterat är helt jävla omöjligt. Men jag kanske bara har gjort på fel sätt? Ska det underbara som kärlek vara så här svårt att förstå sig på? och man kan ju som inte sluta med det heller? jamenar, de kommer ju alltid tillbaka och man kan ju som inte bara intala sig att man ska sluta älska, de går fan inte. Vem är det man försöker lura med det igentligen? alla players har oxå känslor, dom minns och kommer aldrig glömma, fast dom "tömmer och glömmer" så minns dom så ini helvete allting. De är de som plågar dom, minnen. Dom kanske hitta tjejen som dom börja känna lite extra för och sen lät bara henne gå. Då tänker dom tillbaka och plågas av att dom inte höll fast det dom nu har förlorat.

Love is.. something?


What a day!

Dags att göra helg..

Imorgon åker man hem till Överkalix, very nice. Ska klippa Julia och sen blir de någon öl på kvällen, de blir nog nice. Kommer nog sova som ett litet barn då, hihi. Men resten av helgen vet jag inte vad som händer? hmm, får försöka komma på nått. Jag ska då iaf äta godis!
Idag har vi ju som sagt varit på mässa, de var faktiskt roligt. Tv och tidningar var dära, så vi på utb fick vara med på ett hörn, och för den som är daglig NSD läsare så kommer jag finnas med på ett litet hörn där imorgon, de blir nog trevligt. hihi.
Nu ska jag snart laga middag och efter de blir det att duscha som fan! <3 sen blir de säkert film och nå annat mindre spännande, har som inte så mycket mer kraft i kroppen till att orka göra nått mer. Är ett nog stort problem att komma framtill vad jag ska göra för middag när jag knappt har nå mat i kylskåpet. Ajja, de löser sig säkert.


Rocking and rolling

Nytt blogg utseende i brist på annat..

Snart är det helg. Och jag är trött. Eller på nått annat underligt humör, har inte kommit på vilket ännu. Men de går säkert över bara jag får sova lite.
Imorgon på utb blir de att vara på mässa, sen efter de blir de bowling, vilket jag suger på? Men vem bryr sig, de är kul iaf.
Är något sugen på en öl just nu, men jag får hålla mig tills i helgen, inte ska man slösa tills de blir nödvändigt på riktigt.
Idag har jag oxå fått på bättrat min röda färg som försvinner efter varje tvätt, inte kul! men den är så fin så jag måste vara rödhårig, totalt värt allt slit för att hålla de snyggt.


Dagens make up






I'll try..

De var en stund sen jag skrev nått här..

Idag har man haft kunder på utb. Blir många klipp och sling nu när vi har mars erbjudande på salongen. Men de är bra, då får man mata de oxå så de sitter som inhugget i skallen. Ungefär samma som permanent, ååh fifan!
Imorgon ska vi fixa tills vi ska vara på Svefi mässan och glida runt, kanske klippa någon och sånt där. De kommer nog bli roligt. Få fara iväg och göra nått litet annorlunda.
I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir nog bara att ta de lungt och ladda för Tattoo båten den 11-12 mars! satan så roligt! fara iväg en sväng och göra nått man aldrig gjort förut, de är grejer de!







RSS 2.0